Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בשקט בלי דרמות אפס למאה ב-10 שניות... אתה מדבר כאילו יש לך מינימום איזו C63 שאתה מאיץ בשקט בלי לתת בגז ומגיע למהירויות כאלו בלי מאמץ... צא מהסרט גם המנוע שלך "צורח" כשאתה מנסה להגיע ב-10 שניות למאה.

בידוד הרעשים והמנוע המוגדש עושים עבודה מצוינת, אתה מוזמן לבוא לעשות סיבוב (אני מדבר ברצינות). השקט בגולף מדהים וזה משהו שלא נתקלתי בו בשום רכב אחר. לפעמים אני נוסע עם רדיו על ווליום חלש ועובר לידי מערבל בטון - אני לא שומע אותו עד שהוא לא נכנס לי לשדה ראיה.

גרוע?למה גרוע?בוא תגיד מי יותר גרוע אחרי 6 שנים.

אתה יודע מה, פה אנחנו מסכימים - עלות תחזוקה נמוכה זה הדבר הנחמד היחיד שניתן לומר על האוריס החדשה, וגם בזה לא כדאי לאף אחד להתנבא.

פורסם

שוב, לא דיברתי על זה שהוא רועש או לא, אלא על זה שמכתיבתך ניתן להבין שהמנוע לא מתאמץ כלל וכלל ומגיע ל-100 קמ"ש בקלילות, כשמנגד בסיד המנוע "מזיע וצורח" ועוד שניה נותן את נשמתו לבורא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שוב, לא דיברתי על זה שהוא רועש או לא, אלא על זה שמכתיבתך ניתן להבין שהמנוע לא מתאמץ כלל וכלל ומגיע ל-100 קמ"ש בקלילות, כשמנגד בסיד המנוע "מזיע וצורח" ועוד שניה נותן את נשמתו לבורא.

כתבתי שהמנוע ב I30 (בסיד לא נהגתי) רועש ואני מניח שהסיבה לזה היא בכלל לא במנוע אלא בגיר...

פורסם
בשקט בלי דרמות אפס למאה ב-10 שניות... אתה מדבר כאילו יש לך מינימום איזו C63 שאתה מאיץ בשקט בלי לתת בגז ומגיע למהירויות כאלו בלי מאמץ... צא מהסרט גם המנוע שלך "צורח" כשאתה מנסה להגיע ב-10 שניות למאה.

גיא, ה-C63 דווקא צורחת היטב בכל מצב :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בידוד הרעשים והמנוע המוגדש עושים עבודה מצוינת, אתה מוזמן לבוא לעשות סיבוב (אני מדבר ברצינות). השקט בגולף מדהים וזה משהו שלא נתקלתי בו בשום רכב אחר. לפעמים אני נוסע עם רדיו על ווליום חלש ועובר לידי מערבל בטון - אני לא שומע אותו עד שהוא לא נכנס לי לשדה ראיה.

אתה יודע מה, פה אנחנו מסכימים - עלות תחזוקה נמוכה זה הדבר הנחמד היחיד שניתן לומר על האוריס החדשה, וגם בזה לא כדאי לאף אחד להתנבא.

בוא תגיד לי מה כל כך גרוע בה, אם היא קיבלה ציונים טובים בכתבות רכב, בטח לא רכב גרוע, במיוחד לא בתחום הביצועים והצריכת הדלק+ ועיצוב.

פורסם

ללא ספק היצרניות הקוריאניות עשו קפיצה מדהימה בשנים האחרונות , המבחן בדה מרקר דרג את הרכבים גם עפ״י עלות תועלת , אני לא הבנתי מהכתבה שהסיד הוא רכב טוב יותר מהגולף 1.2 , לפי מילות הסיכום האבזור העדיף והאחריות המוגדלת הטו את הכף לטובתה , אני שותף לדעה שצ׳מפיון די יורים לעצמם ברגל שהם מרשים לעצמם למכור בשנת 2013 רכב ללא שליטה מההגה , מדובר בתוספת של 200 יורו ללקוח הסופי , להם זה בטח עולה הרבה פחות , ובכלל ( לא רק בגלל שאני קניתי :lol: ) העסקה העדיפה גם כלכלית היא ללכת על ה1.4 , לעניות דעתי מתלה רב חיבורי , מנוע חזק יותר , שליטה מההגה , בקרת שיוט , מחשב דרך מורחב , טלפון BT , שליטה על מערכות הרכב ממערכת המולטימדיה , USB, ומסך גדול יותר בהחלט שווים את ההפרש של 16 אלף שקל.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תוכן חדש...