Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ML1600 + ML280 הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מור וSTICH אתם צודקים ב10000% אבל לרוב האנשים יש מגבלת תקציב\סדר עדיפויות,

לקנות מגבר של תזיס ב8000 ש"ח הוא לא עניין של מה בכך.

אגב POZAILOV , אם בHI-END עסקינן ELI_I מוכר מגבר CELESTRA VA ,

(מדובר בסדרה הגבוהה של היצרן), שווה בדיקה.

פורסם

רועי גם לlrx אין בדיוק תג מחיר של מגבר מיינסטרים, אפילו כמשומש, כמו שציינתי בשרשור אחר, במחירים שלו (גם כחדש וגם כמשומש) ישנן חלופות הרבה יותר טובות משמעותית.

פורסם

תמיד יש חלופות טובות, הכל שאלה של סבלנות, תיקח לדוגמא את ארזה שאגר ציוד במשך שנה וחצי.

והאמת בתקופה הזאת לא חסרים מוצרים טובים ביד 2, מספיק לראות את המודעות של אלי ויבגני.,

או MOREL SC ב500 ש"ח של דודו.

פורסם

אם יש מגבלה בתקציב-אולי לא כדאי להתחיל מ1600+280.אזה טעם לשים על פרארי צמיגים מסוברו....כי אין כסף לצמיגים נורמליים?ואחר כך להגיד ש פרארי "לא כל כך..." :)

כל המערכת צריכה להיות ב אותה רמה פחות או יותר.לLRX יש דגמים של HERTZ פשותים יותר.

CELESTRA ?-לא רע...

פורסם

במקום לפתוח אשכול נוסף אני אשאל פה

אני מעוניין לקנות קיט התקנה ל2 המגברים שיש אצלי ( LRX 4.1 ו רוקפורד 1001B )

איזה עובי חיווט אפשר להעביר לכל מגבר ? מה מומלץ ?

http://www.ebay.com/itm/JL-AUDIO-XD-PCS2-2B-2-GAUGE-AWG-12V-POWER-CONNECTION-KIT-for-TWO-CAR-AMPS-NEW-/161014114048?pt=US_Car_Audio_Video_Amplifier_Kits&hash=item257d306700

האם זה יתאים או שאפשר למצוא דברים דומים במחירים שפויים יותר

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

CD אלפיין 9887

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

דבר ראשון את הציוד של jl אתה יכול לקנות ללא חשש, אבל 200 דולר לסט התקנה זה נראה לי מוגזם מאד.

עם ההגברה שלך, ועם אופציה לשדרוג עתידי שאתה מדבר עליה אני הייתי הולך על כבל רתכת 0 גייג (גם 2 יהיה בסדר אבל אם כבר.......מחנות להספקה טכנית) rca טובים ומפצל ובית פיוז מאיביי.

הכל ביחד יעלה בסביבות ה 350 שקלים.

SCANSPEAK

פורסם

נחושת עלה במחיר קבע ... לפחות לכבלים חשמליים יש תקן,פיקוח כלשהו... מי בודק מה וקמה שמים בכבלים ש ב"קיט"?..רק לשמוח על שם של היצרן.

• תוכן חדש...