Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין דבר כזה הכי טוב, גם שני אנשים ששומעים מוסיקה אלקטרונית יתכן והם יאהבו רמקולים עם מאפיינים שונים לחלוטין.

הכי טוב זה לשמוע בעצמך, רמקול "רך" כמו מורל לדעתי יכול להתחבב על יותר אנשים מאשר לדוגמא MBQ שאת הטוויטרים שלהם יש הרבה שלא יאהבו כמו כן גם המחסור הקל במידבאס, אבל מצד שני יכול להיות אדם שיאהב איך שמורל ישמעו אבל יגיד וואו כשהוא ישמע את הMBQ, בגלל זה קשה להמליץ על רמקולים אבל בכל זאת ניתן להמליץ על רמת הפירוט שלהם והצליל בכלליות.

את ההחלטה הסופית כל אחד יצטרך לעשות על פי האזנה בעצמו אם ניתן.

בסאבים לדעתי כבר יותר קל להחליט ע"פ המלצה של אנשים מה גם שקשה, במיוחד בארץ להאזין להם בתיבה שדווקא תתאים לטעמך וברכבך.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הסריון וגה שמעתי, לא אהבתי.

מורל אני לא יודע איפה לשמוע וגם את MB אני לא יודע איפה, ובטח יש הצעות לעוד אחרים שאני לא מכיר ואני לא יודע איפה לשמוע

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המממ...

רמקולים רכים כגון MOREL בד"כ נשמעים יותר טוב בג'אז וברוק קל שם חשוב הפירוט תוך יצירת מעמסה מינימלית על האוזן. רמקולים קשים יותר מרשימים מאוד בד"כ במוזיקה אלקטרונית שם הצרימה הופכת להדגשה במוזיקה.

אם הייתי שומע בעיקר אלקטרונית לא הייתי מתקרב למורל לדוגמה אלא דווקא בוחר בסטים כמו ה RS6 של קיקר או MBQ למיניהם (לא ה DSD).

למי ששומע הכל , כאן צריך לעשות פשרות ולהחליט מה חשוב לך יותר.

אני יכול רק להגיד שגם MBQ , גם FOCAL , גם DLS וגם מורל לוקחים מקומות מכובדים בתחרויות SQ בחו"ל. כולם בסדרות הטובות רמקולים מעולים , השאלה היא מה אתה מעדיף לשמוע.

מניסיון שלי להמלצות של אנשים אין המון חשיבות , אלא אם כן זה מישהו שבאמת יצא לו לשמוע הרבה. רוב האנשים ממליצים מתוך המעט ששמעו וראו ולא מתוך ראייה כוללת של מה שיש בשוק. אצל בעלי חנויות המצב בד"כ יותר גרוע, הם ממליצים לפי מה שמרוויח להם יותר כסף.

מורל בהחלט נתפסים כמובילים בעולם אולם לי אישית לא יצא לשמוע Hybrid שמותקן כמו שצריך, ממה ששמעתי התרשמתי מאוד לטובה , אבל לא מספיק כדי להכתיר אותו כטוב בקבוצה.

מ DLS אני אישית מאוד מתלהב בזמן האחרון, יצא לי לשמוע את רוב הסדרות שלהם והופתעתי לטובה מהיחס עלות / ביצועים של כולם. בפורום שלנו מסתובבים כבר כמה עם ציוד שלהם ואתה יכול לשאול.

בתקופות קודמות שבהן שמעתי הרבה אלקטרונית , MB QUART היו הרמקולים בשבילי עם הטוויטר החד והמדוייק שלהם (וקצת צורמני לפעמים) ונתנו ביצועים היו מביישים יקרים מהם.

קשה להגיד בלי להכיר את האדם שהולך לשמוע אותם. רק זכור דבר אחד - ככל שהרמקול יותר יקר ההתקנה צריכה להיות יותר מקצועית, רמקול של 4000 ש"ח יכול להשמע כמו רמקול של 400 ש"ח בהתקנה גרועה.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...