Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פיאסטה שנת 97 ידנית, אני רואה שלפעמים אחרי מספר הנעות (סתם למשל 3-4 הנעות באותו יום, במשך שעתיים, שלוש)

פתאום בתחילת הנסיעה יש רעידות, גם בהילוך ראשון וגם ברוורס.

המנוע חם, בטמפרטורת עבודה, ואני צריך לתת קצת יותר גז בשביל שהחיבור לגלגלים ירגיש יותר "חלק".

מה הסיבה?

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

בדרך כלל זה מצביע על זיוף במנוע, זה יכול להיות המחשב טורים או ההזרקה, אבל אין מה להלחץ זה קורה הרבה בשנתון הזה,

גם כאשר המזגן עובד, המדחס לוקח כח וגורם לנפילת טורים...

פורסם
יש לי פורד פיאסטה שנת 97 ידנית, אני רואה שלפעמים אחרי מספר הנעות (סתם למשל 3-4 הנעות באותו יום, במשך שעתיים, שלוש)

פתאום בתחילת הנסיעה יש רעידות, גם בהילוך ראשון וגם ברוורס.

המנוע חם, בטמפרטורת עבודה, ואני צריך לתת קצת יותר גז בשביל שהחיבור לגלגלים ירגיש יותר "חלק".

מה הסיבה?

לפי דעתי המצמד לקראת סוף חייו או שאחד מהקפיצים שאמורים לרכך את השילוב של ההילוך שבור.

לפי דעתי במוקדם או במאוחר לא יהיה מנוס מפירוק הגיר והחלפת מצמד.

פורסם

ממ, אני לא משתמש במזגן.

הקלאץ' דווקא מפריד כמו שצריך, ועושה עבודה טובה! יש לי את הרכב כבר כמעט שנה וטפו טפו טפו הקלאץ' לא אכזב אותי, וכמו שאמרתי, זה קורה אחרי שהמנוע חם כבר, לא בהנעה ראשונה או שניה.

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תוכן חדש...