Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תדאג - זה לא שנזהה אחד את השני ברחוב :idea:

אבל תשקול לקחת יום מחלה או כמה זמן שאתה צריך כדי לא לסבול כאבי תופת בעבודה

בקלות תזהי אותו ברחוב

MonkeyButt.jpg

רק בריאות

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

רמת הסבל הגיעה ל 9 בסולם 'סרבאק , רשמית החלפתי צבע עור ללבן שלג ואני פולט זיעה קרה .

אף אחד כאן לא מבין מה נסגר איתי , ואני מקלל את הרגע שהגעתי לעבודה . אין מצב שאני מגיע מחר .

מזל שהבאתי איתי את המשחה , אני הולך לנוחיות להתפתל מכאבים ולמרוח ,

אח"כ נלחץ ידיים לכמה חבר'ה .

תביאו את בני ל והאריטראי עם פלאייר , כל דבר הולך עכשיו .

ספריאל ואיאואן, תודה על המידע.

Gn'f'R

פורסם
רמת הסבל הגיעה ל 9 בסולם 'סרבאק , רשמית החלפתי צבע עור ללבן שלג ואני פולט זיעה קרה .

אף אחד כאן לא מבין מה נסגר איתי , ואני מקלל את הרגע שהגעתי לעבודה . אין מצב שאני מגיע מחר .

מזל שהבאתי איתי את המשחה , אני הולך לנוחיות להתפתל מכאבים ולמרוח ,

אח"כ נלחץ ידיים לכמה חבר'ה .

תביאו את בני ל והאריטראי עם פלאייר , כל דבר הולך עכשיו .

ספריאל ואיאואן, תודה על המידע.

כמו שכבר אמרתי לך,תגיע הביתה ותעשה אמבטיה חמה.

פורסם

לוקומוטיב - דבר ראשון אני מקווה שתרגיש טוב וכל הסיפור יגמר במהרה.

דבר שני - רופא המשפחה שלך לא הפנה אותך לבדיקת קולונוסקופיה?

טחורים לא נגרמים סתם.

פורסם

תמיד חשבתי שמעל דלת הכניסה לפרוקטולוג צריך להיות כתוב "טחורים זה לא פיקניק"

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בעוונותי כשעבדתי בבית מלון היה ערב כנס של פרוקטולוגים,

כל איזכור הייתי מתחיל לצחוק. אני זוכר שכמזכרת לקחתי את אחת

הכרזות של הברוכים הבאים לכנס הפרוקטולוגים.

אני מוכן לשלם המון כסף להיות שם עכשיו ולשתף אותם בממצאים שלי.

Gn'f'R

פורסם

בתור אחד שרואה בדיקות כמו גסטרוסקופיה וקולונוסקופי פעם בחודש, מילדים ועד מבוגרים, אבל יכול להגיד לך שהדבר האחרון שיעניין את הרופא\ה זה איך אתה נראה, או כמה "מגעיל" (לדעתך) נראה הטחור שלך, כמה אתה חטוב, שעיר, או כל מה שעולה לך לראש. זה מה שהם עושים, רואים כאלה כל היום, מילדים עד קשישים בצורה הכי חשופה שלהם.

אני יודע שיש לך בעייה להתפשט ברבים, אפילו חולצה אם אני זוכר נכון, רק רציתי שתדע את זה, אולי זה יעזור לך. אל תזניח את עצמך,חבל על הבריאות.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

חשדתי שאתה מישהו שעובד איתי. מחר אהיה בטוח :roll::roll:

:turn-l:
  • תוכן חדש...