Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם באמת מקבלים מחיר מחירון מלא{לוי יצחק} בעסקת טרייד אין על רכב משומש , גם עם ברכב לא יימצא שום פגם , ולו הכי קטן אפילו ? יש מישהו מבינכם שביצע עסקה כזו וקיבל מחירון מלא על רכבו בעסקת טרייד-אין ?

כל פעם שניסיתי לבצע עסקת טרייד אין , שחטו אותי במחיר וכל זה בטלפון , עוד לפני שראו את הרכב בכלל ולא משנה איזה רכב זה היה . האם ייתכן שהפעם השתנה משהו , כי בכל זאת הונדה זה רכב יקר מאוד {יחסית} ?

פורסם

האמת שהיום שמעתי משכן שהזמין סיויק 5 דלתות חדשה, נתן את הסיויק 4 דלתות 2009 הישנה שלו תמורת 4.5 אלף מתחת למחירון בטרייד אין, והרכב היה מלוקק עם 48 אלף קילומטר יד ראשונה מרופא (הוא באמת רופא ילדים).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

כל פעם שניסיתי לבצע עסקת טרייד אין , שחטו אותי במחיר וכל זה בטלפון , עוד לפני שראו את הרכב בכלל ולא משנה איזה רכב זה היה . האם ייתכן שהפעם השתנה משהו , כי בכל זאת הונדה זה רכב יקר מאוד {יחסית} ?

לפחות היו הוגנים איתך ואמרו לך את האמת בפנים.

הכי אני אוהב את האנשים שמתלהבים על זה שהם קיבלו עסקת טרייד מעולה ומסרו דייהו נובירה במחיר מחירון. כשאתה חוקר אותם קצת אתה מגלה שמכרו להם רנו מגאן 2006 יד שנייה מליסינג עם 200 אלף קילומטרים במחיר מחירון (לא משוקלל, כמובן...).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים. למרות שמנסיוני גיליתי שרוב הישראלים לא אוהבים שאומרים להם את "האמת". מה שחשוב להם זה ההרגשה שהם יוצאים איתה, ובעיקר לא לצאת פראיירים. זה מדהים עד כמה אפשר להסביר את שיטות הקומבינה של טרייד-אין מחירון(תשלום מחירון על הרכב החדש והפסד הנחה כזו או אחרת-שעוברת למימון הטרייד-אין, "לפני בדיקה" ועוד.) לאנשים ולראות אותם טומנים את הראש בחול רק כדי שיוכלו להגיד קיבלתי מחירון ולא יצאתי פראייר.

פורסם
מסכים. למרות שמנסיוני גיליתי שרוב הישראלים לא אוהבים שאומרים להם את "האמת". מה שחשוב להם זה ההרגשה שהם יוצאים איתה, ובעיקר לא לצאת פראיירים. זה מדהים עד כמה אפשר להסביר את שיטות הקומבינה של טרייד-אין מחירון(תשלום מחירון על הרכב החדש והפסד הנחה כזו או אחרת-שעוברת למימון הטרייד-אין, "לפני בדיקה" ועוד.) לאנשים ולראות אותם טומנים את הראש בחול רק כדי שיוכלו להגיד קיבלתי מחירון ולא יצאתי פראייר.

ועל זה נאמר - פראיירים לא מתים - רק מתחלפים

קובי

:-)

פורסם

ההורים שלי גם ביררו בהונדה התעניינו בג'אז.

יש להם יונדאי I20 דגם מפואר עלתה לכביש בסוף 2010. מחירון של 2010 היה 73 בחודש שעבר, מחירון משוקלל עם קילומטראז' ועליה לכביש היה 77.

הציעו להם 69. הם לא מכירים בכלל מה זה מחירון משוקלל שלדעתי זה בדיחה כי רכב שעלה בינואר 2010 ורכב שעלה בדצמבר 2010 זה לא בדיוק "אותו שנתון".

פורסם

כמו שאמרו כאן לפעמים את הרווח הם מקבלים מהרכב שהם מוכרים לך ולא מהרכב שהם קונים ממך. אם הרכב שלך יחסית מבוקש ובלי רג'קטים אכן ניתן לקבל מחיר מחירון או מאוד מאוד קרוב. בן משפחה קיבל מחירון משוקלל על הונדה סיויק 2008. כאשר קנה שברולט קפטיבה בUMI

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

חברים תבינו דבר אחד, היבואניות הם עסק לכל דבר, אם הם נותנים לכם מחירון על הרכב הישן קחו בחשבון שאת שולי הרווח שיכלו לעשות על הרכב הישן הם עושים על החדש.

רכב משומש אמור לעבור השבחה (ברב המקרים יש אי אילו ריגקטים, בין אם זה מצבר צמיגים או כל דבר אחר), ויושב במגרש עד שיבוא לקוח ויקח אותו, אבל מה ? בזמן הזה שהוא מתיישב במגרש המחירון הולך ויורד ולא ההפך, הם לוקחים את הדברים האלה בחשבון, אני מבין שזה מתסכל אבל סתכלו גם על הצד השני

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
לפחות היו הוגנים איתך ואמרו לך את האמת בפנים.

הכי אני אוהב את האנשים שמתלהבים על זה שהם קיבלו עסקת טרייד מעולה ומסרו דייהו נובירה במחיר מחירון. כשאתה חוקר אותם קצת אתה מגלה שמכרו להם רנו מגאן 2006 יד שנייה מליסינג עם 200 אלף קילומטרים במחיר מחירון (לא משוקלל, כמובן...).

כמה שזה נכון,אבא של אישתי מכר במחירון קורולה 2002 וקנה במחירון קורולה ליסיהג 2008.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור מנהל מחלקת טרייד אין יש לי מספר תובנות:

1. רכבים "רגילים" לא נמכרים גם ליד פרטית במחיר מחירון.

2. ברור שסבסוד המחירון יבוא ע"ח הנחה.

3. גם אנחנו צריכים למכור את הרכב הלאה במחיר הנמוך ממחירון ומכאן הדלתא.

4. אכן יש עניין של אגו, מר ישראלי אינו מוכן למכור לשכן שלו או לאדם פרטי רכב במחיר הנמוך ממחירון כדי לא לצאת פראייר.

בטרייד אין הוא מוכן.

5. רכב שעומד במגרש צריך לעבור השבחה+ בדיקה = כסף.

6. היבואן לקוח בחשבון כי אם הרכב יעמוד במיגרש הוא יפסיד מחירונים ולכן הוא צריך לבטח את עצמו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בתור מנהל מחלקת טרייד אין יש לי מספר תובנות:

1. רכבים "רגילים" לא נמכרים גם ליד פרטית במחיר מחירון.

2. ברור שסבסוד המחירון יבוא ע"ח הנחה.

3. גם אנחנו צריכים למכור את הרכב הלאה במחיר הנמוך ממחירון ומכאן הדלתא.

4. אכן יש עניין של אגו, מר ישראלי אינו מוכן למכור לשכן שלו או לאדם פרטי רכב במחיר הנמוך ממחירון כדי לא לצאת פראייר.

בטרייד אין הוא מוכן.

5. רכב שעומד במגרש צריך לעבור השבחה+ בדיקה = כסף.

6. היבואן לקוח בחשבון כי אם הרכב יעמוד במיגרש הוא יפסיד מחירונים ולכן הוא צריך לבטח את עצמו.

עידן

בקיצור הפרייאר הישראלי מוכן למכור את הרכב שלו בחצי ממחיר המחירון לטרייד אין תמורת שטויות שמאכילים אותו והכי חשוב שאף אחד לא ידע מיזה.

אבל למכור לשכן תמורת 5K פחות הוא לא מוכן ומתרץ את זה ב-"אחי לפני חודשיים עשיתי לה טסט" :-D

מסקנה: פרייארים ישראלים מעודדים וממריצים את המשק הישראלי באופן עקיף :lol:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

ט.אין נועד לאנשים שלא רוצים להתעסק עם מכירה רגילה או שהצורך שלהם ברכב הוא קריטי (מפתח במפתח). בכל מקרה, מדובר באנשים (חלק יגידו פראיירים), שמוכנים לספוג את המכה במחיר המכירה לטרייד.

פורסם

לטריידאין מספר יתרונות ,

1. נוחות : תן מפתח קבל מפתח .

2.חוסך המון זמן של לרוץ עם אנשים למכוני בדיקה ולסבול בלבולי מוח של אנשים מפה עד להודעה חדשה.

3. מכירת רכב יכולה לקחת הרבה זמן.

במצב השוק הנוכחי רוב הדגמים נמכרים בשוק הפרטי מתחת למחיר המחירון בלאו הכי.

זה לי הרכב השלישי אותו אני מחליף בטרייד אין יבואן , על כולם קיבלתי מחירון , כמובן שמדובר במחירון בסיס ללא שכלול תוספות ותאריך עלייה לכביש , לכן על מנת למזער נזקים מומלץ לרכוש את הרכב החדש בתחילת השנה ולקחת כמה שפחות תוספות לא מקוריות מהיבואן.

יתכן שהפסדתי מספר אלפים בודדים על העסקאות הללו (ממש לא בטוח באקלים השוק הנוכחי) , אני לוקח זאת בחשבון זה שווה לי.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

אני מסכים מאוד עם המגיב הנ"ל.

את 2 הרכבים האחרונים שלי החלפתי מפתח במפתח. ב-2 המקרים קבלתי מחירון על רכב שבחיים לא הייתי מקבל מחירון בשוק החופשי.

מכיוון שאי אפשר לכמת בכסף את הנוחות של לא להתעסק עם מכירת הרכב + העובדה שאתה לא נשאר לרגע אחד ללא גלגלים אז אי אפשר להגיד פה ש"הפסדתי כמה אלפים במכירה".

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...