Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקסימום שהוא יוכל לעשות זה לתקוע את הפטרוזליה בתחת ואז תהיה לו עוד סיבה לבקר אצל הפרוקטולוג ("דוקטור, יש לי טחורים וכל עוד שאתה שם אם אתה במקרה רואה שם עלים של פטרוזליה, תוציא אותם החוצה).

פורסם

שיאכל גם הרבה ביצים וחצילים ויערבב טחינה על הפטרוזיליה ככה יהיו לו נודים של סביח ואז הפרוקטולוג יחשוב שהלקוח שלו חושב על עובד (OVAD) במקום על התהליך.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בושה להתערטל בפומבי? אז בוא אני יספר לך סיפור,

כשהייתי בצבא לא יודע מי הפרזיט שבגללו חטפתי את זה , אבל הייתה לי באזור פטרייה,

לא תופתעו לשמוע שכיום אני את הדברים הכבדים משאיר תמיד לבית,

בכל מקרה היה זה בוקר יום ראשון בעודי מתארגן לבסיס, אחרי מקלחת תפס את עניי כתם מוזר וחשכו עניי,

הגעתי למרפאה בבסיס,אז לא רק שהתערטלתי

גם חטפתי ועדת חקירה על הישבן שלי, הרופא הצעיר לא היה בטוח מי נגד מי..

אז הוא הלך לקרוא לרופא הבכיר, ואני שם חשוף לעולם בזמן ששניהם מנהלים דו שיח לבבי בזמן שאני עומד ב 90 מעלות ומתפלל שלא אפגוש באבנר בן נר וחבורתו,

בכל מקרה, למזלי הסיפור נסגר במשחה,לקחתי את זה לכיוון חיובי,הצעתי לאנשים לנסות פטריות.. לא הייתה זרימה.

בכל מקרה רופא זה רופא ועם בריאות לא משחקים גש להיבדק מאחל שיוקל לך.

פורסם
ערן אין אף אחד שאתה סומך עליו ויכול לשתף אותו? לך עם אשתך או חבר ממש טוב, שימתין איתך ויפיג לך את המתח לפני הכניסה לרופא.

הם כולם מניאקים שיסתלבטו עלי, כולל האישה.

עדיף ללכת לבד.

Gn'f'R

פורסם
באמת הלכת לדבר עם אמא שלך בשבילי? אני ממש מעריך את זה

ומתפדח באותה הזדמנות ..

האבחנה של טחורים היא מן הסתם שלי, כי לא נתתי לאף אחד להתקרב

לתחת שלי.

ראיתי כדורים נפוחים.

ואני לא בוט!

ודרך אגב, גם זה באשמת אותו בית המלון שהייתי בו.

א. אל תתפדח.

ב. ככה זה כשאמא היא דוקטור לרפואה לא קונבנציונלית.

ג. אמא היא רופאה של כל המשפחה, ואני לא צוחק.

בכל מקרה, תנסה את הפטרוזיליה. לא יצליח? לא יזיק. אבל מה אכפת לך לנסות? אולי תחסוך את עניין הפומביות שבעסק? :wink:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בהצלחה. כל עוד הטחורים חיצוניים, אין צורך בפתרון כירורגי, ולכן המקסימום זה שהוא יסדר את זה ידנית, וייתן לך משחה/נרות. בהצלחה.

חשוב מאוד להתקלח הרבה, ולנקות את אזור הטחורים, ורק אחר כך למרוח משחה. כדאי לשטוף גם אחרי מתן צואה במקום לנגב. היגיינה חשובה מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה, אני מאוד אשמח לשתי תשובות :

אם מישהו יכול לברר לי לגבי מה ששאלתי מקודם (טחורים נרגעו, האם ללכת אליו או רק בשידור חי? )

ודבר שני, בקשר לחוקן, אני יודע שמוכרים ערכות בבתי מרקחת - האם זה מסובך ומגעיל לתפעול?

Gn'f'R

פורסם

אני לא הבנתי עד השרשור. הכל כתוב כאן.

שרשור מגעיל? כן. אבל אי אפשר לומר שלא נקרעתי מצחוק ממספר תגובות...

.Your average Notepad

פורסם

כאן זה טחורים במצבים שונים (שלושה מצבים).

אני מזהיר מאוד מאוד לפני הכניסה - לא לבעלי קיבה רגישה. תמונות קשות מאוד לצפייה. עדיין, חורים של ת*ת עם פצע מובנה, זה לא הכי יפה לעין...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...