Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון סובארו - 23.10.2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפגש הראשון של מועדון סובארו יתקיים ביום שבת, 23.10.2004, בשעה 11:00, מאחורי איצ' ר"ג.

מוזמנים כל בעלי דגמי הסובארו הישנים למינהם (FF,GF,GFT,GSR,GLF,וכו'), וגם דגמים מיוחדים של היצרן (XT וכו'), וכן כל בעלי העניין.

לפרטים נוספים:

0523-858080– למשה.

020615_my70_leone_rx[1].jpg

1974-a[1].jpg

1978_ski.sized[1].jpg

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חושב שלרובם יהיה קשה להגיע בגלל הסגר.

נמרוד

צחוק צחוק.....אבל אני חושב שזו תהיה חוויה מוטורית מדהימה להיות שם!

אני רק מדמיין את עצמי בין כל הסובארו פשע רשע המקוריות משנות ה70 שאני מקווה שיהיו שם!

ואני מקווה שבאמת יהיה מפגש ראוי מאורגן וגדול, ושבכלל יהיה מפגש כזה.....אני כבר קבעתי עם אנשים לבוא לשם!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אמת.

אגב, החבר רנטיסי הודיע שלא יוכל להגיע עקב בעיות לוגיסטיות.

*לגיטמי לאור הנסיבות הקיימות. :twisted:

עידן

שמעתי שהוא מוכר....פסילה בשל מגבלה בריאותית..... הרכב אמנם לא יד ראשונה, אבל זה אוטו מרופא!!!!

בטח מוסיף לפחות 10% על המחירון.....

:-D

בברכה,

גלעד

פורסם
שמעתי שהוא מוכר....פסילה בשל מגבלה בריאותית..... הרכב אמנם לא יד ראשונה, אבל זה אוטו מרופא!!!!

בטח מוסיף לפחות 10% על המחירון.....

:-D

הבעלים הראשון של הסובארו שלי היה רופא! :-D

אני בטוח שחלקי הסובארו של ראנטיסי ממשיכים לחיות ולדהור להם מתוך סובארו אחרות ובמוות שלה היא ציוותה להם את החיים :hihi: .

אגב כמה זה 10% מ0?:splat:

פורסם
איפה יהיה המפגש ?

אפשר כתובת מדויקת ?

האם גם בעלי סובארו לאונה מעל שנת 84 גם מוזמנים?

המפגש יהיה במתחם קניון איילון ברמת גן, אתה נכנס לחניית הקניון, ממשיך לעבר האצטדיון והמפגש יהיה מאחור.

כתובת מדויקת אין לי. מאיפה אתה?

פורסם
המפגש יהיה במתחם קניון איילון ברמת גן, אתה נכנס לחניית הקניון, ממשיך לעבר האצטדיון והמפגש יהיה מאחור.

כתובת מדויקת אין לי. מאיפה אתה?

אני מאזור המרכז ליתר דיוק בני עייש אם אתה מכיר

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

אבל...

אני יודע שכמות האנשים הדתיים בפורום שואפת לאפס מלמטה... (או בעצם מלמעלה... אני היחיד...) - אבל למה לא מארגנים מפגשים בימי שישי... הייתי מת לבוא... :-((

א. יש הרבה מסורתייים.

ב. גם ביום שישי להרבה יש חופש (Hopefully...)

• תוכן חדש...