Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו כשאני חושב על זה, כשהייתי בסדיר (לפני הספירה, כידוע), הצבא סיפק לחייליו נייר לטש משודרג.

ואני תוהה -

האם לזה התכוון המשורר כשאמר:

"כשהחיילים היו עשויים ברזל והנייר מ-קרפ " ?

פורסם
קיבלת טשטוש לפני הקולונוסקופיה?

GAY!

גבר אמיתי מקבל את זה בתחת כמו גבר! בלי טשטוש!

התכוונת הומו אמיתי.

חוץ מזה, הטישטוש הוא בכלל בשביל הכיף אחר כך.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
אם אתה באמת רוצה לדעת אז כמו שציינתי

בתחילת הפוסט, בכל פעם שאני מכריז בקול בכי בבית שיש

לי טחורים, התגובה הראשונית שלה היא לצחוק עלי,

אבל כשהיא ראתה את הבקבוקים שצילמתי בעמוד 7

היא שאלה בלחש לפשר העניין וכשעניתי לה שאני אמור

לרוקן את זה לתחת היא כבר קרקרה מצחוק.

אם להניח בצד את כל הבידור בשרשור הזה לרגע, אשתך היא בין האנשים היחידים שאמורים להרתם ולעזור לך בכל מה שאפשר במצב כזה, כשהבן זוג שלה סובל, והדבר האחרון שהיא צריכה לעשות זה לצחוק ולהתקרקר מהבעיות הבריאותיות שלך, unlike.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

Charge - העובדה שאשתו של ערן צוחקת לא מפחיתה כוא זה מדאגתה לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם להניח בצד את כל הבידור בשרשור הזה לרגע, אשתך היא בין האנשים היחידים שאמורים להרתם ולעזור לך בכל מה שאפשר במצב כזה, כשהבן זוג שלה סובל, והדבר האחרון שהיא צריכה לעשות זה לצחוק ולהתקרקר מהבעיות הבריאותיות שלך, unlike.

בגדול אתה צודק, אך צריך הומור בחיים. ואני מאוד בעד.

הפצירה בי ללכת לרופא ולקחת ימי מחלה, כמובן שלא הציעה את עזרתה

בהחדרת האמפולות וזה די איכזב אותי האמת.

מעבר לזה נשאר רק לצחוק על המצב כי זה תורם המון.

Gn'f'R

פורסם

אני לא הייתי מציע לאישה להחדיר לך דברים.

השלב הבא זה Strap-on (אל תשאל אותי מה זה. אתה כבר יודע מהמושג הקודם אצל מי לחפש...).

פורסם

אומנם המנוול הקטן השאיר את הדיימונדס שלו אצל הוטרינרית בגיל צעיר, אבל הפלפלון שלו קיים גם קיים כך שהוא ממש לא נקבה, למרות שהוא פוסי אמיתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני לא הייתי מציע לאישה להחדיר לך דברים.

השלב הבא זה Strap-on (אל תשאל אותי מה זה. אתה כבר יודע מהמושג הקודם אצל מי לחפש...).

שמישהו יזכיר לי אח"כ למחוק את ההסטוריה מהמחשב.

Gn'f'R

• תוכן חדש...