Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת עדשות מגע מחו"ל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני משתמש בעדשות מגע כבר כמה שנים על בסיס יום יומי.

לצערי יש לי גם יובש בעינים ואני נאלץ להשתמש בעדשות לחות מאוד שהן גם יקרות מאוד(2000 שח בשנה)

ראיתי בכל מיני אתרים למינהם בחו"ל את העדשות שאני משתמש בהן במחיר יותר זול משמעותית מהארץ.

אך אני לא מכיר אתרים מומלצים לקניה,אשמח אם מישהו פה יוכל להמליץ לי על חנות אמינה.

בנוסף ההזמנה של העדשות תצא בטוח מעל 1200 ש"ח,אז אני צריך לשלם גם מכס(12% על עדשות) וגם מע"מ?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

הזמנתי מהאתר הנ"ל בסופו של דבר

http://www.visiondirect.com/

יצא לי עדשות לחצי שנה 750 ש"ח (אחרי הנחה של 25% באתר) במקום 1100 בארץ,המשלוח היה מהיר תוך 4 ימים היה אצלי בבית.

יש באתר הזה כדרך קבע קופונים של 10-15% הנחה,והמשלוח עולה רק 20 דולר,דרך אגב הם לא מקבלים פייפאל ממשתמשים מחוץ לארה"ב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...