Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין בבנית מערכת פשוטה וסטנדרטית לRZR 800,

אני נגר במקצועי ומעוניין לבנות תיבה ל2 רמקולים בגודל 6X9.

רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי, או רמקולים כלשהם

שאוכל להשתמש בהם ללא צורך בנגן? לוותר על הרדיו דיסק,

אולי דרך חיבור AUX, אולי דרך מגבר שדרכו אפשר לחבר USB,

הוויתור על הרדיו דיסק נובע משיקולים כספיים + מיקום ונוחות .

אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם וסוג,

לא חייב שהם יהיו נגד מים.

פורסם

אמרת שאתה נמנע מרדיו דיסק בגלל שיקולים כספיים, גם מגבר זאת הוצאה כספית, אם אתה שואל אותי, עדיף לקנות רדיו דיסק מאשר מגבר.

פורסם

לדעתי, דווקא הרדיו דיסק הוא המיותר, את רוב הפיצרים שהוא נותן יש במכשירי הטלפון של היום, חיבור של הטלפון ישירות למגבר ומשם לרמקולים יכול להיות פתרון טוב.

או רדיו דיסק פשוט, שמחובר לזוג רמקולים, זה גם אחלה פתרון.

הכל שאלה של תקציב, ורצונות שלך.

SCANSPEAK

פורסם

מעולם לא בדקתי אבל אני לא יודע איך עמידות של רדיו דיסק עם רעידות וקפיצות, גם משהו שאתה צריך לקחת בחשבון.

אמנם גם מגברים לא בדקתי אבל מגבר זה בלוק עמיד וקשיח יותר ככה שאני לא חושב שתהיה בעיה.

JL Audio

פורסם

הרדיו דיסק לא מחזיק מעמד עם האבק, העינית הולכת לאחר כמה נסיעות.. מניסיון

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

שבוע שעבר חבר התקין מגבר בקטנוע אצלו , עלות כ120-100 שקל כולל משלוח מאיביי , הגיע עם 2 פודים עם רמקולים קטנים שנתפסים על הכידון. אתה יכול לנסות להגביר איתו 6X9 , קטן וקל להתקנה ,האיכות לא בשמיים.

תשקול רדיו דיסק זול יד2 אם אתה מעוניין בUSB.

speak4.jpg

פורסם
שבוע שעבר חבר התקין מגבר בקטנוע אצלו , עלות כ120-100 שקל כולל משלוח מאיביי , הגיע עם 2 פודים עם רמקולים קטנים שנתפסים על הכידון. אתה יכול לנסות להגביר איתו 6X9 , קטן וקל להתקנה ,האיכות לא בשמיים.

תשקול רדיו דיסק זול יד2 אם אתה מעוניין בUSB.

זה האמת בין הפתרונות הכי טובים לדעתי, יש סטים כאלה יותר איכותיים עם אפשרות לניגון מכרטיס זיכרון וusb, ובנוסף הרמקולים שלהם מאוד חזקים שזה דבר מאוד חשוב בכלים כאלה..

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

היי,

האמת שהמגברים והרמקולים הקטנים האלו נלקחו כאופציה,

העניין הוא שבאמת שומעים בהם כמו טרנזיסטור,

אני לא מחפש דיסקוטק, יחד עם זאת רוצה לשמוע בעוצמה גבוהה עד כמה שניתן

כאשר המנוע פועל איכות השמע צונחת פלאים.

המלצות לרמקולים טובים וזולים 6.5? אפילו לא נגד מים.

פורסם

זה לא העניין להמליץ על רמקולים, השאלה היא למה אתה מתכוון לחבר אותם?

אם ישירות לטלפון/נגן- תהיה חייב מגבר.

מה התקציב?

SCANSPEAK

• תוכן חדש...