Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיוס באוקטובר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחו לי אתמול דחיית גיוס, מ ה-8.8 ל 20.10.

הקב״א שלי הוא 53 והדפ״ר 50.

הפרופיל יחסית נמוך 64, מישהו יודע איזה גיוס זה?

אולי מישהו יודע למה ממוינים אנשים בתאריך הזה? אולי חיל האוויר או אולי בעצם גיוס כללי?

תודה לעוזרים :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אני מקווה שלא, עוד מישהו?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אם זה כללי, תנסה להגיע לשיבוץ לפני הגיוס. אבל סתם, לידע כללי, אפשרי מגיוס כללי להגיע לכל מקום בערך בצבא (כולל יחידות מעניינות במודיעין), פשוט צריך להלחם על זה ולהראות מה אתה שווה.

פורסם

גיוס כללי וזה אומר בעקרון שאתה יכול להגיע לכל מקום - תקשוב, מודיעין, שלישות, לוגיסטיקה וכו'.

פרופיל 64 לא מחייב שיבוץ קרוב לבית. אתה גם יכול להיות תומכ"ל בגדוד כמו שאתה יכול להיות באיזה בסיס ציוד שנמצא 5 דקות מהבית שלך.

עדיף שתשובץ מראש טרם הגיוס לקורס כלשהו, כי אחר כך בדרך כלל לא מציעים קורסים טובים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...