Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i25 premium

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים רציתי להתיעץ איתכם בקשר למכונית הזאת איך היא מבחינת אחזקה ואמינות , ומבחינת נהיגה , אני מעוניין לרכוש אחת שנת 2011 עם 30 k והמחיר שהשגתי אותו זה שבעים אלף , במחירון 83k , האם זה מחיר הגון לאוטו כזה , אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי רכב כזה , מדובר בדגם 1600 סמ״ק ולא 1400סמ״ק הדגם המפואר , אשמח אם מישהו יכול לעזור .

תודה וסוף שבוע נעים .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

ה1600 צריך להיות מתאים לכזה רכב,כי ה1400 בעומס די חלש,מבחינת הסלון הוא נעים בצבעים שבהם הוא מגיע עם בז',החומרים לא הכי איכותיים,אין פלסטיק רך,המושב קצת קשה,המושב אוחז די טוב בירכיים אבל פחות בחלק עליון,מאחור יש די מקום וגם תא המטען די גדול.

לדעתי החיסרון הכי גדול זה ההגה שיותר מידי קל,מצד שני הרכב במיוחד בגירסה שלך די מאובזר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב טוב ואמין.

הדגם המדובר גם ניראה טוב ומפנק.

יש לנו במשפחה רכב זהה.הוא מאוד חסכוני וזול לאחזקה.

מנוע מעט רועש אבל נוסע מצויין. מושב אחורי צפוף (טוב בעיקר לילדים), תא מטען ענק.

אותי מעניין איך השגת מחיר כזה על רכב עם 30000 ק״מ, האם הוא מליסינג?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
ה1600 צריך להיות מתאים לכזה רכב,כי ה1400 בעומס די חלש,מבחינת הסלון הוא נעים בצבעים שבהם הוא מגיע עם בז',החומרים לא הכי איכותיים,אין פלסטיק רך,המושב קצת קשה,המושב אוחז די טוב בירכיים אבל פחות בחלק עליון,מאחור יש די מקום וגם תא המטען די גדול.

לדעתי החיסרון הכי גדול זה ההגה שיותר מידי קל,מצד שני הרכב במיוחד בגירסה שלך די מאובזר.

כן , גם כך אמרתי לעצמי ה1600 יותר מתאים לרכב כזה נראה לי שהוא גם יותר חסכוני , גם ראיתי שהחומרים לא משהו איכותי במיוחד הם ברמה סבירה . תודה על המידע .

פורסם
רכב טוב ואמין.

הדגם המדובר גם ניראה טוב ומפנק.

יש לנו במשפחה רכב זהה.הוא מאוד חסכוני וזול לאחזקה.

מנוע מעט רועש אבל נוסע מצויין. מושב אחורי צפוף (טוב בעיקר לילדים), תא מטען ענק.

אותי מעניין איך השגת מחיר כזה על רכב עם 30000 ק״מ, האם הוא מליסינג?

גם אני הופתעתי מהמחיר כנראה שהבנאדם צריך כסף או פשוט לא משנה לו .

כי בסיבוב שערכתי במגרשי הליסינג הגדולים הם הציעו 2011 ליסינג או השכרה עם כמה פגיעות וקילמטראז 60k ו 80k ב ששים וחמש אלף ואחרי בדיקה שנערכה האוטו נקי מפגיעות ולא עבר תאונות והאוטו פשוט בובה , נראה שזה מחיר משתלם לרכב כזה נכון ?

פורסם

אכן מחיר טוב לכזה ק"מ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב דיי נחמד (אם ניתן לומר) בסיגמנט שלו. אין בעיות אמינות מיוחדות.

עדיף מנוע 1600 מה-1400 הרופס והחלש משהו.

המחיר באמת נראה מפתה, ואפילו טוב מדיי. אם בדקת את הרכב (אומת ק"מ ומצב טוב) - קנייה דיי טובה הייתי אומר.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...