Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב נייד אייסר 15.6 בסיסי שבזמן האחרון התחילה אצלו בעיה- לפעמים(ובמיוחד כשעובד יו טיוב) האינטרנט מפסיק לעבוד(כותב "הגישה לאינטרנט מוגבלת") ואני צריך לעשות ניתוק ואז להתחבר מחדש. זה מאוד מעצבן.

יש לציין שהמחשב הנייח לא סובל מתקלה כזאת וככה גם לא הסמארטפון. ככה שהבעיה היא לא במודם או ברשת עצמה.

אני מאמין שהתקלה היא נטו בעיית תוכנה, אבל אני לא מצליח למצוא מה זה. למישהו יש רעיונות?

פורסם

ניסית דפדפן שונה?

תנסה להריץ את הדפדפן שלך בלי כל התוספות, יש אופציה כזו בכל דפדפן.

לדעתי איזה תוספת עשתה עדכון ועכשיו זה דופק לך משהו

404

פורסם

זה קורה כשהמחשב לא מצליח ליצור קשר עם שרת ה-DHCP ע"מ לקבל כתובת IP, בדר"כ סוג התקלות הללו מקורן בראוטר (הרכיב המארח את שירות ה-DHCP), תתחיל בלתת כתובת סטטית למחשב (במחשב, לא בראוטר).

פורסם

היה קורה אצלי עד שביצעתי מחיקה והתקנה מחדש של הראוטר במחשב, נייד מדגם HP.

בד"כ RESET פשוט למערכת היה מתקן את זה (או לראוטר), תנסה למחוק אותו ולהתקין מחדש. אצלי זה עבד.

Opel Adam S 2017

פורסם

איך המחשב מחובר לראוטר ?

בצורה קווית (עם כבל רשת) או בצורה אלחוטית ?

נסה להתחבר ההפך מהדרך שבה המחשב מחובר כרגע ולראות אם התופעה נעלמת.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

• תוכן חדש...