Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברלין או לוס אנג'לס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

טוב אולי זה ניראה קצת מוזר אבל אני רוצה לטוס בקיץ אחרי תקופת המבחנים לאחד משני היעדים האלה....

אז ככה בברלין לא הייתי ואני ממש רוצה וזה הטיסה יחסית זולה.

בלוס אנג'לס יש לי שני בנות דודות בגיל שלי שאוכל להיתארח אצליהן וכו' ואני רוצה לבקר אותן מפני שלא ראיתי אותן המון זמן ולעזור להם עם החזרה לארץ כי אח שלי מיתחתן..... בלי קשר זו מדינה כיפית מאוד שהטיסה יקרה מאוד והשהות אפסית אח מאוד קשה להיתנייד.

מה אתם אומרים?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

בנצי אתה גדול. באמת. אין דרך יותר טובה להגיד לבנאדם "אני אוהב אותך", מאשר לעשות לו tribute עם הסמלון האגדי שלו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אז משכירים רכב, לא כזה יקר, 20 דולר ביום בערך.

תלוי בגיל של הבחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שני היעדים ראויים. הבעיה בלוס אנג'לס היא הטיסה המתישה.

מכל מקום - אם אתה נוסע לבד ולא נוטה ליצירת קשרים אינסטנט עדיפה נסיעה לבנות המשפחה, טיול בדד עלול להיות משעמם מאוד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי בשתיהן (בל.א פעמיים) ואני בעד ברלין.

הטיסה לל.א ארוכה ומייגעת, העיר היא כנראה הכי משעממת שיש בצד המערבי, תחבורה ציבורית איומה כך שרכב זה חובה, ואתה טס בתקופה של הטיסות המאוד יקרות כך שגם כלכלית זה לא להיט. להגיע עד לצד המערבי של ארה"ב רק בשביל להיתקע בל"א זה כאב לב. אם יש אפשרות לבלות לילה בוגאס, ואיזה 2 לילות בסן דיאגו, ואולי קצת גיחות לאיזור תחילת כביש 101 המעניין- אז סביר. אחרת, אם זה להיות בבית עם הבנות דודות שלך ולטייל בעיר, אחרי 3 ימים תתחיל להרגיש כאילו אתה תקוע בחולון, רק שהעובדים הזרים דוברים ספרדית ולא תאילנדית.

ברלין מעניינת הרבה יותר, אבל שבועיים...? אולי שבוע גג. אולי לעבור משם לאנגליה לכמה ימים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

טיול בדד הוא בעיה. אם יש שותפ\ה אני מסכים עם מיקה, וד"א - שבועיים אינם יותר מדי בשביל ברלין - אפשר לצאת ממנה, ואפשר גם לחבר עיר נוספת, נניח לחזור ממנכן (טיול בבואריה) או פרנקפורט (עמק הריין). נכון שמדובר במאות ק"מ אבל יש רכבת מהירה או טיסות זולות, והאזורים נהדרים (גילוי נאות - אישית אני מאוד אוהב את דרו גרמניה, את אזור הריין כיר רק מסיפורי קרובי המשפחה שמאוד אוהבים את האיזור).

לגבי LA - צריך לבדוק עם בנות הדוד אם מדובר רק באירוח או שיש להן אפשרות לצאת איתך לטייל, כולל התרחקות מהעיר. שוב אני מכיר את האור רק מדיווחים של המשפחה וחברים, אבל ברור לי שיש הרבה מה לעשות ברדיוס סביר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אני טס לברלין השבוע ל3.5 ימים....

מה הדרך הכי טובה לנצל את הזמן הזה?

האם יש טעם ללכת למפעל פולקסווגן?

יש מופעים/הצגות/אופרות בשעות מאוחרות כשאני נוחת?

how it's like to drive :twisted:

• תוכן חדש...