Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו תמיד גם הפעם אני מביא לכם את הסיאט טולדו החדשה כולל מנוע טורבו-בנזין בנפח 1.2 ליטר (105 כ"ס) המשודך לתיבה ידנית בעלת 6 יחסים כשהגרסה הבכירה מתהדרת במנוע טורבו בנזין בנפח 1.4 ליטר (122 כ"ס) בשילוב תיבת הילוכים אוטומטית-רובוטית כפולת מצמדים בעלת 7 מהירויות.

מפרט STYLE, היחיד הנמכר בשלב זה, כולל תוספות כמו בקרת שיוט, בקרת אקלים דיגיטאלית, כניסות USB ו-AUX, מערכת שמע מקורית עם ארבעה רמקולים, משענת יד קדמית, חישוקי סגסוגת 16 אינטש, מראות חשמליות מתקפלות, תאי אחסון רבים ועוד. לטולדו 5 כוכבים בניסויי הריסוק של Euro-Ncap.

מנוע 1.2 ל' ותיבת הילוכים ידנית: 104 אלף שקלים

מנוע 1.4 ל' ותיבת הילוכים רובוטית DSG שבעה הילוכים: 117 אלף שקלים.

סיאט 1.jpg

סיאט 2.jpg

סיאט 3.jpg

סיאט 4.jpg

סיאט 5.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העיצוב של החדשות מצויין. סוף סוף סיאט שלא נראות זוועה.

104 ש"ח למשפחתית עם TSI נשמע אחלה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איזה יפה בכחול :wink: אפילו בלבן מונית היא סבבה. היא תעשה חיים קשים לראפיד!! וגם לשאר המתחרות. לדעתי היא תציף את השוק כמו האיביזה אך זה רק עניין של זמן, אה ומבצעים!!

מעניין למה אין גיר ידני בגרסת ה 1.4TSI.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אז מה ההבדל בין הסקודה ראפיד?

אני חושב שכשיש רכבים כאלו דומים למשל כמו גם הפיגו 301 והסיטרואן אליזה, דגם אחד צריך להיות דיזל והשני בנזין. כך לפחות יהיה בידול.

פורסם

רק שהיא יותר מאובזרת. וניראית לפחות לפי התמונות יותר טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא רק יותר מאובזרת, אלא שמגיעה עם 1.2 TSI בשילוב עם גיר ידני, מה שאין בראפיד הישראלית. לא?

בכל אופן, מחיר לא רע ל-1.2 ידנית. בעצם, אפילו טוב למדי בהתחשב באבזור.

:idea:
פורסם

יש ראפיד 1.2 ידנית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא רק יותר מאובזרת, אלא שמגיעה עם 1.2 TSI בשילוב עם גיר ידני, מה שאין בראפיד הישראלית. לא?

בכל אופן, מחיר לא רע ל-1.2 ידנית. בעצם, אפילו טוב למדי בהתחשב באבזור.

מה האבזור ??

אוטו-מאניה :-)

פורסם

העיצוב של המשפחתיות האלה (טולדו וראפיד) כל כך מרדים, רק על זה הייתי פוסל אותן. מומלץ למי שסובל מבעיות שינה בלבד.

פורסם

לעומת הראפיד יש מגנזיום,בקרת אלקים,ובקרת שיוט. ב1.2TSI

פורסם

הסיאט נאה בהרבה מהראפיד עם המשולשים המוזרים בצידי לוחית הרישוי האחורית והחזית שעושה רושם צר מדי בגלל פנסים שמחוברים לגריל הקדמי.

האבזור עדיף המחיר זול יותר.

פורסם

היום ראיתי את המכונית בסוכנות בחיפה, לבנה עם ריפוד פנימי שחור/אפור.

בהתחשב בכך שהמכונית אינה בדיוק מלכת יופי, את הקומבינציה הזו הייתי שם בסוכנות למוניות ולא באולם תצוגה מהודר ללקוחות פרטיים.

אני גם לא בטוח אם היא נאה יותר מהראפיד. סתם מכונית בעלת עיצוב אפור למדי.

מה שכן, היא מרווחת, מאובזרת היטב, שימושית ומציעה ביצועים נאים בתמורה למחיר לא גבוה. נותר רק לקוות כי כיול המתלים שלה שונה - ועדיף - על זה של הראפיד.

כעת, על סיאט לתמחר את הלאון החדשה בצורה אטרקטיבית למדי, שאחרת מכירות לאון רבות עשויות לזלוג לכוון הטולדו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...