Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה לשאלתי,

בימים האחרונים אני מרגיש מידיי פעם קצת קפיצות בזמן העברת הילוכים,

היום ניגשתי למוסך מורשה שדבר ראשון חשב שמדובר בשסתומי גיר וביצע בדיקת מחשב,

הבדיקת מחשב לא מצאה שום תקלה, המכונאני בדק וראה (וגם אני ראיתי) שהתושבת גיר העליונה

והתושבת מנוע העליונה קרועות.

לאחר מכן הוא לא ידע כל כך להחליט אם מדובר רק בתושבות או גם בשסתומים ונתן לי הצעת מחיר להכל, ואמר כי רצוי להחליף גם שסתומים.

רציתי לדעת מה לדעתכם הבעיה?

והאם החלפת תושבת גיר עליונה לבד אמורה להעלות 800 ש"ח כולל מע"מ.

תודה מראש!

הרכב מודל 06 עבר 80K

פורסם

שלום אלעד

אם בבדיקה לא עלת תקלה של וויסות לחץ השמן בגיר אין צורך להחליף את השסתומים. תושבות קרועות

יכולות בהחלט לגרום לדפיקה בזמן העברת ההילוכים.

החלפת תושבת מנוע עליונה תחליפית עולה כ 450 ש"ח ועוד מעמ , ומקורית כ 100 ש"ח יותר.

פורסם

האם החלפה של תושבת גיר עליונה היא פשוטה יותר מהחלפה של תושבת גיר תחתונה?

וכל כמה זמן צריך לעשות טיימיניג ? הדעות חלוקות בין 10 שנים ו150000 ל3 שנים ו90000

המון תודות ! עזרת לי מאוד!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים אני דיי אובד עצות , תושבת גיר עליונה הייתה קרועה והוחלפה, הרכב עבר סריקה ממוחשבת במוסך מורשה ולא נמצאה כל בעיה, הייתי אצל ממומחה לרכבי פ'גו שהומלץ לי כאן(ראנדן ירושלים) רן עשה סיבוב של 15 דקות באוטו ואמר שהגיר מעביר חלק והכל בסדר, והמכה הקלה בשילוב הילוך אחורי זה תקין.

יחד עם זאת אני עדיין מרגיש מידיי פעם מכה (לא מאוד חזקה אך מורגשת) בהעברת הילוכים, במיוחד כשהגז קבוע ולא בהאצה.

האם יש רעיונות נוספים לבדיקה? אולי החלפת שמן גיר?

נ.ב 2 דברים שאני יודע שאני צריך להחליף ואחליף השבוע זה פלאגים, ותרמוסטט(לרכב לוקח המון זמן להגיע לחום מנוע תקין),

האם זה יכול להיות קשור איך שהוא?

אודה לכם מאוד על עזרה!

פורסם

כנראה שהמכונאי הזה זקוק לעוד כמה גרושים

להחליף שסתומים זה נדיר...סביר להניח שברגע שתחליף את התושבות גיר לא תשמע יותר דפיקות בין העברת הילוכים

ד"א אם נתנו לך מחיר של 800 שקל לתושבת סביר להניח שתוכל למצוא אחת בחסכון של 600 שקל ומעלה באיביי

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...