Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני לא מנהל אז אף אחד לא יהיה מנהל!

שמר, יש לי היסטוריה נקייה בבוקר

אבל גוגל לא עזר לי עם המסיבת לימונים.

באנגלית יא חומולוג

גגל lemon party, התמונות יגרמו לך להצטער שנולדת בכלל.

פורסם

נו באמת, מסיבת הלימונים מפחידה רק הומופובים

מילא היית שולח אותו ל-goatse

או ל-tubgirl

אח, מעלה בי זכרונות מהאינטרנט בשנות ה2000 המוקדמות :oops:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

והכתר עובר לפרנקוס, הזוכה ללא עוררין בתואר "הפוסט המגעיל ביותר לשנת 2013" (אני מהמר שהשיא הזה לא ישבר עוד שנים רבות),

בקיצור : " איכס, יא מגעיל!

לרוב אני שומר את הסיפור הזה לארוחות עם אנשים שאני לא אוהב ודייטים גרועים אבל נו טוב:

כשהייתי קטן היו לי בעיות רציניות בעיכול.

כשאני מדבר על רציני, אני מדבר על רציני!

אני מדבר על לא ללכת לשירותים במשך שבועיים-שלושה, וכשכבר מצליח, זה בקוטר של 4 סנטימטר ואורך של 20 בערך. זה היה לוקח שעות והיו לי כאבים נוראיים, ולפעמים גם היה דם כי המאמץ היה קורע אותי מבפנים. במקרים מסוימים גם לקחו אותי לבית חולים.

באופן מוזר ביותר, טחורים זו דווקא בעיה שלא הייתה לי.

שתבינו, זה אומר שכל פעם שאני מוריד את המים אני צריך פיזית לחתוך את היציקה עם המברשת או במקרים מסוימים עם מקל או סכין.

אז בגיל 15 החלטנו לבדוק את הנושא (הגיע הזמן!) והלכנו לרופא.

הוא החליט לעשות לי בדיקה מוזרה מאוד.

הייתי עם משלשלים בטעם של מי ים במשך 3 ימים ולא יכולתי כמעט לצאת מהשירותים.

אחרי זה הגעתי לבית החולים והשכיבו אותי ערום על הבטן, על מיטה מברזל שנחה על כמה זרועות הידראוליות.

בצדדים היו ידיות ומולי היה מסך גדול שבו ראיתי את עצמי ברנטגן בזמן אמיתי.

אז הרופא תקע לי אצבע בתחת ושאל "אתה מרגיש את האצבע הזו?"

מן הסתם היו לי בערך 20 תשובות סרקסטיות לתת לו אבל אתה לא מתווכח עם בן אדם שיש לו את האצבע שלו בתוך התחת שלך, אז פשוט עניתי שכן.

אז הם תקעו צינור כמה סנטימטרים פנימה והתחילו להזרים Barium שהיה קר מאוד, והרגשתי אותו נוזל לתוך כל מילימטר בתוך מערכת העיכול שלי, תוך שאני רואה על המסך בדיוק מה קורה בפנים.

זה נראה בערך ככה:

https://www.youtube.com/watch?v=wI8Bu1ZfOZA

(לצערי ולמזלכם אי אפשר לשים את הסרטון הזה בפורומים).

כשהכל כבר היה בפנים הרופא עמד ליד המסך ואמר לי "אתה רואה את זה? זה אמור להיות הגודל של המעיים שלך. אני לא יודע איך הצלחת אבל המהלך השנים גרמת להם להיות בערך 800% מהגודל הנכון. מרשים ביותר".

אז האחות אמרה לי לכווץ טוב טוב את השרירים בתחת (עדיין, יש לי כמה ליטרים של בריום בפנים) וללכת לסוף המסדרון ל"חדר הלבן" ולהוציא את הכל.

אז הגעתי לחדר הלבן וראיתי שהוא צבוע בירוק.

התיישבתי, שחררתי את השרירים ואז ראיתי למה קוראים לו החדר הלבן (כל האסלה הייתה לבנה מהחומר שהכניסו לי).

אחרי זה הייתי כמה חודשים עם כדורים בשביל הקטין את המעי הגס וגם את המעי הדק.

כיום אני עדיין מסוגל להחזיק כמויות אדיות בפנים אבל זה כבר יותר סדיר, הולך כל יום לשירותים, או מקסימום כל יומיים-שלושה.

בקיצור, התעסקות עם התחת זה לא משהו כל כך גרוע.

הרבה יותר גרוע זה להיות עם טחורים.

• אחראי פורום
פורסם
לרוב אני שומר את הסיפור הזה לארוחות עם אנשים שאני לא אוהב ודייטים גרועים אבל נו טוב:

.....להחזיק כמויות אדיות בפנים אבל זה כבר יותר סדיר, הולך כל יום לשירותים, או מקסימום כל יומיים-שלושה.

בקיצור, התעסקות עם התחת זה לא משהו כל כך גרוע.

הרבה יותר גרוע זה להיות עם טחורים.

העלת את זה ל-rate my poo?

כי אם זה לא שם, זה לא קיים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

זה לחתימה!

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
יש מצב שחירבנתם את בונו?

http://www.youtube.com/watch?v=S376iimvXIQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שימו לב שהמידה המקובלת למדידת צואה היא יחידת "קוריק".

זה נקרא על שמה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הלו! תשאירו את השירשור ברקטום של ערן בבקשה!

דרך אגב, השירשור הזה שבר שיא טכנולוגי! אתה אשכרה מריח חרא שאתה קורא אותו! (לא, לא הייתי בשירותים באותו זמן).

ולא דרכתי על חרא של כלב!

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...