Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה קטע, התקשרתי לאימא שלי ובין היתר סיפרתי לה על מצבי

היא אמרה שאבא שלי גם סבל מאוד מטחורים ובזמנו היה לנו שכן פרסי

שהציע לו את העסק עם הגיגית מים והפטרוזיליה.

עכשיו כשאני נזכר באותם הפעמים שהייתי נכנס לשירותים אחריו ורואה

על הרצפה גיגית וקומקום שמעולם לא הבנתי מה הם חיפשו שם.

נפתרה התעלומה.

אך בכל מקרה מצבו היה קשה ולבסוף הגיע לבית חולים.

טוב, לפחות משהו אחד שהוא הוריש לי.

Gn'f'R

פורסם

לרוב אני שומר את הסיפור הזה לארוחות עם אנשים שאני לא אוהב ודייטים גרועים אבל נו טוב:

כשהייתי קטן היו לי בעיות רציניות בעיכול.

כשאני מדבר על רציני, אני מדבר על רציני!

אני מדבר על לא ללכת לשירותים במשך שבועיים-שלושה, וכשכבר מצליח, זה בקוטר של 4 סנטימטר ואורך של 20 בערך. זה היה לוקח שעות והיו לי כאבים נוראיים, ולפעמים גם היה דם כי המאמץ היה קורע אותי מבפנים. במקרים מסוימים גם לקחו אותי לבית חולים.

באופן מוזר ביותר, טחורים זו דווקא בעיה שלא הייתה לי.

שתבינו, זה אומר שכל פעם שאני מוריד את המים אני צריך פיזית לחתוך את היציקה עם המברשת או במקרים מסוימים עם מקל או סכין.

אז בגיל 15 החלטנו לבדוק את הנושא (הגיע הזמן!) והלכנו לרופא.

הוא החליט לעשות לי בדיקה מוזרה מאוד.

הייתי עם משלשלים בטעם של מי ים במשך 3 ימים ולא יכולתי כמעט לצאת מהשירותים.

אחרי זה הגעתי לבית החולים והשכיבו אותי ערום על הבטן, על מיטה מברזל שנחה על כמה זרועות הידראוליות.

בצדדים היו ידיות ומולי היה מסך גדול שבו ראיתי את עצמי ברנטגן בזמן אמיתי.

אז הרופא תקע לי אצבע בתחת ושאל "אתה מרגיש את האצבע הזו?"

מן הסתם היו לי בערך 20 תשובות סרקסטיות לתת לו אבל אתה לא מתווכח עם בן אדם שיש לו את האצבע שלו בתוך התחת שלך, אז פשוט עניתי שכן.

אז הם תקעו צינור כמה סנטימטרים פנימה והתחילו להזרים Barium שהיה קר מאוד, והרגשתי אותו נוזל לתוך כל מילימטר בתוך מערכת העיכול שלי, תוך שאני רואה על המסך בדיוק מה קורה בפנים.

זה נראה בערך ככה:

https://www.youtube.com/watch?v=wI8Bu1ZfOZA

(לצערי ולמזלכם אי אפשר לשים את הסרטון הזה בפורומים).

כשהכל כבר היה בפנים הרופא עמד ליד המסך ואמר לי "אתה רואה את זה? זה אמור להיות הגודל של המעיים שלך. אני לא יודע איך הצלחת אבל המהלך השנים גרמת להם להיות בערך 800% מהגודל הנכון. מרשים ביותר".

אז האחות אמרה לי לכווץ טוב טוב את השרירים בתחת (עדיין, יש לי כמה ליטרים של בריום בפנים) וללכת לסוף המסדרון ל"חדר הלבן" ולהוציא את הכל.

אז הגעתי לחדר הלבן וראיתי שהוא צבוע בירוק.

התיישבתי, שחררתי את השרירים ואז ראיתי למה קוראים לו החדר הלבן (כל האסלה הייתה לבנה מהחומר שהכניסו לי).

אחרי זה הייתי כמה חודשים עם כדורים בשביל הקטין את המעי הגס וגם את המעי הדק.

כיום אני עדיין מסוגל להחזיק כמויות אדיות בפנים אבל זה כבר יותר סדיר, הולך כל יום לשירותים, או מקסימום כל יומיים-שלושה.

בקיצור, התעסקות עם התחת זה לא משהו כל כך גרוע.

הרבה יותר גרוע זה להיות עם טחורים.

פורסם

אין ספק שהחיים שלי מתחלקים לשניים, לפני שקראתי את הפוסט של פרנקוס ואחרי שקראתי את הפוסט של פרנקוס.

אני פשוט לא אותו בנאדם.

פורסם

פרנקוס זה קרה גם לי פעם, פשוט חתיכה אחת החליטה שהיא לא יורדת, שמתי חומר חזק לפתיחת סתימות - לא עזר, אחרי התייעצות עם שאר המשפחה (שכמובן היו חייבים לחזות בפלא, פשוט כי הם לא האמינו) זה ירד (נשבר) בעזרת מקל מטאטא ישן.

נ.ב. עכשיו צריך אזהרת כניסה חמורה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני מקווה שהתכוונת לזה שהיא לא עברה דרך האסלה ולא שהיית צריך את חצי מהמשפחה שלך בשביל לתקוע לך מטאטא בתחת בשביל לפרק את זה.

(נשבע לך ב100% שזה מה שדמיינתי בהתחלה) :lol: :lol: :lol:

פורסם

לא לא לא לא, זה החזיק את האסלה, אני חושב שיש לי אפילו תמונות (איך אפשר לא לצלם פלא שכזה) רגע אני בודק.

עריכה: לא, לצערכם אין לי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

you-may-take-my-life-but-youll-never-take-my-bowel-mooovements.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

השד ישמור פרנקוס, אני נותן לפוסט על הקקי שמונה פרנקוסים מתוך עשר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מכירים את הבדיחה על הקקי שרצה להיות מנהל של הגוף ?

אם אני לא מנהל אז אף אחד לא יהיה מנהל!

שמר, יש לי היסטוריה נקייה בבוקר

אבל גוגל לא עזר לי עם המסיבת לימונים.

Gn'f'R

פורסם

אולי אתה מכיר בורסיה אחרת..

רצו לבחור מנהל לגוף וכל אחד מאברי הגוף הציע מועמדות...

בא המח ואמר: "אני הכי חכם, בלעדי כלום לא יעבוד כמו שצריך, אני צריך להיות מנהל".

בא הלב ואמר : " אני המנוע של הגוף, בלעדי אף איבר לא יקבל דם ולא יעבוד, אני צריך להיות מנהל ".

בא הריאה ואמרה : " אני זאת שמעבירה חמצן ומוציאה רעלים מהגוף, בלעדי הגוף יקרוס מהר מאוד, אני צריכה להיות המנהלת "

ככה כל איבר שהציע מועמדות , נימק את הסיבה שהוא צריך להיות מנהל.

אחרון עלה גוש חרא קטן וביקש להיות מנהל...

כל האיברים התחילו להישפך מצחוק, נקרעו מצחוק, בכו מרב צחוק... חרא קטן רוצה להיות המנהל של הגוף...

נפגע החרא הקטן והחליט לא לצאת ... עבר יום , יומיים, שבוע.. והוא לא יוצא..

המח התחיל לא לחשוב בבהירות..

הלב התחיל לעבוד בקצב מהיר וקשה...

הריאות התחילו לנשום בכבדות...

לבסוף נכנעו כולם ואמרו לחרא הקטן.. " טוב.. תצא כבר .. אתה המנהל... "

ומאז.. כל חרא קטן יכול לנהל.

:wink:

פורסם
טוב בגלל שאלעד ערב לגישה שלי לאוף טופיק אני אנסה להסביר (כנראה שלא תבינו, אתם לא מספיק צעירים אחרת הייתם מבינים כבר או שאתם כבר זקנים מידי)

מעיין מספרת על חוויה שלה אצל הגניקולוג (צריך להסביר גם באיזה אזור מדובר ?), ברגע שבחורה במצב הנכון האזור המדובר (בתגובה, לא בשרשור) "נרטב" (יותר נהייה לח) ולא יבש, מעיין שלפי הבנתי כבר לא מתביישת משמע לא יבשה, יש מבין ?

בחיים לא חשבתי שמישהו מבוגר יבקש ממני להסביר לו דבר כזה.

נ.ב. כנראה שלא תבינו, אני בן 17.5 (החצי זה רק כדי שיהיה ברור שכבר יש לי רישיון :-)), זה כל עולמי (טוב לא כולו אבל חלקו)

כנראה שלא נבין? רואים שאתה בן 17.5!! אני אקח את מה שאמרת בצחוק, כי כרגיל מוציאים דברים מהקשרם בפורום הזה :roll:

• תוכן חדש...