Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע את דעתכם: יונדאי 2010 יד ראשונה מליסינג (כרטיס נקי) האם כדאי לרכוש או שהקילומטראז' גבוה מדי?

העסקה כוללת טרייד אין עם רנו סניק 2008 (בתוספת של 25000 ש"ח).

מה דעתכם?

תודה מראש לעונים

פורסם

כמה שווה הסניק שלך?

לדעתי יותר כלכלי למכור לבד.

ככה גם ההנחה שתוכל לדרוש גבוהה יותר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הכדאיות פה היא שאלה של מחיר ושל התקציב שלך.

כעיקרון לינודאי אין בעיה עם 100 אלף ק"מ וגם לא עם 200 אלף..

רשמי מה המחירון של הסניק ומה התקציב שלך.

פורסם

המכוניות האלו מראות אמינות, אבל ק"מ כל כך גבוה - לא שווה.

ההורים שלי מכרו רכב כזה לפניי חודשיים עם שליש מהק"מ שיש לרכב שאתה מתעניין בו. (זה כמובן היה פרטי יד ראשונה)

מעבר לכך אני סבור כי גם בחברות ליסינג והשכרה ניתן למצוא רכבים עם הרבה פחות ק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
המכוניות האלו מראות אמינות, אבל ק"מ כל כך גבוה - לא שווה.

ההורים שלי מכרו רכב כזה לפניי חודשיים עם שליש מהק"מ שיש לרכב שאתה מתעניין בו. (זה כמובן היה פרטי יד ראשונה)

מעבר לכך אני סבור כי גם בחברות ליסינג והשכרה ניתן למצוא רכבים עם הרבה פחות ק"מ.

הי

לא מובן לי למה ישר להגיד "ק"מ כל כך גבוה לא שווה". מבחינה מכנית/אמינות אין עם זה שום בעיה. זה שבארצנו הקטנטונת אין יותר מדיי לאן לנסוע והקילומטראזים פה נמוכים זה לא סמן למצב הרכב. ראית פעם כמה ק"מ נוסע רכב ממוצע בארה"ב? באוסטרליה? אפילו באירופה?

וושוב, זה ענין האמינות, עניין הסחירות שונה לגמרי. ברור שאם יש לך תקציב כדאי לשאוף לרכב עם הנתונים הטובים ביותר.

פורסם

אתה לא יודע באילו תנאים בוצעו ה101 אלף ק"מ האלו.

יכול להיות שזה היה רכב שירות של טכנאי כלשהו, והוא נסע המון בתוך העיר, מה שבמציאות יראה בלאי גבוה יותר לרכב. כי בעיר משתמשים יותר במנוע, בגיר שמוריד ומעלה הילוכים ללא הפסקה וכו'.

מאידך יכול להיות שמישהו שגר בבאר שבע ועובד בהרצליה נסע כל יום בכביש 6 בפאנן 110-120 קמ"ש.

אבל אתה לא יכול לדעת. הק"מ גבוה יחסית לשנתון, פי 2 מהממוצע, וזה רכב שיותר קרוב לתקלות יקרות מאשר רכב עם 50-60 אלף ק"מ, אין מה לעשות.

מעבר לעובדה שזה רכב ליסינג והרוב לא מתייחסים אליו בכבוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מבאר שבע להרצליה בפנאן?... אתה יודע כמה פקקים יש מכביש 6 להרצליה? :shock:

אבל בכל מקרה,זה אחד הסיכונים שלוקחים בליסינג, ובגלל זה משלמים פחות. מצד שני גם מוכר פרטי יכול לספר לך שהנסיעות היחידות שלו זה על כביש החוף מגלילות לקרית אליעזר..

רכב שמטופל כמו שצריך לא אמור לעשות בעיות לא ב100 אלף ולא ב 200 אלף.

ושוב,הכל שאלה מחיר, ברור שהאידיאל הוא I30 מיד פרטית עם 30 אלף ק"מ, אבל כאלו כמעט אין..

פורסם
מבאר שבע להרצליה בפנאן?... אתה יודע כמה פקקים יש מכביש 6 להרצליה? :shock:

אבל בכל מקרה,זה אחד הסיכונים שלוקחים בליסינג, ובגלל זה משלמים פחות. מצד שני גם מוכר פרטי יכול לספר לך שהנסיעות היחידות שלו זה על כביש החוף מגלילות לקרית אליעזר..

רכב שמטופל כמו שצריך לא אמור לעשות בעיות לא ב100 אלף ולא ב 200 אלף.

ושוב,הכל שאלה מחיר, ברור שהאידיאל הוא I30 מיד פרטית עם 30 אלף ק"מ, אבל כאלו כמעט אין..

נכון שרכב מטופל כמו שצריך יראה פחות בלאי, אבל אין מה לעשות - הק"מ עושה את שלו, תרצה או לא תרצה.

ולגביי השורה המודגשת - אין מה לעשות. רוב הרכבים המשפחתיים הולכים לליסינג והנתונים בהתאם. לכן קשה למצוא רכב שמור עם ק"מ נמוך ופרטי. אך זו איננה משימה בלתי אפשרית. עם מעט סבלנות אפשר למצוא.

פורסם
אם בהרצליה עסקינן אני אומר :

יונדאי I-30 CW = פורד פוקוס סטיישן !!!

רכב גרמני מצוין שניתן לרכוש אצל "היבואן המקביל "

עם שנתיים אחריות מלאה !!!

עם אפשרות לטרייד אין עתידי .

ספיר 1 הרצליה !

במקום לפרסם את עצמך ולדחוף את עצמך לכל מקום, אולי תואיל גם לבדוק במה מדובר?

הייעוץ כאן הוא על הדגם המשומש של הI30CW. תשווה אותו לפורד פוקוס סטיישן הישנה. אין על מה לדבר, ברור שהיונדאי הרבה יותר טובה.

היא יותר חסכונית, הרבה יותר חזקה ויש לה גם אבזור שאין בפוקוס (מערכת עם AUX וUSB, חלון בגג וכו')

אה, ומה עם החסרונות של הדור החדש? הגיר הרובוטי שיש עליו כאן לא מעט תלונות? תלונות ששמעתי על אלקטרוניקה ברכב? דיבורית בעייתית במערכת גם כן? את זה אתה לא אומר?

פורסם

ספיר 1 הרצליה !

די כבר לדחוף את ההודעות הלא קשורות האלה לכל פוסט!!!

לפחות היית מספיק כן להודות שאתה מטעמם,אבל אפילו את זה לא אתה לא עושה לצערי....

פורסם

ספיר 1 הרצליה !

הייעוץ כאן הוא על הדגם המשומש של הI30CW. תשווה אותו לפורד פוקוס סטיישן הישנה. אין על מה לדבר, ברור שהיונדאי הרבה יותר טובה.

היא יותר חסכונית, הרבה יותר חזקה ויש לה גם אבזור שאין בפוקוס (מערכת עם AUX וUSB, חלון בגג וכו')

אה, ומה עם החסרונות של הדור החדש? הגיר הרובוטי שיש עליו כאן לא מעט תלונות? תלונות ששמעתי על אלקטרוניקה ברכב? דיבורית בעייתית במערכת גם כן? את זה אתה לא אומר?

לא נראה לי שהוא הסתכל בכלל על ההודעות :shock:

הוא בטח עושה חיפוש וכל פעם שרואה את צמד המילים "פוקוס סטיישן" הוא נכנס ומעלה את הפרסומת הלא סמויה הזו :evil:

פורסם

אני יכול להגיד לך 2 דברים:

1."ידפקו" אותך במחיר קנייה של הסניק-יורידו לך חצי מהמחירון עם כל מיני המצאות.

2.היכולת מיקוח שלך תהיה קטנה בהרבה כי מכרת להם רכב ואת כבולה לעסקה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יש לי I30 2009 פרטית, נהגתי מס' חודשים על פוקוס 2009, וכרגע יש לי פוקוס 2012.

מצטער אבל היונדאי ממש לא נותנת כזה נוקאאוט לפוקוסים (בטח לא לחדשה) וממש לא ברור שהיא טובה יותר.

יונדאי התקדמו אבל יש להם עוד דרך ארוכה.

לגבי הבעיות בחדשה, הגיר קצת מעצבן, נכון, אבל אחרי שנוהגים על גיר רובוטי קשה לחזור לפלנטרי. מתרגלים אליו ,ובמצב ספורט הוא מתנהג טוב יותר. לגבי כל השאר, לא קרה לי ולא אצל אנשים שאני מכיר.

פורסם

אני עשיתי השוואה בין שני הדורות הקודמים (של הפוקוס ושל היונדאי), מבחינתי היונדאי מנצחת בלי לחשוב הרבה.

האבזור, צריכת הדלק, הביצועים, שמירת הערך העדיפה.

הפוקוס החדשה? יש מכוניות טובות יותר בקטגורייה.

• תוכן חדש...