Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב ללא טסט (עבר לו הזמן לפני כמה שבועות ובאותו תאריך לא יכולתי לגשת למכון), ואני מעוניין להעביר אותו טסט. רציתי לשאול במה זה כרוך? צריך אישור מיוחד לנסיעה באותו יום?

תודה רבה

אור.

פורסם

אתה יכול לגשת לאחד הסניפים של משרד הרישוי ולהוציא אישור תנועה זמני.

לוודא שיש לך ביטוח לאותו יום ולגשת בנסיעה לטסט.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
באותו תאריך לא יכולתי לגשת למכון

וטיפ לפעם הבאה:

אין שום חובה להעביר את הטסט בדיוק בתאריך הפקיעה.

ניתן ורצוי בכל ה5-6 שבועות מהרגע שקיבלת את הניירת.

ולא מפסידים כלום, הטסט החדש תמיד לשנה מיום הסיום של הישן. אותו תאריך בדיוק כל שנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פעם הגעתי למכון טסטים כחודש לפני, ואמרו לי שמוקדם מדי. שלחו אותי לדרכי, ואמרו שאגיע שבועיים לפני התאריך שעל הרישיון, ולא לפני כן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה יכול לגשת לאחד הסניפים של משרד הרישוי ולהוציא אישור תנועה זמני.

לוודא שיש לך ביטוח לאותו יום ולגשת בנסיעה לטסט.

הוא צריך לגשת לעשות טסט וזהו

בכל מקרה הביטוח לא תקף כל עוד אין טסט לרכב, ואישור תנועה זמני הוא מקבל רק כאשר הרכב נכשל בטסט

פורסם

בכל מקרה הביטוח לא תקף כל עוד אין טסט לרכב, ואישור תנועה זמני הוא מקבל רק כאשר הרכב נכשל בטסט

אז לפי מה שאתה אומר רק ע"י גרר הוא יכול להביא את הרכב לטסט.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אתה טועה ומטעה וחבל,

רכב ללא טסט אסור להזיז אותו ובטוח לא לנהוג בו

או להביא את הרכב על גרר למכון הרישוי

או הדרך המומלצת לגשת למשרד הרישוי ולבקש אישור תנועה זמני אתה מקבל לתאריך ושעה שאתה מבקש אישור תנועה ל48 שעות בלבד, ובזמן הזה אתה עושה טסט, במידה ואתה נכשל אתה יכול לקבל עוד שבוע ממכון הרישוי

אישור תנועה זמני עולה קצת פחות מ50 ש"ח

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
פעם הגעתי למכון טסטים כחודש לפני, ואמרו לי שמוקדם מדי. שלחו אותי לדרכי, ואמרו שאגיע שבועיים לפני התאריך שעל הרישיון, ולא לפני כן.

אתה טועה עשיתי טסט לפני חודש וחצי בערך ובעיקרון נגמר לי הטסט ב25/7, אני אוהב לעשות טסט ישר שאני מקבל את הטופס הולך משלם ואז יום/יומיים אחרי עושה טסט ככה לא שוכחים ולא מגיעים למצב שפותח השרשור הגיע.

פורסם

באופן שגרתי אני עושה טסט 4-6 שבועות לפני התאריך האחרון ברשיון. כך, גם אם יש צורך בתיקון, אני לא תלוי בחסדי המכון ויכול לתקן את הרכב בזמני ה(כמעט) חופשי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה טועה עשיתי טסט לפני חודש וחצי בערך ובעיקרון נגמר לי הטסט ב25/7, אני אוהב לעשות טסט ישר שאני מקבל את הטופס הולך משלם ואז יום/יומיים אחרי עושה טסט ככה לא שוכחים ולא מגיעים למצב שפותח השרשור הגיע.

אני טועה במה?

אמרתי שפעם הגעתי למכון, ולא נתנו לי לעשות שם טסט, כי הם אמרו שמוקדם מדי. זה אומר שלא כל המכונים עושים, לא אמרתי שאי-אפשר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אז עבדו עליך. אתה יכול לעשותטסט מרגע ששילמת את האגרה, כלומר כ-6 שבועות (אולי אפילו חודשיים) לפני התאריך האחרון.

כפי שציינתי, וארחיב - אני משלם את האגרה דרך האינטרנט ברגע שהיא מתקבלת בדואר, הרשיון המשולם מגיע כעבור מספר ימים ואז אני מנצל איזה בוקר חופשי וניגש להעביר את הרכב טסט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה סיבה יש להם לא לתת לי לעשות טסט לדעתך? למה שיעבדו עליי? הרי בסוף הם הפסידו כסף כשאני הלכתי למקום אחר.

פורסם

רצו לשתות קפה. אין לי הסבר אחר.

לפני די הרבה שנים היה לי קוריוז - הגעתי למכון טסטים ידוע כרבע שעה לפני הסגירה, בערב יום כיפור. בדקו לי את הבלמים, שילמתי את האגרה וקיבלתי את החותמת והמדבקה. כמובן שכיום, עם המערכת הממוחשבת, זה לא היה פועל.

פורסם

ועוד המקום היה ריק. אני ועוד איזה רכב אחד שכבר עמד לסיים. איזה חאפרים. מעניין אם מנהל המכון יודע מה העובדים שלו עושים.

• תוכן חדש...