Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לרופאת המשפחה והתיישבתי מולה

תפסתי אותה בדיוק באמצע ארוחת הצהריים שלה

ביד אחת החזיקה תפוח ובשנייה סנדוויץ' .

"כן לוקומוטיב , אני איתך , מה הבעיה ? "

מה אני אמור לומר לה עכשיו ? היא לועסת אוכל...

"נו , מה קרה ? מה יש לך?..."

"יש לי...יש לי בעיה קטנה ...מס' בעיות..."

"נו?.."

"טחורים..."

הניחה מיד את הארוחה על השולחן

"קדימה , למיטה , אני רוצה לראות ! "

"מה ? ... אין מצב , זה לא יקרה !"

עברה שנה מאז.

סירבתי בתוקף לבדיקה וגם להפנייה לפרוקטולוג ,

אני לוקח כדורים , משחות , אמפולות (עם אובליפיחה - משהו טוב)

שומר על רמת היגיינה גבוהה מאוד , לא אוכל חריף , משתדל לא להתאמץ פיזית ועוד.

אך החברים באים לבקר פעם אחר פעם .

לפעמים הכאב הוא נסבל , לפעמים אני מתפתל על הרצפה

כנראה שאין מנוס , אבל אם יש לי בעיית התערטלות בפומבי -

תנסו לדמיין מה אני מרגיש עכשיו .

איך אני אמור ללכת אליו ? אני לא מסוגל .

למיטב הבנתי הוא מחזיר אותם הבייתה עם האצבע , בשביל זה צריך פרוקטולוג ?..

**אני ממש רציני , אני סובל .

• מצחיק 1

Gn'f'R

פורסם

אין לך מה להתבייש מהרופא שלך, תאמין לי, אין לך שום דבר שהוא לא רואה שלושים פעם ביום.

הבדיקה לא נעימה (במיוחד ההכנה לפני) אבל היא שום דבר לעומת מה שמצפה לך בעוד כמה שנים בבדיקת הפרוסטטה.

בקיצור, זה הרופא שלך, זה מה יש.

מי שמתבייש מהרופא שלו לא יאריך חיים.

פורסם

אז הוא תוקע לך שלוש אצבעות, אחת משאיר בפנים ועם השתיים הנוספות מקפל מה שצריך ומחזיר למקום.

מה העניין הגדול?

חשבת איך מרגישה בחורה שצריכה ללכת לרופא נשים? להן זה נעים?

שחרר את השרירים, יש כאלה שבחורים בזה כדרך חיים, מותק... :shock:

אגב,

בבדיקה לאחת היחידות המובחרות בצה"ל, אתה עומד מול רופאה שאומרת לך להפשיל מכנסיים ותחתונים, תוקעת לך את היד לתוך הביצים ואומרת לך להשתעל. אתה משתעל, ואז היא אומרת לך להסתובב ולהתכופף. לא סיפור גדול. באמת. עובדה שאני עדיין זוכר את זה למרות שעברו מאז...רגע...אני לוקח מחשבון...27 שנים!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זהבדיוק כמו שאורולוג בודק לך את הזין והביצים (כל הבדיקות הצבאיות האלה), וזה יותר מביך (אין לי שום רגשי נחיתות כלפיי הכלי החימושי שלי).

הוא ראה חורי תחת כמו שאתה שותה כוסות מים ביום אם לא יותר, וזה לא בדיוק מעניין אותו, שכב על המיטה, תפשיל מכנסיים תן לו לסיים וסלאמת.

אין ברירה אחרת, זאת בעיה רפואית, מה אתה רוצה לשלשל דם?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שוכב בתנוחת עובר אני מאמין בד"כ כל הבדיקות של בטן ורקטום נעשות על הצד, החדר מאור אתה מאחורי וילון, סה"כ כפפה עם מעט וזלין תגע לך בתחת, זה לא כלי 30 ס"מ עבה של כהה עור, תהיה רגוע.

אין שום הכנה, תהיה רגוע.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

גיניקולוג חוזר הביתה בסוף יום העבודה.

אשתו פותחת את הדלת.

אומר הרופא: אהה... סוף סוף פנים!!

לעצם העניין - הפרוקטולוג לא דוחף 3 אצבעות ומחזיר את הטחורים - זה לא יעיל ועלול לגרום קרעים בשרירי הרקטום.

אם מדובר בטחורים פנימיים בדרגה קלה - הוא יכול לבצע איזו פעולה של "קשירה" - שבה הוא מלביש עליהם גומיה שחונקת אותם ומחסלת אותם. אם הטחורים גדולים או שיש חיצוניים - הוא יכול לנתח.

הקשירה נערכת באיזה מתקן שבו אתה יושב כפוף לפנים והישבן מתוח לאחור, יש לו מכשיר שמאפשר לו לראות את הבפנוכו ולבצע את הפעולה. כהכנה צריך חוקן קטן, לא משהו בעייתי במיוחד.

בכל מקרה, קטר, תתחיל לאכול סיבים בכמויות גדולות, תתחיל להוציא נפחים גדולים של חומר רך וזה יקל על הכאבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האפשרות השניה היא לשבת רק על גלגל ים לשארית חייך. נראה לי עדיף.

-.jpg

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תודה, הייתי בטוח שתתחילו להסתלבט עלי.

אם אני קובע תור למועד מסויים ועד אז הטחורים נרגעים,

האם ללכת עדיין או שזה לא אפקטיבי?

מדובר בחיצוניים.

Gn'f'R

פורסם

את זה צריך לבדוק עם הרופא.

טחורים זה אבחון עצמי שלך או אבחון מקצועי?, זה חשוב מאוד שהרופא יאבחן שאלו אכן טחורים והדם לא מגיע (גם) ממשהו אחר (חס וחלילה) שמגיע מהמעיים.

פורסם

עדיין תלך. אגב לפני שאתה נפגש איתו אתה אמור לעשות חוקן.

כדאי לך עכשיו מאשר מאוחר,מאוחר זה אומר ניתוח. ניתוח אומר אי שליטה בסוגרים..אתה צריך עוד פירוט?

• תוכן חדש...