Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מתחיל להיראות כמו ה AL4 של הצרפתים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פר מכונית.

לעובד שלי היתה גולף 09' וכשהמטרוניק שבק חיים (איבוד קו הילוכים) הזמינו עבורה מכטרוניק מגרמניה.

3 שבועות המכונית "מאושפזת" במוסך.

לטענת המוסך כל מטרוניק מקודד למכונית ספציפית, אם כי אני מניח שלא אמורה להיות בעייה לפרוץ את הקידוד.

קשקוש. ונראה לי מוזר שאתה, עם הידע שלך, מאמין לזה. למה במה שונה הגולף 160 שלי מגולף 160 של שכני, שהיא צריכה מכטרוניק שונה?

כשלי הלך המכטרוניק בגולף 160 תוך שעתיים הוא כבר היה עם חדש. אולי יש כיול "פר-מנוע", אבל פר מכונית? אמנם פדקס עבודים מהר, אבל BEAM ME UP SCOTTY עדיין לא המציאו... או שבעצם אולי הדפיסו אותו עם מדפסת של אובג'ט ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לאור ריבוי מקרים כגון אלא, נראה אם צ'מפיון, בגיבוי היצרן כמובן, יהיו מספיק חכמים להעניק למכוניות שמצויידות בתיבה הזו, לפחות 10 שנות אחריות מלאה.....

פר מכונית.

לעובד שלי היתה גולף 09' וכשהמטרוניק שבק חיים (איבוד קו הילוכים) הזמינו עבורה מכטרוניק מגרמניה.

3 שבועות המכונית "מאושפזת" במוסך.....

מצד אחד אתה אומר שצריך לתת יותר אחריות ומצד שני שרכבים תקועים במוסך שבועות.

שאתה נתקע עם הרכב באמצע צומת באמצע שום מקום לא יעזור לך כמה שנים אחריות יש לך

אייל

פורסם

כן והגרר שמגיע מייד מאבחן את הבעיה רק לפי סוג הרכב: "הלך גיר?" בסופו של דבר להם יש הכי הרבה נסיון.

פורסם

אין שום סיבה שבעולם שתהיה לרכב ירידת ערך יותר גבוהה בגלל שתיבת ההילוכים בו הוחלפה ע"י היבואן לחדשה.

לרכב הולכת להיות ירידת ערך יפה מאוד באותה שנייה שתיגמר האחריות הזו.

לרכב תיהיה יופי של ירידת ערך, עוד הרבה לפני שתגמר האחריות מהסיבה שזה רכב שמועד לתקלות משמעותיות ולאף אחד לא בא לקנות רכב שעשוי בסבירות גבוהה לבלות פרקי זמן ממושכים במוסכי החברה (וזה לא משנה אם מקבלים רכב חלופי, קניתי רכב כדי להתנייד בו ולא להתנייד ברכב "זונה").

זה מסוג הרכבים שאקנה רק אם אוכל להגיד למוכר בדיוק מה שאמרתי למוכר שממנו רכשתי את הרכב שלי: "אני אקנה אותו רק אם אתה מוכן שאשחט אותך במחיר".

במידה וזה לא מתקיים- תודה רבה, יש מספיק אלטרנטיבות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
קשקוש. ונראה לי מוזר שאתה, עם הידע שלך, מאמין לזה. למה במה שונה הגולף 160 שלי מגולף 160 של שכני, שהיא צריכה מכטרוניק שונה?

כשלי הלך המכטרוניק בגולף 160 תוך שעתיים הוא כבר היה עם חדש. אולי יש כיול "פר-מנוע", אבל פר מכונית? אמנם פדקס עבודים מהר, אבל BEAM ME UP SCOTTY עדיין לא המציאו... או שבעצם אולי הדפיסו אותו עם מדפסת של אובג'ט ;-)

לא יודע אם זה עובד כך במכטרוניק, אבל בהחלט יש רכיבים במכוניות שהם פר מכונית.

מאוד נפוץ ברכבי ב.מ.וו ומרצדס חלקי מחשב שהם מקודדי VIN, כלומר אני לא יכול לקחת מחשב של רכב אחר מבלי שהוא יעבור קידוד במרכז השירות של היבואן.

יכול להיות שאותו מכטרוניק שמותקן אצלך מגיע "נקי" וברגע שמתקינים אותך לרכבך הוא עובר שיוך לרכב מבלי שתדע (שוב, השערה כיוון שאני לא יודע אם המכטרוניק מקודד ב-VIN).

פורסם
לרכב תיהיה יופי של ירידת ערך, עוד הרבה לפני שתגמר האחריות מהסיבה שזה רכב שמועד לתקלות משמעותיות ולאף אחד לא בא לקנות רכב שעשוי בסבירות גבוהה לבלות פרקי זמן ממושכים במוסכי החברה (וזה לא משנה אם מקבלים רכב חלופי, קניתי רכב כדי להתנייד בו ולא להתנייד ברכב "זונה").

זה מסוג הרכבים שאקנה רק אם אוכל להגיד למוכר בדיוק מה שאמרתי למוכר שממנו רכשתי את הרכב שלי: "אני אקנה אותו רק אם אתה מוכן שאשחט אותך במחיר".

במידה וזה לא מתקיים- תודה רבה, יש מספיק אלטרנטיבות.

אני לא חושב שזו סיבה מספיק טובה לרכוש רכב כזה כיד שניה. כי זה לא רק העלות של התיקונים, מה עם הסבירות הגבוהה יותר להיתקע באמצע שום מקום? זה מביא גם עוגמת נפש.

פורסם
אני לא חושב שזו סיבה מספיק טובה לרכוש רכב כזה כיד שניה. כי זה לא רק העלות של התיקונים, מה עם הסבירות הגבוהה יותר להיתקע באמצע שום מקום? זה מביא גם עוגמת נפש.

נכון מאוד, אני לא הייתי וגם לא ארכוש רכב עם TSI+DSG גם בחצי מחיר, והייתה לי אופציה לרכוש איביזה במחיר טוב מאוד. עדיין לא קניתי, הסיכון הפוטנציאלי לנזק כספי גבוהה והאופציה להיתקע באמצע שום מקום לא שווה שום חיסכון בדלק או ביצועים כאלה או אחרים, לפחות מבחינתי.

לפותח השרשור - מקווה שהדבר ייגמר במהרה ותקבל את הרכב חזרה.

פורסם

נכון, זה מביא עוגמת נפש שבמחיר מסויים אני מוכן לספוג, לא בכל מחיר.

כשרכשתי את רכבי היו אי אילו תקלות שהיה צריך לתקן, שיקללתי את עלות התיקון שלהן, שיקללתי גם עלות תיקון של תקלות נפוצות בדגמים האלה שמתרחשות בדרך כלל בקילומטרז'\זמן תואם למצב רכבי, הוספתי שולי ביטחון לכל בלת"ם שעלול לצוץ ועל סמך השקלול הזה נתתי הצעת מחיר ואמרתי למוכר באלו המילים:

in addition i want 2 months warrenty for any major repair, take it or leave it.

אם זה יתקיים, אהיה מוכן לרכוש גם מכונית עם DSG7.

פורסם
ונגיד שכן.

הגיר הזה לא מחזיק 20-30 אלף גם שהוא חדש אז אתה עוד רוצה לקנות אותו מפרוק.

בהצלחה.

אל תקנו מפרוק! פרוק הזה מניאק, עובד על אנשים...

פורסם

שאלה לכל אלו שפוסלים שילוב של dsg tsi: האם גם רכב אמין עם dsg6 לא הייתם קונים כגון גולף gti, שירוקו 2ליטר, לאון fr?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שאלה לכל אלו שפוסלים שילוב של dsg tsi: האם גם רכב אמין עם dsg6 לא הייתם קונים כגון גולף gti, שירוקו 2ליטר, לאון fr?

ממש לא, לא קונים כלום מצ'מפיון! גם לא אופניים!

יאללה צדק חברתי, מישהו ראה את האוהל שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...