Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור חבילה שלא הגיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני יותר משבועיים הזמנתי משקפי שמש מאייביי, המוכר שלח את החבילה ביום למחרת.

ולטענתו החבילה הייתה אמורה להגיע אליי מזמן.

פתחתי קייס באייביי, והמוכר טוען שהחבילה הגיעה לישראל ב15 ליוני, אך בבירור מול הדואר לפי מספר החבילה לא העלה שום תוצאות.

המוכר טוען שהחבילה אולי תקועה במכס ושאני אמור לצור קשר עם המכס. האמנם?

האם אני יכול לצור קשר עם המכס? כיצד עושים זאת? ובמה עליי להצטייד?

החבילה נשלחה מ UK דרך ROYAL MAIL

אשמח לכל עזרה, תודה

פורסם

שילמת על משלוח עם מעקב? סופק לך קוד ע"י המוכר?

אם באתר של הדואר הישראלי אין שום סטטוס,נסה גם פה - http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums

כמה עלה לך הכל כולל הכל? אולי סכום גבוה כלשהו שבאמת נתפס במכס?

בד"כ אם זה שם (במכס) אם אמורים כבר או לזמן אותך אליהם (חיפה \ ת"א) או לשלוח את זה לסניפך וכשתבוא לאסוף אז אמורה להיות פתקית בחבילה שבה יידרש לשלם סכום כלשהו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפי בדיקה באתר שרשמת זה מה שיצא

Your item, posted on 13/06/13 with reference **** has been passed to the overseas postal service for delivery in ISRAEL.

החבילה עלתה כ 600 שקל, אני מניח שיש תשלום מכס/מע"מ. אבל משום מה לא קיבלתי שום הודעה.

וגם כנראה זה לא התקבל בדואר - מספר המעקב לא מעלה תוצאות בדואר. לא באתר, ולא בדואר עצמו מול נציג שירות

לאן לפנות? כיצד אפשר לצור קשר עם המכס

פורסם

לדעתי פתיחת קייס אחרי שבועיים היתה פזיזה ולא רצויה. ככה עלול להווסף עוד מוכר לאלו שמעדיפים לא לשלוח לישראל.

אם תקרא בפורום (וברשת) שרשורים על משלוחים מאיביי- תראה שהמתנה של 3- 4 שבועות היא סבירה.

גם מנסיוני - מוכרים שולים מייד, תוך פחות משבוע הפריט בישראל. אבל לדואר ישראל לוקח 2-4 שבועות לשנע חבילה קטנה מנתבג לגוש דן. אם מעורב מכס - עלול להיות עוד עיכוב.

ולמה אי אפשר לעקוב מה קורה עם משלוחים שהגיעו מחו"ל בתוך ישראל? אההה, שאלה טובה. אולי פעם, כשדואר ישראל יעבר טלטלה רצינית וגם השליחים שלו יתחילו להתייחס לעבודתם בצורה מקצועית.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אכן היית מאד פזיז בנוגע לקייס,

למרות שמבחינה הגיונית החבילה כבר הייתה צריכה להיות אצלך- קורה שהחבילה מתעכבת.

2 דוגמאות,

*הזמנתי מסך לטלפון מUK והוא הגיע אחרי שלושה שבועות (לא היה לי כוח לחכות שיגיע מסין ושילמתי יותר, בסוף אכלתי אותה:evil:)

*הזמנתי מוצר והוא היה תקוע שבוע בדואר עד שבכלל טרחו להודיע לי שהוא הגיע.

לפי הניסיון שלי עם איביי חכה לפחות 30 יום ואז תגיע בטענות לאחרים.

פורסם

לפתוח קייס אחרי שבועייים?

ילד חרא, אתה לא מבין איזה נזק אתה גורם לו בגלל דואר ישראל הדפוק.

יש לך מספר למעקב, זה הכול בעיה של דואר ישראל.

אם צריך לחייב אותך מיסים זה עובר בין כמה שולחנות של פקידים , לוקח לו איזה שבוע לצאת מהחדר שלהם לחדר ליד.

אייל

פורסם

אני לא מבין למה כל שרשור פה הופך לסוג של עקיצות, קללות והטפות.

למה כל כך קשה לענות לשאלה בלי לפרפר מסביב ועוד בלי לדעת את כל הנסיבות.

לא התכוונתי לפתוח שום קייס, עם קניית המוצר המוכר כנראה הצהיר במכירה שאני אמור לקבל את החבילה במקסימום עד 17 ליוני.

עברו מאז כ 10 ימים, וכולה שלחתי הודעה למוכר רציתי לשאול אותו למה זה עדיין לא הגיע לפי התחזית שלו/של הדואר שלו.

ולאחר זמן מה קיבלתי מייל מאייביי שנפתחה קייס שלא קיבלתי את המוצר (כנראה שהיה מוצהר שאני אקבל את זה ב 17 ליוני).

אני לא פותח קייס לפני 30 יום בד"כ ועושה את זה דרך פייפאל ולא דרך אייביי. אבל זה מה שקרה.

• תוכן חדש...