Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מקורי בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צולם היום בכפר יאסיף:

http://www.youtube.com/watch?v=QVGFUJxULOk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מישהו יודע איזה רישיון נהיגה נדרש כדי לנהוג בזה?

אם כבר רואים את היצירת מופת הזאת, פעם היו מסתובבים ברחובות (בעיקר באיזור רחוב הרצל, אילת בת"א) אופנועים שמקדימה הייתה מחוברת להם משהו שנראה כמו עגלה שהייתה משמשת להעברת מטענים.

מקווה שהבנתם אותי, האם מוכרים כאלה היום? יד שניה?

פורסם

ראיתי אתה האופנוע הזה, הוא מאוד ישן ורכב אספנות, פעם הגיע כזה להיכל נוקיה במפגש מועדון ה-5

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אין ספק, אתה נתנייתי אמיתי.

דומה אבל מבת-ים. :lol:

התכוונתי יותר לרחוב הרצל בת"א.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

גם ברח' הרצל בנתניה (פינת שמואל הנציב/סמילנסקי/כיכר ציון) כבר שנים יש (היה?) מוכר עיתונים זקן עם אופניים כאלה. דמות מוכרת לכל נתנייתי ותיק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נזכרתי גם גם שכול יום שבת, אני רואה איש מבוגר שמוכר מלבי ודברים טובים עם אופניים כאלו בטיילת של בת-ים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
קטע שלא נכנס לסרטון היה שני חבר'ה על קטנוע, בלי קסדות, שביקשו להוריד את הטלפון בזמן שהם עוברים :lol:

במיוחד בשבילך העליתי גם את הקטע הזה. שימו לב בשתי השניות האחרונות:

http://www.youtube.com/watch?v=nwvHBQ42QRk&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא יודע אם מישהו מכיר/שמע/ראה.

בתחילת שנות ה 90 היה איזה זקן עם אופניים כאלו, מסתובב בין הבהדי"ם בצריפין ומוכר בפלות פיצוחים ושתיה.

כולם קראו לו חמחם.

למה?

כי זה רק מה שהוא היה יודע להגיד. "חם חם חם חם..|

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצורף צילומים מתוך סרט מהטלויזיה.

למרות האיכות "הנפלאה" בטח תזהו את המצולמים. לכזה אופנוע אני מתכוון, יש לקנות כזה?

DSCF2089.JPG

DSCF2090.JPG

DSCF2091.JPG

פורסם
נזכרתי גם גם שכול יום שבת, אני רואה איש מבוגר שמוכר מלבי ודברים טובים עם אופניים כאלו בטיילת של בת-ים.

באמצע השבוע ,באופן כמעט קבוע בטיילת , רואה אופניים כאלו והוא מוכר בייגלה בתוספת זעתר בנייר עיתון

• תוכן חדש...