Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום שמתי לב שיש מכוניות שהספי דלתות שלהם הם תפוזיים ממש (תמונה מצורפת), וזה נראה שנעשה בכוונה כי זה פס במקום מסויים וברור שנעשה פס.

אני נתקלתי בזה בקיה פיקנטו, וטיוטה יאריס, כרגע אני לא יכול לצלם אבל שאני יגיע הביתה אני אצלם את זה בטיוטה.

מה זה ?

DSC02469.JPG

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

גם אני ניתקלתי בזה גם בפולו שיש עכשיו וגם בסוזוקי אלטו.

לדעתי זה בכוונה ככה כי זה אזור שסופג הרבה אבנים ,אז הצבע בנוי בצורה תפוזית וקשה כזאת.

פורסם
גם אני ניתקלתי בזה גם בפולו שיש עכשיו וגם בסוזוקי אלטו.

לדעתי זה בכוונה ככה כי זה אזור שסופג הרבה אבנים ,אז הצבע בנוי בצורה תפוזית וקשה כזאת.

נכון. בכל המכוניות יש את זה. זה איזור רגיש ברכב ולכן שם יש הרבה הגנה מפני מפגעים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

זה מה שאני חשבתי, אבל היום שראיתי את זה על קיה פיקנטו שחורה זה היה מאוד ברור וממש מכוער, היאריס הייתה אפורה אז לא ממש ראו את זה אבל כן הרגישו.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יש שם שכבה של צבע אפוקסי כמו שיש בבתי גלגלים החדשים,שכבה מאוד גסה וגרעינית נועדה לתת הגנה מאבנים.

הגרעיניות נובעת ממנה ולא מהלכה.

פורסם

ככל שהרכב ברמה נמוכה יותר גם הגימור ברמה נמוכה יותר,ההשקעה בפרטים נמוכה יותר.

ברכבי "מנהלים" למשל,לא תראו גימור כזה.

פורסם

מה זה נותן אבל ?

יותר עמידות ?, הלכלוך נופל יותר (לא סביר לדעתי) ?, משהו אחר ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי זה גם נותן ציפוי נוסף למתכת להגנה מחלודה במדינות שמשתמשים בהן במלח להמסת שלגים מהכבישים. אני לא בטוח בזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין שום קשר ל"רמת הרכב".

קיים גם בa6 וברוב דגמי vag החדשים מאז הפסקת השימוש בחיפויי הפלסטיק חסרי הצבע בחלקים התחתונים של המרכב.

Aprilia Shiver 750

• תוכן חדש...