Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפוש קצר ראיתי שזוג כאלה נמכר לא מזמן באנגליה תמורת 200פאונד.

הטוויטר והמיד עשויים סגסוגת טיטניום קרביד.

יש את זה: http://akdatabase.org/AKview/albums/userpics/10004/Yamaha%20NS-200M%20NS-500M%20Brochure.pdf

ויש גם את זה: http://www.radiomuseum.org/r/yamaha_ns_200m.html

הדגם של הטוויטר הוא JA 0540 02.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב מעט רשמים מחצי שעה של נסיעה:

-בהתחלה חתכתי אותו ב3150הרץ והוא נשמע בסדר אולי מעט צורם אבל ברגע

שהעלתי אותו ל4000 הוא השתפר מאוד (הגיוני לאור העובדה שהוא נלקח מסט 3 חלקים)

הטוויטרים קצת פחןת מפורטים ממה שחשבתי, מאוד נעימים לאוזן הם נוטים להיות''בהירים'' אבל לא יותר מידי.

כל טוויטר שניסיתי שינגן רוק נשמע לא טוב,בטוויטר הזה העניין השתפר מאוד!

הוא לא מושלם אבל הוא טוב במגוון סגנונות במיוחד בווקל

מה שכן הוא לא נופל מהסקאן...

אני אסע איתו עוד שבועיים ואתן חו''ד נוסף

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ניר,

תשים לב שהטוויטרים שלקחת מהרמקול הביתי שלך (ימאהה - פשוט מעולים!) ישב על LPAD (מנחת ומקשיח נקודת חיתוך) - הייתי שוקל ברצינות גם לנסות להשתמש בLPAD שלו - טיפ קטן :wink:

מעבר לכך אתה חותך אותו ב4K אבל באיזה סלופ? 6DB? תיקח בחשבון שהוא מנגן בווליום שמיע גם ב2K הרץ!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת שכבר ממזמן החזרתי את היאמהה לבית המקורי שלו, כשהותקן אצלי הוא היה בסלופ 12 (מגבלות hu)

וככה זה הניב באופן מוחלט את התוצאה הטובה ביותר.

מחר אסע לקחת את הטוויטרים והמידים החדשים שרכשתי:

טוויטר - audio development mm1

מיד - audio development n35 neo

עידכונים בהמשך וב''ה לא ברכב הנוכחי

פורסם

למה הלכת על NEO 35? אני בדקתי אותם כאופצייה כאשר חיפסתי מידים. יש ביקורות טובות ברוסיה על מיד הזה, רק שהוא צריך יחסית הרבה נפח.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

המיד שרציתי היה הmm4 אבל המחיר שלו פשוט גבוהה פי 2.5 בערך מה35 אז בגלל זה חיפשתי דגם מסדרה אחת נמוכה יותר

הקו המנחה היה למצוא מידריינג' שהוא ידידותי להתקנה, כלומר שהוא פיזית קטן, שהמנוע שלו יהיה קטן

ושהוא לא ידרוש הרבה נפח, המיד הזה לפי מה שבררתי דורש בין 300-500 מ''ל נפח שזה בהחלט הגיוני וסביר לקורה.

ההתלבטות היתה בינו לבין ה40neo אבל משום שעל הנייר אין ביניהם הרבה הבדל וגם שהמחיר קצת עוזר

לעניין בחרתי ב35...

בינתיים התקנתי רק את הmm1 ואחרי התרשמות קצרה אני יכול להגיד שהוא מאוד מאוד מפורט (כמו

שאני אוהב:-) ) ומאוד נעים לאוזן, כיף גדול!

אני אסע איתו עוד קצת ואתן התרשמות קצת יותר מפורטת...

פורסם

ניר אני אשמח אם תרשום חוות דעת קצת יותר מפורטת על הטוויטר בעיקר על השילוב שלו עם המידבאס שלך.

או אם בכללי אפשר יהיה להיפגש להשמעה יהיה מעניין יותר :-D

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

או קי, זה מה שאני חיפשתי מהמיד ו 40 או 35 לא כאלה קטנים פיזית ועד כמה שזכור לי דורשים סביבות הליטר להתקנה שזה המון לקורה.

אומנם תגובות ממש טובות ממיד הנ"ל. אני מצטאר שלא הלכתי על ETON סדרה קצת יותר גבוה בהפרש לא גדול בכלל . אני מקווה שתהנה ממיד ותתן חוות דעת

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני אישית לא מכיר מישהו שמשתמש במיד שקטן בהרבה מ3.5 אינץ, מה גם שלניאו יש מנוע קטן מאוד...

להפך רוב המערכות שראיתי 3way היו עם מיד 4-4.5

האמת שיקח לי כנראה הרבה זמן להתקין אותם, יש לי לקנות רק עוד:

1. למצוא רכב

2. לקנות אותו

3. פרוססור

4. טאבלט

5. מגבר 4 ערוצים (ra 475)

6. הרבה פיצ'פקס וכו'...

וכמובן להתקין לכוון וכו'.... קניתי את המיד כי בדיוק הסתדר לי לקנות אותו

בינתיים התחדשים גם ב30 מטר כבלי רמקולים של supra מסדרת classic

20 מטר 2.5 מ''מ למידים וטוויטרים

ו10 מטר 4.0 מ''מ למיד באס

פורסם

קשה לי להסביר את עצמי במדויק במילים, אבל אולי תוכל להכין טבעת שתתלבש על היקף הרמקול, ובטבעת זו תקדח 4/6 חורים לפלטה שעליה הרמקול יושב.

בטבעת העליונה הזו ניתן לשלב גם את הגריל.

מתחדשת*

• תוכן חדש...