Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי אבי מנהל העבודה במוסך הנגב שמעתי עליו דברים טובים בכל מיקרה אני פשוט לא רוצה שהם יגיעו לי ברכב כי בתכלס לא אבי יטפל לי ברכב..

אמא שלי ואני תמיד מתאמים עם אבי מתי אפשר להגיע עם הרכב כדי שהוא אישית יטפל בו.

גם אחות של אמא שלי כמעט נכוותה ממוסך רכב הנגב, רצו להחליף לה את כל המזגן ואחרי שהיא התייעצה עם אבי הוא מילא לה והמזגן חזר לקרר.

הוא החליף אצל אמא שלי בגולף מצמדים והכל עבד מתוקתק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון חברים..

הלכתי אתמול לקחת את המפתח שהגיע והנציג אמר לי שאבי רוצה לעשות סיבוב עם הרכב כי הגיעה פניה מהשירות לקוחות של צמפיון הסכמתי,ואבי הציג עצמו חייב לציין איש מדהים, מקצועי ואמר לי את האמת בפרצוף ולא ניסה לערבב אותי, במהלך הבדיקה אבי הסכים איתי שמשהו לא כשורה ואמר שמיבחינת התנהגות הגיר יחסית בסדר והוא לא יודע איך לשפר את המצב,עשינו נסיעה עם רכב עם אותו הגיר והפלא ופלא הגיר שמה פשוט מדהים בלי רעשי פעמונים ובלי רעידות. אבי הציע להחליף את המכטרוניקס מחדש אולי יעזור למרות שאמר שהוא סקפטי לגבי זה. אחרי שיצאתי מהמוסך התקשרה אליי הילה מהשירות לקוחות של צמפיון ואמרה לי שהיא קראה את השרשור והיא קובעת לי םגישה עם יועץ טכני בכיר מצמפיון ושהוא אישית יבדוק את הרכב וידע איך לטפל בבעיה, והבטיחה לי שהרעשים וההתנהגות של הגיר לא אמורה להיות ככה וכל ההחלפה נועדה לשפר ולא לגרוע,הסכמתי והיא מטפלת בעניין.

במקביל לפני יומיים שלחתי מייל לאודי גרמניה עם כל הפרטים, ואתמול טלפון מההנהלה הראשית בגרמניה הייתי המום שהם התקשרו, התנצלו והבטיחו שהכל יסודר והם מפקחים על המקרה מקרוב ושאני אעדכן אותם בכל המתרחש.

כרגע אני מחכה לטלפון מהילה לגבי הפגישה עם היועץ הטכני הבכיר.

אני חייב לציין שהילה הייתה מקסימה הקשיבה והבינה לליבי והבטיחה לפתור את הבעיה.

שיפוצים..

פורסם

ראיתה את הפרק של רמזור

"טסט בשלומי".

הטסטר הוא גם ראש המועצה?.....כך יצא.

בכל מקרה מקווה בשבילך שהכל יגמר כמו שצריך.

פורסם

נשמע שעכשיו אתה מקבל טיפול טוב מאוד.

בתור בעלים של אודי אני עוקב אחר השרשור הזה בעיון רב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הגיע הזמן שמשהו ירים את הראש שלו ויבין שמשהו ברשת הזו של צמפיון מוטורס פשוט שגוי מבחינת התנהלות ומקצועיות אתמול הייתי בהלם כשראיתי ילד בן 10 עובד במוסך הנגב שמה. ככה הוא נראה בכל אופן.

שיפוצים..

פורסם

אם יצא לך לקרוא את השרשור שפתחתי לפני כ 3 שנים על הזעה מהנשם של הליאון שלי, היית מבין שגם בגוש דן, יועץ שירות במוסך מורשה צ'מפיון מוציא מפיו אוסף של גיבובים ושטויות מגובה במנהל העבודה שלו.

ואז אחרי 10 דקות עבודה ו 100 ש"ח במוסך רון , הבעיה נפתרת בהחלפת אטם.

וזה אחרי שהייתי ב 3 מוסכים מורשים במסגרת האחריות (2 בת"א אחד בפ"ת) , בהם אף אחד לא ממש התאמץ לפתור את הבעיה.

או כמו שרון קופמן אומר, חבורה של כלום ושום דבר.

מאז שנה וחצי אחרי תום האחריות כף רגלי לא דרכה במוסך מורשה צ'מפיון, ואת כל הטיפולים אני עושה אצל רון.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

עדכון קל חברים.

היום נפגשתי עם נציג טכני בכיר של אודי, ועשינו נסיעת מבחן של משהו כמו שעתיים.אני חייב לציין שהבחור מאוד מקצועי,נחמד ולא ניסה להתחמק עם תשובות כמו: זה הגיר, ככה זה האוטו. הסכמנו שנקבע השבוע שהרכב יכנס למוסך המרכזי בפתח תקווה,והוא יבדוק את הכיוונים שהם עשו לאחר החלפת המכטרוניקס והמצמדים, ויבדקו מה עשו שמה והאם עשו את העבודה כמו שצריך, או שאולי המכטרוניקס יצא דפוק.הנציג הבטיח שהוא ילווה את הרכב מההתחלה ועד הסוף בכל התהליך ושיפתור את הבעיה, אני מקווה שהכל יסתדר ויבוא על מקומו בשלום ,כי גם צריכת הדלק נהייתה הזויה 1 ל10.5 בנסיעה מאוד רגועה בתוך העיר בלבד.

אגב שמו של היועץ הטכני הבכיר הוא שלומי בחור נחמד מאוד,וגם הילה שמלווה אותי לאורך כל הטיפול ולא משאירה אותי באוויר.

שיפוצים..

פורסם

שבוע טוב חברים עדכון..

ביום שני הרכב יכנס למוסך מרכזי אודי פתח תקווה ,לכמה ימים לצורך בדיקות ותיקון של הגיר.

מה שקרה בנוסף זה שהמדחס התחיל להשמיע יללות במהירות נמוכה מאז שהם נגעו ברכב, והם יחליפו אותו במסגרת האחריות.

לפחות השירות נהיה קצת נורמלי והם גם יתנו לי רכב חלופי על חשבונם לכמה ימים הללו שהרכב יהיה במוסך נקווה שזה יסתדר, ויפתרו את הבעיות.

שיפוצים..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון חברים..

אחרי שהאוטו במחלקה הטכנית של צמפיון כבר שלושה שבועות,ולאחר החלפת מכטרוניקס נוסף ומצמדים נוספים לא נפתרה הבעיה ,הם שלחו שאילתה ליצרן וזה הורה להם להחליף את הגיר במלואו לחדש.פשוט הזוי שנכנס רכב תקין, יצא דפוק ועכשיו צריך להחליף גיר לחדש. מה עשו שמה רק אלוהים יודע.

חשוב לציין שנתנו לי רכב חלופי והשירות היה מעולה רק שהבחור שאחראי לרכב שלי קצת מסנן אותי ועונה לי לטלפון פעם ב3 ימים,מלבד זה הילה מצמפיון מתקשרת ומעדכנת אותי.

נקווה לטוב חברים.

שיפוצים..

פורסם

בדיוק כשהתחלתי לפזול לכיוון וואגית :?

אסור להתקרב לצ'מפיון אה?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני קורא ועובר על כל העדכונים שלך בקפידה, ואני לא מצליח להבין,

מה עשו לך באוטו ה"חבר'ה" שם במוסך הנגב שעד עכשיו עוד לא הצליחו לתקן לך את זה.

מקווה בשבילך שיסתיים בטוב.

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

אסור להתקרב לצ'מפיון אה?

זה קורה בחברות הרכב הכי טובות, היו לי סיאט איביזיה , פולו, ועכשיו פאביה השרות היה סביר ולא סבלתי מבעיות.

לפעמים היו סטיות מהדרך, אבל זה קורה אצל כולם.

פורסם

אסור להתקרב לצ'מפיון אה?

תקלות יש אצל כולם. הונדה פירסמו ,רק השבוע, שני ריקולים. לא אחד, שניים בשבוע אחד וזה על מכלולי בטיחות, לא איזה רעש בגיר. טויוטה צועדת בגאון כבר כמה שנים רצופות בראש מצעד הריקולים בעולם והגיר של הפוקוס מתפרק. השאלה איך מטפלים בזה. מניסיון אישי רב שנים, אתה יכול להיות שקט או דרוך בדיוק כמו אצל רוב היבואנים האחרים שתקנה מהם רכב. יש יבואן אחד או שניים שהם יותר קדושים מהאפיפיור אבל סה"כ כל השאר הם לכאן ולכאן ויש כאלה שמרוצים ויש כאלה שלו. חברה יכולה להשקיע המון מאמצים בשירות ואז אתה נופל על רכב לימון או על מכונאי ביום רע במיוחד שלו והכל נראה פתאום אחרת. ויש כמובן תוכים שחוזרים ומדקלמים דברי אחרים בלי להתנסות בכלל או לדעת על מה הם מדברים. וכדאי שתטפל בפזילה כי מסוכן לנהוג ככה.

• תוכן חדש...