Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא שהייתי מסטול מת לכמה שעות ושכחתי מלא דברים, יש לי סרט מצולם של זה (תודה לאישתי על המזכרת).

הדבר הכי הזוי ומסוכן בקטע הזה, שאתה מרגיש 100% כשיר לנהוג ולעשות דברים כרגיל ואחרי שאתה מתפכח אתה מבין כמה מסטול היית ואיך שכחת 95% מהדברים :shock: בשביל זה צריך להזהר מאד אחרי בדיקות כאלה וכל מיני מרדימים למיניהם ולהיות אחראיים בלי קשר איך מרגישים..

פורסם
אני מקווה ש"התחושה הקשה" ש sperial מתאר היתה מאצבע. :lol:

מזכיר לי בדיחה:

בחורה אחת באה לרופא שלה, ולאחר בדיקה קצרה אומר לה הדוקטור שהוא צריך למדוד לה חום אנאלי. העלמה מורידה את תחתוניה ונשכבת על המיטה, הדוקטור בא ומתחיל בעסקיו ולפתע היא צועקת: "דוקטור! זה לא התחת שלי!"

עונה לה הרופא: "זה בסדר, זה גם לא מד חום."

השתגעת, אני לא מסביר את זה, אתה יודע מה עברתי כדי לקבל גישה לאוף טופיק ?

לך על זה חביבי, הנהלת הפורום מאחוריך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לך על זה חביבי, הנהלת הפורום מאחוריך.

תחשוב טוב לפני שאתה הולך על זה, הם נתנו לי התראה היום כולה על זה שאני שם רווח אחרי פסיק.

ועכשיו אני כותב הודעות כמו אינטפנטיל עם קול מהדהד

לי בראש "רק על הקווים, רק על הקווים".

גלעד, אני אכן צוחק למרות שזה מכווץ את הרקטום.

Gn'f'R

פורסם

טוב בגלל שאלעד ערב לגישה שלי לאוף טופיק אני אנסה להסביר (כנראה שלא תבינו, אתם לא מספיק צעירים אחרת הייתם מבינים כבר או שאתם כבר זקנים מידי)

מעיין מספרת על חוויה שלה אצל הגניקולוג (צריך להסביר גם באיזה אזור מדובר ?), ברגע שבחורה במצב הנכון האזור המדובר (בתגובה, לא בשרשור) "נרטב" (יותר נהייה לח) ולא יבש, מעיין שלפי הבנתי כבר לא מתביישת משמע לא יבשה, יש מבין ?

בחיים לא חשבתי שמישהו מבוגר יבקש ממני להסביר לו דבר כזה.

נ.ב. כנראה שלא תבינו, אני בן 17.5 (החצי זה רק כדי שיהיה ברור שכבר יש לי רישיון :-)), זה כל עולמי (טוב לא כולו אבל חלקו)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא מאחל לכם שיכניסו לכם קטטר ההרגשה הרבה הרבה יותר גרועה מכל דבר אחר...

צנתר מהאף שיורד עד לכיבה מרגיש הרבה יותר גרוע מקטטר (לצערי, מניסיון של שני הדברים הפולשנים הנ"ל)

פורסם
רק לח? יש לך עוד מה ללמוד :lol:

לפני שהשרשור הזה הופך לשרשור squirting, נקנח בבדיחה:

פרוקטולוג מומחה היה, בעוונותיו, גם חובב רכב מושבע.

החליט ללמוד מכונאות רכב , עבר קורס בהתלהבות ובסופו ניגש למבחן, יחד עם שאר חבריו לקורס.

המבחן כלל אוברול קומפלט, רינגים,קראנק, פיסטונים,סליבים - לפי הספר.

בתום הבחינה עוברים התלמידים עם הבוחן ומסתכלים על העבודות.

הראשון מקבל שבעים. למה רק שבעים? פספס שתי שיניים בטיימינג + מלא מעט יותר מדי שמן.

השני מקבל 85. למה? רצועת האלטנטור רפוייה ושורקת, בורג ראש חוזק ללא ידית מומנט.

השלישי מקבל 99. מנוע כמעט מושלם, טיפונת הזעה ליד אחד מברגי מכסה השסתומים הפילה אותו, אבל בכ"ז, כולו מסתכל מלא גאווה ובטוח שאין מכונאי מוכשר ממנו.

מגיעים לידידנו הפרוקטולוג שלידו עומד מנוע מצוחצח, הנ"ל מקבל ציון 110 מתוך 100 !!!!

כולם מביטים בהשתאות ושואלים לפשר הציון הלא שגרתי.

עונה הבוחן:

"הבן אדם קיבל 100 על האוברול + 10 נקודות בונוס כי הוא הראשון בעולם שמרכיב מנוע דרך האגזוז !!!".

פורסם
טוב בגלל שאלעד ערב לגישה שלי לאוף טופיק אני אנסה להסביר (כנראה שלא תבינו, אתם לא מספיק צעירים אחרת הייתם מבינים כבר או שאתם כבר זקנים מידי)

מעיין מספרת על חוויה שלה אצל הגניקולוג (צריך להסביר גם באיזה אזור מדובר ?), ברגע שבחורה במצב הנכון האזור המדובר (בתגובה, לא בשרשור) "נרטב" (יותר נהייה לח) ולא יבש, מעיין שלפי הבנתי כבר לא מתביישת משמע לא יבשה, יש מבין ?

בחיים לא חשבתי שמישהו מבוגר יבקש ממני להסביר לו דבר כזה.

נ.ב. כנראה שלא תבינו, אני בן 17.5 (החצי זה רק כדי שיהיה ברור שכבר יש לי רישיון :-)), זה כל עולמי (טוב לא כולו אבל חלקו)

שמע, זה היה חלש. חוששני שבמצב הנתון יקשה עלי לערוב להמשך גישתך לאוף טוסיק.

אז להתכופף?

ומוריד גם מחתונים!

mqdefault.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לפני שהשרשור הזה הופך לשרשור squirting, נקנח בבדיחה:

אהמ אהמ

graphics-fountain-694968.gif

איחרתי...:

השרשור הזה מזכיר לי את הפרק שלטעמי היה הכי מצחיק בסיינפלד:

http://www.youtube.com/watch?v=tujqM2u-BVo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

It was one in a million doctor, I'm telling you... :lol: :lol: :lol:

פורסם

הקדמת אותי, רק שלא ראיתי את ההודעה שלך כי כנראה ששלחנו בהפרש של שניות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...