Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעתי את כולם אחי ולא התרשמתי לטובה

מהקטילות שלך אנשים מבינים שפיוכניכס ודומיו עדיפים על סרווין ווגה!!!

דבר שהוא ממש לא נכון...

לא סתם יש לסרווין שם עולמי של איכות וסאונד....

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה NEO אני לא קוטל אף אחד כמו שאמרתי זו דעתי האישית, אני לא אוהב את סרווין-וגה בכלל לדעתי הסאונד שלהם מתכתי והתגובת באס שלהם נמוכה ואחרי שקראתי חוות דעת בארה"ב זה חיזק את דעתי. לעומת זאת די אהבתי את הסאבים שלהם STROKER, VEGA רק חבל שבשנתיים האחרונות הם לא הוציאו שום דבר חדש. ולגבי פיוניר אין בכלל מה לדבר זה לא מתקרב לליגה של וגה (שוב לדעתי!) ואחרון זה שאני לא מבין אנשים יש להם בארץ את אחד מהרמקולים הטובים שיש במחיר די טוב (בארה"ב המחיר כפול) ואני מדבר על מוראל אני לא מצליח להבין איך אנשים אומרים לא לרמקול הזה...?...

פורסם
:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: מסכים איתך ב 100%, אבל הכל בגלל שהשיווק שלהם בארץ שווה לאפס, כנראה שהרווח שלהם הוא לא מאודיו לרכב. אבל דווקא בזמן האחרון יותר ויותר אנשים התחילו לקנות מורל :wink:
פורסם

שתי תגובות :

קודם כל ל Fastgt - לסרווין ווגה יש מספר מוצרים לא רעים , באמת בשנים האחרונות הם די בשקט אבל מניסיון קודם שהיה לי עם הקומפוננטים שלהם, האיכות לא רעה בכלל בסדרות הגבוהות, גם ביחס למחיר. לגבי מה שאמרת על הסאבים - ה Stroker הוא סאב SPL מדור קודם, הוא נשמע איום ונורא במקרה הטוב וזוועת עולם בד"כ , אבל הוא מאוד עוצמתי. אין בו שום דבר טוב למי שלא מתחרה ב SPL.

לגבי מורל -

למורל יש באמת סדרות טובות מאוד של רמקולים במחירים טובים מאוד, אולם, הם לא ממש מתאימים לכל אחד. הרמקולים שלהם מאוד "נינוחים" בסאונד שלהם ומי שנהנה ממוזיקה אלקטרונית יכול למצוא אופציות הרבה יותר טובות.

חשוב תמיד להתאים את הרמקול למוזיקה שאתה רוצה לשמוע בו כאשר לכל רמקול יתרונות וחסרונות ביניהם יש למצוא איזון.

כמו כן , הרבה מכם מגיבים כאן על רמקולים וקומפוננטים של חברות שונות על סמך שמועות בלתי מבוססות בלבד. קחו בבקשה אחריות על מה שאתם כותבים , אנשים קוראים ומגיבים בהתאם להמלצות שלכם כאשר חלקכם ממליץ או קוטל רמקול שלא שמע בימיו ואפילו לא טרח לחפש עליו תגובות בחו"ל (לא שזה אומר המון).

Leon Cupra 2009

פורסם

אני שמעתי את אחד הדגמים הפשוטים יותר של סרווין והתרשמתי לטובה בעיקר מהיחס איכות\מחיר שדרך אגב גם עולה על מורל גם בסידרה הכי נמוכה שלו.

אני שוקל לקנות את הדגם ss 2652 שנותן 80 וואט rms והוא במחיר מצוין (לא בארץ כמובן)....

בקשר למורל איפה אפשר בכלל לשמוע אותם באזור המרכז?

לפוקו- סרווין טובים לדאנסים טראנסים וכל המוזיקה האלקרונית (לא שזה כל מה שאני שומע...) נכון?

תגובות בחו"ל לא אומרות כלום בעיקר בקשר לרמקולים... לכל אחד יש טעם שונה...

Neo

פורסם

קודם כל פוקו היה לי קומפוננט של וגה וכמו שאמרתי זוהי דעתי האישית בלבד ואני אישית לא אהבתי אותם א ב ל טעות שלי היתה לומר שהם לא טובים כי לכל רמקול יש איכויות שלו ( למוזיקה אלקטרונית וגה ישמע טוב יותר ממוראל אני מניח) . ולגבי הסטרוקר התכוונתי שהוא טוב במושגים של SPL , ולגבי הקומפוננט שלהם מסדרת IT (הגבוהה ביותר) זוהי נפילה לדעת כל מי שלפחות אני מכיר שהיה לו. SS לדעתי סבירים, HED לא מציאה בכלל, והמחירים של וגה לא כל כך זולים...

פורסם

האמת שלי היו קומפוננטים שלהם לפני 5 שנים בערך ועלו לי אז באזור ה 1000 ש"ח בזמנים שכל השאר היו יקרים משמעותית. יחסית למחיר מאוד אהבתי אותם מה עוד שבתקופה שהיה לי אותם (כ 4 חודשים) שמעתי המון מוזיקה אלקטרונית.

לגבי הסטרוקר , בהחלט חיית SPL מפלצתית, למרות שיש חדשים ומרשימים ממנו היום בשוק, עם נצילות של 96DB (ה 18") קשה להתווכח.

Leon Cupra 2009

פורסם
קודם כל פוקו היה לי קומפוננט של וגה וכמו שאמרתי זוהי דעתי האישית בלבד ואני אישית לא אהבתי אותם א ב ל טעות שלי היתה לומר שהם לא טובים כי לכל רמקול יש איכויות שלו ( למוזיקה אלקטרונית וגה ישמע טוב יותר ממוראל אני מניח) . ולגבי הסטרוקר התכוונתי שהוא טוב במושגים של SPL , ולגבי הקומפוננט שלהם מסדרת IT (הגבוהה ביותר) זוהי נפילה לדעת כל מי שלפחות אני מכיר שהיה לו. SS לדעתי סבירים, HED לא מציאה בכלל, והמחירים של וגה לא כל כך זולים...

יותר זולים ממורל...

אני מסכים שה SS נשמעים טוב יותר מה HED.

8)

פורסם

לי היה מותקן הסט של סרווין VEGA 2650 במשך כשנתיים. סט טוב מאוד (עלה לי בזמנו כ-2000 ש"ח...!) - איכותי מאוד, יחסית לסטים אחרים ששמעתי.

החלפתי אותו לפני כשנה וחצי בסט של MB, PSC 216 (הסדרה הגבוהה ביותר שלהם לפני ה-Q המפורסמת) ולדעתי ה-MB נשמעים יותר טוב.

הטוויטרים של ה-MB צועקים יותר, זה נכון, אבל אפשר בהחלט לרסן אותם. לעומת זאת, המידים נשמעים הרבה יותר נקיים ונעימים לאוזן (בסרווין המידים נשמעים יותר מדי קרטוניים, לדעתי).

למרות זאת, הסרווין מתאימים הרבה יותר לדאנס/טראנס/בום בום בום.

אגב, גם הרמקולים שלהם לבית (גם כאלו כבר היו לי, VS12.. שני עשר אינץ' של באס ועוד באס ועוד באס מרעיד טחול...) - רמקולים מצוינים למוסיקה אלקטרונית, אבל לא עושים את העבודה למוסיקה יותר עדינה...

ולבחור שרוצה לקנות את הסט של סרווין - אם אתה יותר בכיוון של אלקטרוניקה, כדאי לך ללכת על הסט הזה. הוא גם יותר חזק מה-MB - אני לא זוכר מצב שהוא עיוות לי אי פעם, בעוד ה-MB מחרחרים תכופות בווליום גבוה... (אבל אני מדבר על ג-ב-ו-ה :-)).

אגב, אם אתה מעונין אולי אמכור לך את הסט שלי... לא בטוח בקשר לזה כי אולי אני אשאיר אותו, שיהיה... אבל אם זה מענין אותך שלח לי הודעה פרטית.

מוטי.

פורסם

ולבחור שרוצה לקנות את הסט של סרווין - אם אתה יותר בכיוון של אלקטרוניקה, כדאי לך ללכת על הסט הזה. הוא גם יותר חזק מה-MB - אני לא זוכר מצב שהוא עיוות לי אי פעם, בעוד ה-MB מחרחרים תכופות בווליום גבוה... (אבל אני מדבר על ג-ב-ו-ה :-)).

אגב, אם אתה מעונין אולי אמכור לך את הסט שלי... לא בטוח בקשר לזה כי אולי אני אשאיר אותו, שיהיה... אבל אם זה מענין אותך שלח לי הודעה פרטית.

מוטי.

תודה על ההצעה אבל לדעתי לא תוכל למכור לי אותם פחות מהמחיר שבו אני קונה אותם, שהוא ממש ממש טוב :lol:

אחד מהשיקולים לבחור בהם הוא היחס מחיר לאיכות, יש להם איכות ממש טובה ומחיר ממש משתלם.

פורסם

בכמה אתה קונה אותם?

אגב, אלו גם ה-6 אינטש?

אני בהחלט מסכים שכנראה לא ישתלם לי למכור. בכלל, לפעמים כדאי להשאיר "סתם שיהיה". בטוח מתישהו אני אצטרך סט איכותי יחסית (אולי אחוריים?)

פורסם
בכמה אתה קונה אותם?

אגב, אלו גם ה-6 אינטש?

אני בהחלט מסכים שכנראה לא ישתלם לי למכור. בכלל, לפעמים כדאי להשאיר "סתם שיהיה". בטוח מתישהו אני אצטרך סט איכותי יחסית (אולי אחוריים?)

כן זה ה6.5 והם עולים בערך 100$

8)

פורסם
פששש.. אין ספק שהיבואן דפק אותי, בזמנו... :oops:

חחחח אמרתי לך שהיחס מחיר\ איכות משתלם

הם זולים יותר מהדגם הנמוך של מורל!!!!!!!!

פורסם

חשוב תמיד להתאים את הרמקול למוזיקה שאתה רוצה לשמוע בו כאשר לכל רמקול יתרונות וחסרונות ביניהם יש למצוא איזון.

אז בהנחה ואני שומע את כל סוגי המוזיקה, מה יהיה הכי טוב? (שאלתי אותך על זה בה"פ אבל לא יזיק שכולם ידעו במצב הזה מה כדאי)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...