Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק, ובגלל זה בחרתי ביונדאי כשקנינו רכב ולא בפוקוס.

אבל מבחינתי כשאני נוהג על היונדאי אני רואה את ההגה הגרוע לתחושה/ מגע והזול למראה, מתלים גרועים, תיבה מחוספסת, בידוד רעשים לא טוב.

גם לפוקוס החדשה יש חסרונות מאוד מעצבנים שנאמרו כבר עשרות פעמים מעל דפי הפורום, אבל נכון לעכשיו היא מציעה את אחת החבילות הטובות בקטגוריה.

אם נחזור רגע לפותח השירשור:wink:, השאלה היא כמה אתה נוסע בשנה, אם הנסועה נמוכה ותחזיק ברכב הרבה זמן אז הק"מ יתקזז עם השנים.

לגבי הטרייד אין תמנע מזה, עדיף לך למכור לבד ולסחוט עוד כמה שקלים דמות הנחה.

פורסם
אתה צודק, ובגלל זה בחרתי ביונדאי כשקנינו רכב ולא בפוקוס.

אבל מבחינתי כשאני נוהג על היונדאי אני רואה את ההגה הגרוע לתחושה/ מגע והזול למראה, מתלים גרועים, תיבה מחוספסת, בידוד רעשים לא טוב.

גם לפוקוס החדשה יש חסרונות מאוד מעצבנים שנאמרו כבר עשרות פעמים מעל דפי הפורום, אבל נכון לעכשיו היא מציעה את אחת החבילות הטובות בקטגוריה.

ההגה אכן מנותק למדי. המתלים דווקא סבירים, והתיבה עובדת פיקס. לא זוכר שהיו תקיעות בI30 או תגובות לא טובות. בידוד הרעשים אכן היה יכול להיות טוב יותר אבל הוא לא גרוע.

אם כבר, החבילה הכי טובה בקטגורייה כרגע טרם עליית המחירים היא הפלואנס או המגאן דיזל.

הגיר עובד פיקס, תוצאות ריסוק טובות במגאן, רכבים מאובזרים, נוחים (המגאן יותר נוחה), מרווחים, שילוב מנוע גיר שבנתיים מראה אמינות טובה, והכי חשוב היום לכולם - צריכת דלק. הדבר הזה עושה 1:20-1:22 מחוץ לעיר בלי למצמץ. (עם מזגן)

זה נשמע כאילו יש לי דיסוננס קוגנטיבי כי אני מחזיק ברנו וכי ההורים שלי מחזיקים ברכב מהסוג עליו אני מדבר, אבל בינינו אם הייתי צריך לבחור רכב חסכוני היום, זה ה-רכב. (ואני באופן אישי כנראה הייתי לוקח את הפלואנס הידנית, לא אוהב אוטומט)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...