Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על CERWIN VEGA HED-1602

מול MB QUART DSD 216.

איזה טובים יותר? איזה מהם נותנים יותר עוצמה?

אם אני מתקין גם וגם - איזה אחורה ואיזה קדימה?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה אתם אומרים על CERWIN VEGA HED-1602

מול MB QUART DSD 216.

איזה טובים יותר? איזה מהם נותנים יותר עוצמה?

אם אני מתקין גם וגם - איזה אחורה ואיזה קדימה?

אני שמעתי את הדגם הזה של סרווין כי גם אני תיכננתי לקנות אותם... מה שלא אהבתי בהם זה הממברנה ממתכת שגורמת לצליל להישמע מתכתי עם פחות מיד באסים....

לדעתי שים את ה MB מקדימה ואת הסרווין מאחור אם בכל זאת תחליט לקנות את שניהם.

לסיום אני אנצל את התרד הזה גם כדי לשאול

אם מישהו שמע על Cerwin Vega SS-2652 6 1/2 Inch Component Speakers??

משום מה זה לא מופיע באתר שלהם

Neo

8)

פורסם

הוא כבר לא ביצור ,

היו לי שני זוגות ,איכותיים מאוד ,קצת חלשים..ועדיך להחליף את הטוויטרים לקצת יותר חזקים

אני החלפתי את הטוויטרים לAI שלהם...שמעו יפה מאוד !

פורסם
הוא כבר לא ביצור ,

היו לי שני זוגות ,איכותיים מאוד ,קצת חלשים..ועדיך להחליף את הטוויטרים לקצת יותר חזקים

אני החלפתי את הטוויטרים לAI שלהם...שמעו יפה מאוד !

מה עם הדגם שאני מדבר עליו גם הוא נחשב לישן? והאם הוא שווה משהו?

פורסם

מבחינת עוצמה - איזה רמקולים יתנו לי יותר עוצמה הסרווין ווגה או מב קווארט?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
אם אתה אוהב סאונד אל תיגע בסרווין וגה (זבלה של קומפוננט ולא רק לדעתי), MB עדיף בהרבה אבל הכי טוב זה מוראל דוטק בטווח מחירים הזה.

ברור ש MB הם רמה מעל סרווין אבל אתה ממש לא יכול להשמיץ את החברה הזו!!!

יש לה קומפוננטים ממש טובים!

Neo

פורסם

תראה אולי זה לא נחמד שאני משמיץ אותם אז אני אגיד ככה: אני וכל מי שאני מכיר לא אהב בלשון המעטה את הסטים שלהם. ולגבי איזה קומפוננט הMB יתנו יותר ווליום מהסיבה כשמגבירים את הווליום בווגה אתה מורידים ישר מהגועל נפש. (שום דבר פה לא אישי - דעתי האישית בלבד)

פורסם
תראה אולי זה לא נחמד שאני משמיץ אותם אז אני אגיד ככה: אני וכל מי שאני מכיר לא אהב בלשון המעטה את הסטים שלהם. ולגבי איזה קומפוננט הMB יתנו יותר ווליום מהסיבה כשמגבירים את הווליום בווגה אתה מורידים ישר מהגועל נפש. (שום דבר פה לא אישי - דעתי האישית בלבד)

שמעת בכלל את הסטים של סרווין ואני לא מדבר על הפשוטים שנמכרים פה בארץ

כמו ה hed 1602 (בלי לפגוע כמובן, זו הסידרה הבסיסית שלהם....)?

פורסם

שמעת בכלל את הסטים של סרווין ואני לא מדבר על הפשוטים שנמכרים פה בארץ

כמו ה hed 1602 (בלי לפגוע כמובן, זו הסידרה הבסיסית שלהם....)?

פורסם

שמעתי גם את הHED, SS , IT ושלושתם לא משהו מדהים, אז אם יש להם עוד סט שאני לא יודע עליו תודיע לי. דרך אגב ושמעתי אותם בהרבה קונפיגורציות והרבה רכבים ורוב האנשים שיש להם את הסט אמרו לי שהם לא מרוצים. לי אישית היה את הHED בגלל זה לפי סדרה בסיסית לא נתתי דעה אלא אחרי ששמעתי את כל הסדרות!!!

פורסם
שמעתי גם את הHED, SS , IT ושלושתם לא משהו מדהים, אז אם יש להם עוד סט שאני לא יודע עליו תודיע לי. דרך אגב ושמעתי אותם בהרבה קונפיגורציות והרבה רכבים ורוב האנשים שיש להם את הסט אמרו לי שהם לא מרוצים. לי אישית היה את הHED בגלל זה לפי סדרה בסיסית לא נתתי דעה אלא אחרי ששמעתי את כל הסדרות!!!

אני דווקא אהבתי את ה ss יש לו צליל ממש טוב למחיר שלו....

בגלל זה חשבתי לקנות אותו...

תגיד שמעת על הדגם ששאלתי עליו בהתחלה?

• תוכן חדש...