Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קריאה מה הוא בדיוק הIMAX הבנתי אך לא את הכל, מישהו היה בסרט IMAX ויכול להרחיב? טוב\לא טוב?, במה שונה מסרט רגיל? הבנתי שיש הבדל בין לראות סרט IMAX ב3D לעומת 2D (יתרון ל3D), שווה לבזבז 50 שקל על כרטיס לIMAX או שלהמשיך באולמות הרגילים?

תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אני מבין שחברי האוף מסתגרים בבית ולא יוצאים לראות סרטים.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אני הייתי בIMAX אילת לפני איזה 3 שנים.

מאוד נהנתי מהסרט זאת חוויה ללא ספק .

זה לא מרגיש כמו סרט רגיל בכלל.

הדמויות יוצאות אליך מדהים,

בקיצור שווה מאוד ומומלץ בחום.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
אני מבין שחברי האוף מסתגרים בבית ולא יוצאים לראות סרטים.

הייתי לפני כמה חודשים ורק בגלל שהיה לי 1+1 וגם הנחה על הכרטיס הראשון. שווה? כן אם יש לך מבצע. לדעתי לא שווה בכל זמן אחר. לא הרגשתי שההבדל במחיר שווה את ההבדל באיכות. כלומר כן הסרט נראה ונשמע יותר טוב אבל לא ברמה שמצדיקה את הפרש העלות. לדעתי.

פורסם

קודם כל באיימקס יש הבדל בין ה2d ל3d, אני מדבר על הדו מימד שם הדמויות לא יוצאות לשום מקום למיטב הבנתי.

לגבי הפרשי עלות, ביס מקס כרטיס רגיל עולה 35 שח אם אני לא טועה והאיימקס עולה 45 ככה שההפרש דיי זניח.

פורסם

למיטב הבנתי מסך עצום בהשוואה למסך הרגיל וסאונד משופר.

פורסם

בדיוק.

אני גם הייתי ויס פלאנט (ראשון). וכן, כמו שאמרתי, הסאונד טוב יותר אבל לא ברמה שאתה יוצא משם ואומר לעצמך "כן היה לי שווה התוספת הזו". זאת אומרת אין שם משהו שהוא "וואוו". לדעתי חבל על התוספת אבל כסף שלך ואם זה זניח אז למה שלא תנסה ותחזור לספר?

שוב, לדעתי חבל להוציא אקסטרא כסף, אפילו מעט, אם לי זה לא גורם לרצות לחזור על זה.

פורסם

ומה לגבי המסך הגדול יותר, לא מרגיש הבדל?

פורסם

יש הבדל. אבל העניין הוא שאם אתה יושב במקום טוב באולם קולנוע רגיל אז בכל מקרה אין בעיה של גודל.

האם יש שיפור באיכות? כן. בהחלט. האם הוא גדול מספיק כדי לרצות לקנות כרטיסים לIMAX? לדעתי לא. אלא אם יש לך איזה מבצע.

אבל שוב, אתה מוזמן לנסות ולחזור עם רשמים. יכול להיות שבישבילך זה כן יהיה שווה את התוספת, וזה בסדר ולגיטימי!

פורסם

שווה להוציא יותר כסף, אבל לא על דרמת איכות, אלא על סרט שבו הפירוטכניקה משמעותית.

זה כולה 10 שקלים, שזה 3 פתיתי פופקורן במזנון המופקע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ראיתי פעם אחת סרט ב IMAX, האביר האפל כשיצא, בגלובוס מקס קריון. הסאונד יותר טוב, היה גם קטע שבבסים החזקים הכסאות רועדים, חביב. המסך עצמו הרבה יותר גדול, אבל לא הרגשתי שיפור בחווית הצפיה- דווקא להיפך, היתה לי קצת בחילה כי המסך מילא לי את כל שדה הראיה.

שורה תחתונה- לדעתי לא שווה את התוספת במחיר.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...