Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובה רצינית ממני.

עצוב לי לראות חברי פורום ותיקים מתווכחים על שטויות, לכולם זה ברור שעם סכומי כסף גבוהים ניתן לעשות הכל לרכב, גם אם זה לבנות ליונדאי הזאת מנוע אחורי עם הנעה אחורית ולהפוך אותה לחיית דריפטים או כל דבר אחר, הכל עניין של כסף (גם חוקיות בארץ למי שמגיע לרמות האלה כנראה גם עניין של כסף)

ברור לכם גם שהאדם הממוצע ששואל שאלה בפורום על יונדאי אלנטרה 99 עם פילטר פתוח (היא גם מהירה ונמוכה וכו') ככל הנראה אין לו כל ידע קודם לא יעשה עכשיו פרוייקט שכזה, בטח ובטח שאין לו מעט ידע לעשות זאת ואני רוצה לראות את הסדנה שהוא יבוא אליה עם הרכב ויגיד אני רוצה פה מנוע של איבו, כנראה שיגרשו אותו עם מטאטא משם או שאם זה יגיע לשלב הצעת מחיר אז כנראה שהוא יברח בעצמו מהסכום.

יש דברים הגיוניים וברי השגה ויש דברים חולניים, לא משתלמים ובמדינה חלקם גם לא ברי השגה.

הדוגמא של הקולט שרצה פה זה שילוב של אנשים משוגעים, המון ידע, אמצעים וכנראה גם כסף (את הכסף היא מחזירה כי זאת הפרסומת המושלמת לאיכות העבודה של האנשים).

היו פרוייקטים הזויים בארץ גם של הסבות מוזרות כמו אלפא ספרינט עם מנוע של אלפא 164 מאחור, גולף דור ראשון שרצו לשים בה מנוע מאחור ועוד כל מיני כאלה ואחרים שצצו במהלך השנים אבל אני בספק שמבצעי הפרוייקטים שאלו שאלות לגבי העניין בפורום.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או ברוך השם מישהו הבין על מה אני מדבר.....

הרי זה מובן שעם כסף אתה גם יכול להתקין ביונדאי מנוע של F16 אבל עוד יותר מובן שלא זו כוונת המשורר, או במקרה זה כוונת פותח השרשור ולכן היה אפשר לחסוך את ההתחכמות של לפרק את הרכב ולבנות מחדש משהו שונה לגמרי (השתלות מנוע, סרנים, גיר, לא חוקי ולא בטוח גם איך יסע) עבור מישהו שרק מחפש עוד איזה כמה סוסים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש פה אנשים עם יחס ממש לא הוגן.

עדן, אני ממש לא מבין אותך?

סיסתם איקס אתה הוא אחד שרוצה רק סטאנס, לא?

וכמה סוסונים במנוע הזה זה לא בדיוק ציפ אגזוז פילטר.

אתם כנראה שוכחים שאני רק נותן אופציות.

פורסם
שלום , אני חדש בפורום , ברשותי יונדאי לנטרה 1999 מנוע 1600 114 כ״ס . אני מנסה למצוא לאוטו שיפורי ביצועים ( כוח ) חוץ מפילטר אויר פתוח שיש לי . יש הצעות אולי ? אני צריך עזרה , למבינים בלבד . האוטו נוסע מעולה :) הוא מאיץ חזק והוא מהיר וזריז ונמוך . אני אישית מת עליו ואני רוצה להשקיע בו קצת . תודה לעוזרים :) .

MiT5,

אתה לוקח דברים קצת קשה ורגשי מדי חבר, אין פה משהו אישי.

בוא תקרא את ההודעה שפתחה את השרשור, תתמקד בחלקים הספציפיים שהדגשתי ותגיד לי בראיה הגיונית אם משתמע מדברי פותח השרשור שהוא רוצה או מתעניין בפרוייקט של השתלת מנוע\גיר\סרנים ועוד מליון דברים שיסתכמו בלא מעט אלפי שקלים.

מה בסה"כ אמרנו?

שצריך להתייחס בכל הודעה פה בפורום שיפורים בפרופורציות המתאימות, בחור שמתעניין באיך לשפר קצת ביונדאי החזקה והמהירה שלו כנראה לא מחפש לבנות רכב לא חוקי אלא מחפש להוסיף קצת סוסים.

מכאן אתה יכול להבין שהדעה הרווחת היא- לעזוב את הרכב כמו שהוא כיוון שהוא אטמוספרי וכל מה שיעשו לו יהיה כוסות רוח למת.

אם פותח השרשור היה אומר שיש לו רכב והוא רוצה להריץ עליו פרוייקט כדי ליצור משהו חדש- אחלה, תתפרע בהצעות כאלה ואחרות.

שוב, מובן שעם כסף אתה יכול לעשות הכל אבל לפעמים רצוי לקרוא בין השורות ולהבין את רצונו של פותח השרשור במקום להתחכם ולהגיד "למה אתם אומרים שאי אפשר לשפר?".

כי אי אפשר לשפר יונדאי אלנטרה.

אתה יכול בעזרת המון כסף להפוך אותה למשהו אחר שכל הקשר בינו לבין האלנטרה המקורית זה הפח שמסביב, וגם זה לא בטוח.

אבל כיוון שלא זאת כוונת הבחור- די מיותר להתפלפל על זה.

קח את זה בידידות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא רוצה רק סטאנס, אך פועל מהגיון אשר מוגבל על ידי החוק והתקציב, מבחינתי כמה שהחוק והתקציב יאפשרו לי אני אלך הכי רחוק וזה גם מה שטוב לי. בלי קשר לא הבנתי מה קשור פה מה שחשוב לי? היו לי כמה וכמה רכבים בעברי בלי קשר לשום סטאנס.

ברכב הנוכחי שלי אני אשתדל להוציא כמה שאפשר במגבלת התקציב שלי והחוק, שהמקסימום מבחינת מנוע למשל זה 1.3 עם מצערות! בעלי ממון גבוה ממני שהחוק לא משחק מגבלה עבורם מצדי שישימו ברכב זהה מנוע של vr6 עם טורבו זה לא ממש מעניין אותי כי זה לא אופציה בשבילי!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

סתם הבאתי דוגמא לכמה שונים החברים כאן, על כן אין לבוא ולקבוע דעה אחת.

העניין הוא שרבים כאן לא מכירים את האחרים, על כן אי אפשר לדעת איזה גוק יכנס להם, קרה לי כבר שהרכבתי בולמים רק וזה נגמר בלהחליף מנוע.

פורסם

לי באופן אישי חבל להשקיע בלכתוב הודעה עם הידע המועט שיש לי, להרחיב ולדבר על מה אפשר וכמה ולמה ומה כבר עשו וכו' כאשר הבן אדם בכלל שאל על אם פילטר אויר יוסיף לו כוחות סוס.

תרשום לו על החלפות מנוע מטורפות בסכומים הזויים ובכלל מדובר במישהו עם האוטו של אמא שרוצה לשים פילטר אויר פתוח, לכן כשאני רואה אדם שנשמע רציני וטוען שיש לו כסף אז אני אשקיע בתגובה ברמת הידע שלי. אבל כשאני מבחין במשהו לא ברור חבל לי על הזמן בכלל לכתוב תגובה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בן אדם שמעוניין לשפר לנטרה ולהפוך אותה לאיבו לא יתייעץ בפורום וישאל על פילטר פתוח או אגזוז.

מכאן כל מה שהתווסף לגבי שידרוגים כאלה ואחרים לא רלוונטי.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...