Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה לא, אין לי גיגית. אתמול כשהייתי על סף 9 בסולם שקלתי להשתמש בסיר מהמטבח

אבל אז הייתי סופית עובר לגור ברכב.

Gn'f'R

פורסם

ערן בהמשך להרפתקת הסביח שהציע רועי אני אומר שתגש לאייס שים את עצמך בגיגית ודווח לנו האם הוספת גם ראשד ועמבה לתערובת והכל עבר או שיש צורך בהתערבות של ד"ר תחת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מה העניין הגדול?

חשבת איך מרגישה בחורה שצריכה ללכת לרופא נשים? להן זה נעים?

תודה על ההבנה, זה לא נעים בכלל ובבדיקה הראשונה זה מאוד מביך אבל אז כשהרצתי לעצמי בראש כמה מטופלות הוא רואה ביום זה מתגמד, ולאחר טיפול או שניים הרגשתי הרבה יותר בנוח.

קח את זה באיזי ואל תתבייש.

אני לא מבינה בנושא בכלל לכן לא אוכל לעזור אלא רק לתמוך בך ולהגיד שאני בטוחה שהרופא שלך ראה דברים הרבה יותר גרועים...מבטיחה לך!

תזכור שמי שמתבייש - מתייבש :wink:

בהצלחה :)

פורסם

גלעד בשום אופן! כלל יסוד באוף טופיק הוא שעל כל הרמה - מנחיתים, אתה מסתכן בהשעיה אם לא :rolleyes:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מעיין - ראי התיחסותי בהודעה מס' 7 בשרשור זה.

שיהיה לכולם ברור - מבחינת הרופא הישבן שלך הוא בדיוק כמו הפה שלך או הגב שלך - איבר בגוף של אדם שמצריך טיפול. צריך רק לקוות שהתיחסותו הכללית למטופל תהיה נכונה ושידע לבדוק בעדינות הנדרשת.

באגירה - התאור שלך את בדיקת הערמונית כנראה מעוות, שכן שלא סביר שהרופא הכניס יותר מאצבע אחת. אלא מה - ערמונית (וכל איבר אחר) מודלקים הם תפוחים ורגישים מאד, וכנראה מסיבה זו היתה לך תחושה יותר קשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ערן, אין לי יותר מידי מה להגיד, אני משתדל לא להיכנס לפה עם אוכל בפה.

Charge אני יכול רק לנחש מה גלעד רצה להגיד ומנחש שזה קשור למשפט הזה

תזכור שמי שמתבייש - מתייבש :wink:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ואו, עוד הרמה להנחתה והכל בדף אחד. בחיי אין על הפורום הזה.

אני מקווה ש"התחושה הקשה" ש sperial מתאר היתה מאצבע. :lol:

תשמעו אני עברתי קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה ממרומי גילי (29) אז שלא תתלוננו יותר מידי כן?

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
ערן, אין לי יותר מידי מה להגיד, אני משתדל לא להיכנס לפה עם אוכל בפה.

Charge אני יכול רק לנחש מה גלעד רצה להגיד ומנחש שזה קשור למשפט הזה

נו אם אתה מכריח אותי זה קשור לזה "תודה על ההבנה, זה לא נעים בכלל ובבדיקה הראשונה זה מאוד מביך ... ולאחר טיפול או שניים הרגשתי הרבה יותר בנוח.."

פורסם

רוצים להתחיל שרשור של בדיחות על רופאים? פתחו שרשור נפרד.

בינתיים צריך רק להקל על סבלו של ערן ולעודד את רוחו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוי מסכן, בסך הכל פתחו לו ת'תחת, אפשר לחשוב...

ובנוגע למעיין, היא ידעה לאן היא נכנסת, אם היא רצתה רגישות היא היתה נכנסת לפורום "דמעות וליטופים".

מי שהולך לישון עם תחת מגרד שלא יתפלא אם הוא קם בבוקר עם אצבע מסריחה.

פורסם

לדעתי ערן מאוד נהנה מהבדיחות. אולי כואב לו שהוא צוחק.

אבל ברצינות, חייבים לטפל. גם לי לא היה נעים שטשטשו אותי לפני קולונוסקופיה והיו לי מחשבות על האחות שרואה לי את התחת וכל זה אבל זה העבודה שלהם.

התעוררתי לקראת הסוף ואפילו ראיתי את הבפנים שלי על המסך!

יצא שהייתי מסטול מת לכמה שעות ושכחתי מלא דברים, יש לי סרט מצולם של זה (תודה לאישתי על המזכרת).

תכלס, מבחינתי הכי גרוע היה לשתות את כל הנוזל הזה בשביל לנקות את המעיים, חוויה לא כפית אבל אין כמו לדעת שאתה בסדר ובריא.

פורסם

כל הנחתה יותר חזקה מהקודמת :lol:

עכשיו רק נשאר להבין למה rupni התכוון במשפט "מי שמתבייש מתייבש" :twisted:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

השתגעת, אני לא מסביר את זה, אתה יודע מה עברתי כדי לקבל גישה לאוף טופיק ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...