Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון גם החזית והריפודים שונו קצת,לדעתי החזית החדשה ניראית זולה יותר.

העיקר שלנו יש פגוש ומראות ״בצבע הרכב״ :lol:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השרשור הזה היה מלמד מאוד.

התחדשתי בפנדה. מה שהזוי שהמבצע עוד לא התחיל וכולן כמעט נגמרו (נשארו 3 שחורות ו2 אדומות... והיבואן לא הולך להביא כרגע עוד כאלה).

פורסם

תתחדש! קניה מצויינת במחיר הזה. מבאס קצת שויתרו על תא כפפות ב"חדשות".

היבואן אמר במבצע הקודם שנשארו 100 יחידות, אולי הפעם באמת זה סופי והוא יתחיל לשווק כבר כמו שצריך את הפנדה החדשה...שלא רואים בכלל על הכביש.

האמת שאדום ושחור הם הצבעים שלדעתי הכי מתאימים לפנדה (בלי להיות משוחד לגבי השחור 8)).

פורסם

ייצור הפנדה היוצאת הופסק באמצע דצמבר 2012. מכיוון שכבר עברה חצי שנה מאז והדגם היוצא עדיין מבוקש באירופה בשל מחירו הזול, אני מתאר לעצמי שהמבצע הוא שירת הברבור של שיווק הפנדה היוצאת בישראל.

:idea:
פורסם

הרכב הזה פשוט להיט במשומשות, במחיר הנכון.

אני מאמין שעוד כמה שנים יהיה קל למכור אותו כמו שהיה קל למכור את הפונטו ספייס שלי (נמכרה תוך שעה וחצי).

פורסם
הרכב הזה פשוט להיט במשומשות, במחיר הנכון.

אני מאמין שעוד כמה שנים יהיה קל למכור אותו כמו שהיה קל למכור את הפונטו ספייס שלי (נמכרה תוך שעה וחצי).

מה שמצחיק (ועצוב) הוא שמי שקנה את הרכב במחיר של 82K, לפני המבצע הראשון של המשביר ב 67K והמבצעים שלאחריו, הפסיד לא מעט כסף במכירה, וזה אחרי שנה שנתיים :shock:

טוב אבל מצד שני, התמחור ההתחלתי היה הזוי לחלוטין...לכן לא היו כמעט על הכביש.

פורסם
הפנדה מיושנת ולדעתי משתלמת למי שיחזיק אותה שנים לא מעטות. הפיקנטו הרבה יותר מודרנית והידנית גם יותר חסכונית בדלק מהפנדה

ויש לה 4 כוכבי בטיחות לעומת 3 כוכבים בלבד לפנדה.

הפיקנטו קיבלה 5 כוכבים בארץ

פורסם

לפחות זה מבצע זמני ולא הורדת מחירים קבועה,ככה שאנחנו לא נפגע בעתיד.

תתחדש,הרכב הזה הולך לחסוך לך הרבה כסף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפחות זה מבצע זמני ולא הורדת מחירים קבועה,ככה שאנחנו לא נפגע בעתיד.

תתחדש,הרכב הזה הולך לחסוך לך הרבה כסף.

אם אתה מוכר את הרכב כשהוא בן 5-6-7, אין שום משמעות למבצע כזה או אחר שהיה בנקודת זמן מסויימת.

מה שכן, המבצע הזה בוודאות דפק את כל מי שמנסה למכור אחת מ-2012, כמו למשל חברות השכרה. איזה סיבה יש לקנות ב-45K פנדה עם 30-40 אלף ק"מ, כשאפשר לקנות אחת חדשה לגמרי בתוספת של עוד 10 אלף ש"ח.

• תוכן חדש...