Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוקו, הפעם האחרונה שבה נקבה שהיא לא אשתי ראתה אותי עירום (כמעט) כביום היוולדי היתה לפני מספר חודשים, כשהלכתי לרופאת עור לבצע בדיקה שגרתית.

העניין הוא שבמסגרת הבדיקה ביקשתי ממנה לבדוק לי משהו באיזור שהשתיקה יפה לו, והגברת הצעירה ניגשה צ'יק צ'ק למשימה תוך שהיא אומרת "יאללה, תראה לי את הטוסיק שלך".

אז כן, בהתחלה זה הרגיש קצת מוזר. אחרי שהתגברתי על המבוכה הראשונית, זה התחיל להזכיר לי נשכחות מהתקופה לפני שהכרתי את אשתי ודברים מעין אלה היו מתרחשים מפעם לפעם. היו ימים...

נסה למצוא את הטוב בעניין. בהצלחה, ואני מתרה בפניך לטפל בבעיה ולא להזניח אותה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד,

כבר כמה שנים אני סובל מזה on and off, בשנה האחרונה זה כבר יצא

מכלל שליטה, התדירות מאוד גבוהה.

לפני כחודש הגעתי לעבודה עם "החבר'ה" ובעודי מתארגן במלתחות

הרגשתי שאני לא יכול לקחת עוד צעד אחד נוסף, התקפלתי מיד חזרה לבית

ולקחתי כמה ימי מחלה . התפתלתי מכאבים נוראיים.

ביום שבת האחרונה כשהייתי במלון, הגישו חמין, לקחתי טעימה וזה הרגיש

לי קצת מתובלן חריף, ואני במקום לעזוב את זה המשכתי לאכול כי אני אוהב חמין

ועכשיו אכלתי אותה.

אני כבר לא יכול, חייב לטפל בזה סופית.

Gn'f'R

פורסם

לך וטפל כי הבעיה רק ת-חריף (נחמד),

אתה לא חייב להתפשט מול הרופאה שלך.

בקש ממנה הפניה לפרוקטולוג, אין טעם שסתם אנשים יציצו ברקטום שלך ללא צורך.

משם, זה כבר בידיים שלו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אגב,

בבדיקה לאחת היחידות המובחרות בצה"ל, אתה עומד מול רופאה שאומרת לך להפשיל מכנסיים ותחתונים, תוקעת לך את היד לתוך הביצים ואומרת לך להשתעל. אתה משתעל, ואז היא אומרת לך להסתובב ולהתכופף. לא סיפור גדול. באמת. עובדה שאני עדיין זוכר את זה למרות שעברו מאז...רגע...אני לוקח מחשבון...27 שנים!

ב-2004 זה היה בצו הראשון לכל תפקיד

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בהצלחה, רק אל תשתפן.

אם זה יעזור, דמיין שכל גולשי Carsforum איתך בתוך החדר מביטים בטחורייך בזמן הבדיקה ופרנקוס בראשם.

זה יעבוד מעולה.

פורסם

:lol:

חזרתי עכשיו, נקבע לי תור לפרוקטולוג לשבוע הבא 5.7.2013,

יש לכם שבוע לשמוע אותי מתבכיין.

דרך אגב, שאלתי את הרופאה מה קורה אם עד אז הם יחזרו הבייתה, היא אמרה שזה לא משנה ואפילו יותר טוב.

נשאר לי לקנות ערכת חוקן - יש שם הוראות הפעלה לדבר הזה?

Gn'f'R

פורסם

כל מה שרצית לדעת על .... ולא העזת לשאול

לגבי החוקן - בד"כ מדובר בחוקן "קטן", לא אותו דוד שמתואר בקישור של romer אלא משהו הרבה יותר עדין. הרוחק ישמח להדריך אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה שהתמזל מזלך כשנכנסתי לשרשור שלך.

אמא שלי בעלת ניסיון ברפואה טבעית (עשבים, צמחים וכל הבלגן הזה). לפי עדות שלה, ושל אנשים שבאו אלינו הביתה והביאו מתנות. כל האנשים שקנו ממנה את המשחה שהיא מכינה בבית, החלימו תוך ימים ספורים.

אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מאוד הייתי רוצה, אך בשביל להגיע למיקום שלך אני צריך לעשות

עצירות לקאמפינג בדרך.

אם זה לא סוד משפחתי הייתי שמח לקבל כמה עצות אפילו בפרטי.

המון תודה!

ספריאל ורומר, תודה על הקישורים!

Gn'f'R

פורסם

לא בעיה. כל מה שהוא צריך זה רק לקפוץ לבקעת בית נטופה ולזרוק בקבוק עם המתכון למוביל הארצי. זה כבר יגיע אליך הבייתה מתישהו.

אם המתכון לא יעזור, אולי הבקבוק יעזור :shock: .

שרשור מהתחת... :lol:

• תוכן חדש...