Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2011 (125 כ"ס)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו עומדים לפני רכישת פורד פוקוס 2011 (125 כ"ס) דרך אלדן. הרכב עם 30 אלף קילומטר ואחריות יצרן עד 11.2014.

בשיטוט ברחבי הרשת נתקלתי בבעיות רבות בגיר הרובוטי כפול המצמדי. האם הבעיות עדיין קיימות או שכבר נפתרו ע"י עדכונים?

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

יש לנו שניים כאלה במשפחה. אחד של אמא שלי (בבעלות פרטית) והשני שלי, רכב צמוד בבעלות חברת הליסינג.

הפרטי עלה על הכביש במרץ 2012. הליסינג עלה על הכביש ביוני 2012. בשניהם הוחלפו הקלאצ'ים בגלל הפאק בתכנון הגיר.

הליסינג צפוי לעבור טיפול 30 בעוד כשבועיים ושלא יהיה לך ספק שכמו בטיפול ה-15, גם אז יוחלפו לו הקלאצ'ים כי הם שחוטים.

הבעיה של הגיר היא במהירויות עירוניות/פקקים, במעבר בין הילוכים 1-2-3. לעניות דעתי, וזה כבר מתחושת בטן ולא מידיעה מוחלטת, העברת הילוכים 1-2-3 מתבצעת בסל"ד לא מתאים (כך תוכנן הגיר, אולי כדי להראות צריכת דלק נמוכה) ולכן הקלאצ'ים נטחנים. זה לא רק עניין של תוכנה! זה גם עניין של תכנון פיזי לקוי שעדכון התוכנה רק הקל את השפעתו.

אז קח בחשבון שהחלפת קלאצ'ים זה עסק יקר גם בגלל משך הזמן שהוא לוקח.

אם האחריות היא עד 11.2014, הרכב עלה על הכביש ב-11.2011 - הסיכוי שזה דגם עם תיבה מעודכנת קלוש כיוון שפורד הצהירה כי היא שינתה את תכנון הגיר רק באזור ספטמבר 2011 אחרי שאחד המגזינים המובילים לצרכנות בארה"ב ירד עליה חזק.

שגיא

פורסם
לא הייתי מתקרב לפוקוס החדשות. הרבה בעיות בגיר ובחיישנים של מחשב הרכב.

בחיישנים של מחשב הרכב..?

איזה חיישנים?

פורסם
אז אתה ממליץ לא לקחת את הפוקוס?

האלטרנטיבות הם i35 או סוויק.

לדעתי רכבי הונדה נהדרים כרכב יד שניה. מחירם כחדשים מהיבואן, במיוחד בדגמים המאובזרים, הוא מופרך והזוי ברמה השניה רק לאלו של פולקסווגן.

בקניית משומשת, מבין האלטרנטיבות הייתי אישית מדרג קודם את ההונדה, אח"כ את הפורד ורק בסוף את היונדאי.

יונדאי עוד לא "שם". יקח להם עוד עשור להדביק את פערי הטכנולוגיה של המנועים/גירים/שלדות של היצרנים הגדולים.

למעט נושא הגיר, הפוקוס היא רכב פנטסטי! מאובזר מאוד, שקט ומתקשר עם הנהג.

אני חוזר ומדגיש שהבעייתיות בגיר מוחשית יותר בזחילה בפקקים ובתנועה עירונית איטית.

שגיא

פורסם
לדעתי רכבי הונדה נהדרים כרכב יד שניה. מחירם כחדשים מהיבואן, במיוחד בדגמים המאובזרים, הוא מופרך והזוי ברמה השניה רק לאלו של פולקסווגן.

בקניית משומשת, מבין האלטרנטיבות הייתי אישית מדרג קודם את ההונדה, אח"כ את הפורד ורק בסוף את היונדאי.

יונדאי עוד לא "שם". יקח להם עוד עשור להדביק את פערי הטכנולוגיה של המנועים/גירים/שלדות של היצרנים הגדולים.

למעט נושא הגיר, הפוקוס היא רכב פנטסטי! מאובזר מאוד, שקט ומתקשר עם הנהג.

אני חוזר ומדגיש שהבעייתיות בגיר מוחשית יותר בזחילה בפקקים ובתנועה עירונית איטית.

שגיא

תודה לך על העזרה. כנראה שאלך על הסיוויק.

מישהו יודע האם ניתן לקבל בחזרה את המקדמה ע"ס 2000 ש"ח שנתתי לאלדן?

• תוכן חדש...