Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר מרעיש הונדה HRV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול ערכתי נסיעת מבחן על הונדהhrv שנת 2002 עם הגיר האוטומט רציף.

בעת עמידה ותחילת נסיעה יש רעש מהגיר של רעידות. הרעש נעלם עם הגברת המהירות. פרט לכך הרכב במצב פנטסטי

האם מישהו יכול לעזור ולהצביע על מקור התקלה? האם מדובר בצורך לשיפוץ/החלפת גיר?

האם מישהו מכיר את הרכב הנ"ל ואת הגיר הרציף?

אודה מאוד לכל מי שיכול לסייע בטרם אשקול את קנייתו.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

דווקא מכיוון שעולה החשד לבעייה מכיוון הגיר הייתי קופץ למכון גירים מיקצועי כדי שיאבחן מקרוב את התופעה. ובהחלט לא מחייב שהבעייה נובעת מהגיר.

פורסם

לדעתי אם מלבד הגיר הרכב נראה לך מתאים ומרגיש לך טוב.

תסגור עם המוכר פגישה במכון גירים שמקובל על שניכם (כאן תקבל המלצות מעולות למכונים באזור מגוריך), תשמעו מחיר לתיקון ולפי זה תחליטו על הוזלה קטנה (או חלילה גדולה). בתקווה שהמוכר מבין שיש בעיה וכדאי לטפל בה כדי למכור את הרכב, יהיה אפשר לסגור את זה בלחיצת יד במכון.

בהצלחה. .

נ.ב

הכל בהנחה שהרעשים נשמעים מהגיר ולא ממקור אחר.

בהתחשב במחיר הרכב ולפי שיקולך אולי כדאי אפילו לעבור בדיקה יסודית עד כמה שניתן במכון בדיקה?

ושם תקבל ריג'קטים מלאים וראש שקט יותר.

פורסם

הרכב מטופל במוסך מורשה הונדה לפחות ב3 השנים האחרונות

האם כדאי לגשת עם המוכר ישירות למוסך המטפל? ניתן לסמןך עליהם או שבכל מקרה מומלץ לבדוק במכון גירים?

בדיקה במכון רישוי אני שנים כבר לא מבצע היות והכסתחים שלהם והמחיר הגבוה לבדיקה לא מצדיקות את זה

הבודי נקי לחלוטין והמוכר מתחייב, יש היסטורית טיפולים מלאה והמנוע מרגיש מצויין

פרט לגיר אין לי חשש.

שאלה נוספת, הגיר הרציף נחשב אמין?

תודה מראש לכולכם

DOMO2

פורסם

גם אני לעולם לא ניגש למכוני בדיקה ובודק בעצמי. חבל לשלם כסף על כסתחים מיותרים. יהיה מיותר לגשת למוסך שמטפל ברכב כי עדיין קיים חשש שייטה את הכף לטובת הלקוח שמטפל אצלו. גש למכון גירים.

פורסם

עידכון...

לאחר שראיתי את הרכב ונסעתי עליו אין ספק שיש בעיה בגיר.

גם בשילוב לרברס יש רעש חזק והמוכר נזכר שכבר החליפו שמן גיר ומסננים וזה לא עזר...

פרט לכך הרכב צריך לעבור טיפול והחלפת צמיגים שכל אחד עולה 500₪ בגלל הגודל הלא סטנדרטי

לפיכך ירדתי מהנושא ובכל אופן רציתי להודות לכל המגיבים.

שבת שלום

DOMO2

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כל עכבה לטובה, אבל יתכן ובכל זאת ויתרת על עסקה טובה

בהחלט יכולת לקבל פה הפחתה משמעותית במחיר כשבעצם אולי הבעיה פשוטה ביותר.

דפיקות בתחילת נסיעה היא תופעה נפוצה ב HRV ובד"כ מכירים אותה היטב במוסכים המורשים.

לפני שרצים לשיפוץ גיר או החלפה מיבוא מה שהם עושים זה "בדיקת חנק" כלומר בהילוך רברס לוחצים פול ברקס ברגל אחת ופול גז ברגל שניה למשך זמן מסוים (אני לא יודע כמה זמן או כמה פעמים) אחרי זה מחליפים שמן גיר.

זה פותר את הבעיה לפרק זמן אך היא עלולה לחזור עם הזמן (לי החזיק מעל שנתיים אז עשיתי שוב)

אגב, לא ידוע לי על פילטרים בגיר ברכב זה ואם לקח למוכר זמן "להיזכר" אז אולי פשוט היה צריך להחליף שמן

• תוכן חדש...