Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו הייתי בין המגינים של ה DSG. היום הצטרפתי לסטטיסטיקה כשהרכב נתקע אי שם בצומת גולני לאחר שפשוט עבר לניוטרל באמצע נסיעה ויותר לא יצא משם. המתנה לגרר, גרירה למוסך - בהחלט "כיף" להתחיל כך את הבוקר.

בהמשך היום עדכון שהגיר הלך (אחרי שעודכן בצורה יזומה לפני שבוע וחצי בטיפול 45000) ולא ברור מתי יוחלף עקב בעיות מלאי.

אז כל אלה שקיטרו - אני מצטרף לחגיגה כי זה פשוט לא הגיוני שיקרה ברכב חדש.

אז מה היה לנו פה: סקודה יטי מיולי 2011 שעשתה 46000 ק"מ 90% בינעירוני בנסיעה רגועה. כן לקחתי סיכון כשהלכתי על רכב קצת פחות שגרתי - האמנתי בקונצרן ובטכנולוגיה שלו, אך לצערי התאכזבתי כמו רבים אחרים. עברנו לרכב זה אחרי קורולה 98 ששירתה אותנו בנאמנות 13 שנים, 226000 ק"מ בלי בעיות.

מלבד הרחבת האחריות ל 5 שנים - מה עוד אפשר לדרוש? האם לא מדובר בירידת ערך ממשית - מי ירצה לרכוש רכב כזה משומש כשהסטטיסטיקה נראית כך? וכנראה שגם עוד מעט המצמדים ילכו גם כן??? נראה לי שכבר יש קייס רציני לתביעה יצוגית.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה להגן על הDSG. אמין כמו פרוצה וייטנאמית.

אבל כן יחליפו לך ללא תשלום ויש לך אחריות עד 07.2016, אז למי אכפת?

אין שום סיבה שבעולם שתהיה לרכב ירידת ערך יותר גבוהה בגלל שתיבת ההילוכים בו הוחלפה ע"י היבואן לחדשה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כל טכנולוגיה חדשה שנכנסת לשוק סובלת ממחלות ילדות. במקרה של VAG, הגירים האוטומטיים מסוג DSG ומנועי ה- TSI בקבוצת סיכון. מי שמעוניין להיות שפן ניסיונות ולרכוש את המכוניות החדשות של קונצרן פולקסווגן - שיישא בתוצאות.

הרכבים החדישים האמינים ביותר שקיימים היום לקונצרן הזה הם מנועי ה- BTS 1.6 (אגב, גם ה- 1.4) בשילוב גיר אוטומט רגיל 6 הילוכים - במקרה של הפאביה למשל, נמכרו עד 2010. למרות מבול הודעות ה- SMS של צ'מפיון מוטורס לטלפון הנייד בנוסח "בוא שדרג את הרכב" + שיחות הטלפון מהסוכנות בנוסח "יש לנו מבצעים מצויינים", אני מרגיש שאין לי למה לשדרג.

פורסם

תאמינו לי מיום ליום אני מבין את מי שקונה טויוטה ובשפת העם נקרא " עדר "

גועל נפש של רכבים כל קונצרט צמפיון מוטרוס שיתביישו להם שבשנת 2013 ככה נראים וגם נוסעים הרכבים שלהם .

לא סתם המלצתי לאבא שלי לרכוש ניסן קשקאי ולא את הזבל הצ'כי הזה .

פורסם

גועל נפש של רכבים כל קונצרט צמפיון מוטרוס שיתביישו להם שבשנת 2013 ככה נראים וגם נוסעים הרכבים שלהם .

לדעתי צ'מפיון מוטורס הם יבואנים. בטח שלא קונצרט. אולי התכוונת לקונצרן.

בכל מקרה, זה גם לא זבל צ'כי, זה זבל גרמני.

פורסם

אפשר לצאת מהעדר ,יש מספיק אופציות מעניינות.

זה בלתי נתפס למה היצרן/יבואן תקועים בלי מלאי של גירים/קלאצ'ים/מכטרוניקס/השד יודע מה כאשר התקלה ידועה.

למה הלקוח צריך להפרד מהרכב לזמן לא ידוע,ובזמן הזה הוא במוסך,לא שמור וחשוף לפגיעות כפי שכבר ראינו בשרשורים קודמים.

:evil:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אפשר לצאת מהעדר ,יש מספיק אופציות מעניינות.

זה בלתי נתפס למה היצרן/יבואן תקועים בלי מלאי של גירים/קלאצ'ים/מכטרוניקס/השד יודע מה כאשר התקלה ידועה.

למה הלקוח צריך להפרד מהרכב לזמן לא ידוע,ובזמן הזה הוא במוסך,לא שמור וחשוף לפגיעות כפי שכבר ראינו בשרשורים קודמים.

:evil:

יש לי חבר שיש לו גטה פעם שלישית הלך לו המכאטרוניק ,

אבל הסיפור המעניין הוא שתמיד הרכב החליפי שהמוסך נותן הוא מאזדה 3 :lol:

בפעם האחרונה שהוא הגיע לאסוף את הרכב שלו הוא הצתחקק עם המוסכניק ואמר לו

איך המאזדה 3 השבורה והחבוטה הזאת אף פעם לא נתקעת והמכונית שלי עם 60000 אלף ק"מ פעם שלישית מכאטרוניק ?

המוסכניק ענה המאזדה הזאת עברה התעללות רצינית ורק שתדע זה הרכב הכי אמין כאן :-D

פורסם
לדעתי צ'מפיון מוטורס הם יבואנים. בטח שלא קונצרט. אולי התכוונת לקונצרן.

בכל מקרה, זה גם לא זבל צ'כי, זה זבל גרמני.

תרשה לי לתקן אותך כמו שאתה תיקנת אותי , ארץ יצור צ'כיה של כל הסקודות למינהן !!!

אדם שנוסע ב"פח אשפה" יפני נכנס בממוצע פעם בשנה לטיפול וזהו , אדם שנוסע ב פח אשפה אירופאי נכנס 2-3 פעמים בשנה למוסך

לא סתם רשום על הלוחית רישוי שלהם פולסווגן כי חיים רק פעם אחת - בטח פעם אחת היה לי וגם לא יהיה יותר.

פורסם

לאור ריבוי מקרים כגון אלא, נראה אם צ'מפיון, בגיבוי היצרן כמובן, יהיו מספיק חכמים להעניק למכוניות שמצויידות בתיבה הזו, לפחות 10 שנות אחריות מלאה.

קשה לראות מישהו משקיע 10K בתיקון התיבה, שזהו בערך כל שווי המכונית, שלא לדבר על הפגיעה בשוק המשומשות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ומי אמר שפורדים לא ייכנסו למוסכים עם הגיר החדש? או יונדאי? הכל עניין של זמן. אני רק מקווה שהגיר שלי לא יגיע למצב כזה, אחרת באמת אתבאס :?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רק לציין שבעלי ה dsg6, ואני ביניהם, מאוד מרוצים מהגיר, בוודאי שהוא עדיף על פלנטארי של חברות רבות, וגם על חלק מהגירים הדומים האחרים. ה- dsg7 באמת מתאפיין בבעיות, ומעניין ששרשור ייעודי בנושא לא מצא חוקיות, למעט נקודת זמ מסויימת במחצית השניה של 2011, שאחריה כנראה התחילו להגיע גירים יציבים יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תרשה לי לתקן אותך כמו שאתה תיקנת אותי , ארץ יצור צ'כיה של כל הסקודות למינהן !!!

אדם שנוסע ב"פח אשפה" יפני נכנס בממוצע פעם בשנה לטיפול וזהו , אדם שנוסע ב פח אשפה אירופאי נכנס 2-3 פעמים בשנה למוסך

לא סתם רשום על הלוחית רישוי שלהם פולסווגן כי חיים רק פעם אחת - בטח פעם אחת היה לי וגם לא יהיה יותר.

חייב לציין שנהגתי 8שנים על צרפתייה שטופלה בזמן,אך ננהגה חזק,נמכרה בזמנו עם150000 קמ,ללא שום תקלות מיוחדות.

את האלפא הקודמת מכרתי עם60k l ללא בעיות,הנוכחית עדיין חדשה יחסית טפו טפו(מתקרבת ל30k),ללא בעיות,פיאטים וסיטרואן אצל אחיותי גם ללא בעיות.

מוניטין האמינות היפני מוכח ללא ספק,אבל האירופאיות סוגרות את הפער.

Bar72, יש לי חבר עם אוקטביה tdi. Dsg6 עם בערך 130000 קמ,ללא כל בעיות מיוחדות,הבעיה שהיום הכל מגיע עםdsg7 ואף אחד מאיתנו לא רוצה להיות במתח בכל נסיעה גם אם יתנו לו אחריות לכל החיים לגיר.בסופו של דבר העניין יחלחל כלפי מטה וצמפיון יפסיקו למכור לפרטיים.

סליחה על החפירה חברים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...