Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא טיפל לי ברכב לפני פחות מחודש עשיתי ברקסים, במוסך בכפר סבא, לנקוב בשמו או בשם המוסך אני לא יכול ובמידה והוא היה קשור לזה בדרך כל שהיא הוא לא היה יוצר איתי קשר לגבי זה או מערב את עצמו, אין הגיון בזה, אבל הכל יכול להיות.

*לדעתך אין הגיון, יש שיחלקו עליך.

האם זה הטיפול הראשון שם? או שהוא טיפל ברכב בקביעות, במידה וזה אכן טיפול ראשון והוא ראה בפעם הראשונה את הרכב זה קצת מוזר שהוא זכר אותו לאחר יותר משבועיים ועוד עם לוחיות אחרות.

גם אם הוא טיפל ברכב בקביעות זה עדיין מוזר.

תעשה בדיקה מול הנהלת המוסך או דרך מקורות אחרים ותנסה לגלות האם יש עוד לקוחות שרכבם נגנב והם קשורים למוסך הזה בצורה כזו או אחרת. אפילו סתם תלך לשם ותגיד לפקידה "שמעתי שלשני לקוחות שלכם גנבו את הרכב, איזה באסה", נניח שהיא תגיד משהו בסגנון, "וואלה אתה צודק כפרה, כבר כמה לקוחות שהיו כאן נגנב רכבם".

בשלב הזה החשדות שלך מתבססות יותר ואולי באמת יש קשר.

לגבי הרכב עצמו ואיך להחזירו , אין לי הצעות יעילות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
כן הוא נשאר אצלי, וחשבתי על זה אבל זה קצת בעייתי גם כי הסווי׳ץ בטוח הוחלף וגם זה בשטחים לא תדע איך זה יכול להיגמר שם!

שנת 97

אם באמת המכונאי מעורב בגניבה,יש סיכוי טוב שהוא פשוט שיכפל את המפתח שלך ולא נגעו בסוויץ .

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
הוא טיפל לי ברכב לפני פחות מחודש עשיתי ברקסים, במוסך בכפר סבא, לנקוב בשמו או בשם המוסך אני לא יכול ובמידה והוא היה קשור לזה בדרך כל שהיא הוא לא היה יוצר איתי קשר לגבי זה או מערב את עצמו, אין הגיון בזה, אבל הכל יכול להיות.

אני מנחש שהוא ראה את הרכב בקלקילה,שלח לי תמונה של הרכב + מספר שלדה ותן לי שם של המוסך ואפילו את השם של ה"מוסכניק" שלך.

נראה מה אפשר לעשות.

מה שכן אל תגיד לו מילה ואל תספר לו שום דבר,רק תישאל אותו איפה הוא ראה את הרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מציע רק לגשת למשטרה למצוא את החוקר בתיק ולמסור לו את המידע, להגיד שיש לך חשוד. זה עלול לעזור.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...