Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולמה לא ? , האם הגולף היא מתנת האלוהים לאנושות ?

הגיע הזמן להתעורר ולהבין שהגולף אינה מורמת מעם, ויש רכבים עדיפים בשיקלול של מחיר\ תמורה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני בערך מסכים...

עם כל הכבוד לגולף.

מבחינת עלות מול מה שאני מקבל היא נכשלת קשות.

הקיה והקרובת משפחה של הI30 החדשות לא רעות בכלל.

ואם תסתכל טוב תראה שקיה זכתה רק בשקלול כי היא פשוט ממוצעת בכל הפרמטרים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

לדעתי הגולף הוא הרכב המוצלח מביניהם והייתי מעדיף לראות אותו בחניה שלי על פני הסיד.

אבל בגלל שהיבואן חמדן, מתקמצן באבזור ונותן רק שנתיים אחריות החבילה הכוללת אולי מעט פחות מוצלחת מהסיד.

פורסם

בלי קשר לגולף ולקיה , "המבחן" שעשו לאוריס, לפחות מה שפורסם כאן נשמע לי ונראה לי אחד המבחנים הכי מטופשים, סליחה, שנעשו לאוטו הזה.

במילים אחרות, נעשו על האוטו הזה הרבה כתבות ומבחני דרך ובחלקם היו גם חסרונות, עם זאת היו גם יתרונות בכולם ופורטו כל מה שהאוריס מציגה לטוב ולרע.

מתי יגיע היום שיעשו כתבות ניטרליות לחלוטין?

אגב, קצת מוזר לי שקיה "לקחה" גרמנית.

פורסם

לא השתכנעתי מהמלל בכתבה שמתייחס לכל מכונית שהמסקנה כה ברורה.

נתוני ההספק והמומנט של הגולף במהדורה המודפסת ובסרטון אינם נכונים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שמישהו יסביר לי למה על הגולף מקבלים רק שנתיים אחריות?בגלל אותיות הקסם TSI-DSG?

זה מה שנותן היבואן. כנ"ל לגבי סיאט.

האחריות על הגיר (בעל אותיות הקסם) הינה 5 שנים.

פורסם
למה אתה נשמע מופתע?

כי זו קיה מול VW, ועם כל השנאה שיש לי לאמינות המחורבנת שלהם, ולאנשים שסוגדים ליצרן הזה כאילו הוא הכי מושלם בעולם,

תמיד הגולף הרגישה לי בנהיגה יותר טובה מקיה פורטה וסיד הקודמות.

אבל על הסיד החדשה והגולף החדשה לא נהגתי, לכן אני מופתע ולא יודע אם להאמין שקיה עברה את VW, בכל זאת מדובר בTM ולפי מבחנים קודמים שלהם - הם לא הכי מקצועיים.

יש כאן מישהו שנהג על שתיהן?

פורסם
בלי קשר לגולף ולקיה , "המבחן" שעשו לאוריס, לפחות מה שפורסם כאן נשמע לי ונראה לי אחד המבחנים הכי מטופשים, סליחה, שנעשו לאוטו הזה.

במילים אחרות, נעשו על האוטו הזה הרבה כתבות ומבחני דרך ובחלקם היו גם חסרונות, עם זאת היו גם יתרונות בכולם ופורטו כל מה שהאוריס מציגה לטוב ולרע.

מתי יגיע היום שיעשו כתבות ניטרליות לחלוטין?

אגב, קצת מוזר לי שקיה "לקחה" גרמנית.

לי זה כלל אינו מוזר, מי שנוהג בתוצרת הקוראנית בשנים האחרונות מגלה רכבים טובים מאוד שאינם נופלים בדבר מהאירופאיות \ יפניות המקבילות.

הקיבעון על סטיגמות עבר כפי שהצגת מעלה מראה שעדין לא הגעת למאה ה 21 בתחום המוטורי, המוצא אינו חשוב, רק התוצאה הסופית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כי זו קיה מול VW

יצא לי להתיישב במונית OPTIMA חדשה והתחושה בתור נוסע לא נפלה מישיבה ב C CLASS או פאסאט דנדשות, הן מבחינת שיכוך מהמורות, בידוד רעשים ומרחב פנימי. התרשמתי מאוד לטובה. קיה ויונדאי די בדרך הנכונה בשנים האחרונות ומקווה שזה רק ימשיך כך.

פורסם
לי זה כלל אינו מוזר, מי שנוהג בתוצרת הקוראנית בשנים האחרונות מגלה רכבים טובים מאוד שאינם נופלים בדבר מהאירופאיות \ יפניות המקבילות.

הקיבעון על סטיגמות עבר כפי שהצגת מעלה מראה שעדין לא הגעת למאה ה 21 בתחום המוטורי, המוצא אינו חשוב, רק התוצאה הסופית.

מדינת ישראל היא מדינת הסטיגמות.

אין לי שום בעיה עם קיה.

יש לי בעיה עם המבחן הזה ולפי התגובות, כנראה אני לא היחיד.

• תוכן חדש...