Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה בחמישי בלילה בעל הרכב השאיר את הכלה ובשישי ב5:30 התחילה העבודה עד 9:00.

הרכב שנת 2011 מעולם לא עבר משהו דומה לטיפול אתמול, לכן הצטברו עליו המון נקודות שחורות בכל הרכב.

סה"כ העבודה הייתה מהנה, כיף לעבוד שהרכב נמוך:wink:.

המוצרים הם: פלסטלינה של 3M, גלייז של DODO, וווקס של מגווירס, ספריי של כימיקל גייז לצמיגים + פלסטיקה, AUTO GLAM לג'אנטים( היו שחורים אללה יוסטור), ולקינוח ספריי של DODO WAX, בנוסף הגיע לי השבוע מיכל ריסוס שמתחבר לצינור גינה שמשפריץ סבון לא כמו עם קיטור אבל עושה את העבודה.

תמונות של מצב הרכב לפני אין לי בגלל השעה המוקדמת פשוט רציתי להתחיל לעבוד ולא לצלם בשעה שהיא חשוכה יחסית לכן יש תמונות של סוף העבודה.

פעם ראשונה שהשתמשתי בגלייז וממש אהבתי את התוצאה! פשוט תענוג לעבוד עם החומר הזה.

ועכשיו לתמונות:

אביב.

IMG_3463.JPG

IMG_3438.JPG

IMG_3439.JPG

IMG_3440.JPG

IMG_3441.JPG

IMG_3442.JPG

IMG_3443.JPG

IMG_34355.jpg

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

יפה מאוד. כל הכבוד על הביצוע.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

סיפתח מעולה לסופ"ש!

הרכב נראה ממש טוב.

בהחלט היה היום יום מצויין לנקיון בשעות של הבוקר.

אני אוסיף תמונה ממש קטנה מהבוקר (ורק אחת על מנת לא לסטות מהנושא)

יום מעונן בהשתקפות נחמדה.

2013-05-25 08.04.08 (Custom).jpg

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יצא יפה מאוד, אפשר עוד פרטים על המיכל ריסוס לסבון שמתחבר לצינור? איך הביצועים שלו?

האם הוא מקציף?

מאיפה אפשר לרכוש?

תודה

פורסם

תודה לכולם,

המיכל ריסוס מebay כרגע השתמשתי בשמפו של מגווירס ויצא מימנו סבון בצורה מעולה,

כאן אתה יכול לראות איך הוא עובד עם סבון פשוט

אני צריך להזמין את מיסטר פינק ולראות איך הוא מקציף איתו.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם

לפי הסרטון שצרפת אביב המוצר הזה נראה כלכך שטות מיותרת לטעמי.

היעילות שלו ביחס לכמות המים והחומר שמתבזבז היא פשוט מאוד נמוכה, עושה רושם שאין שם אפשרות לווסת את רמת ההקצפה והוא בעיקר מזרים הרבה מים ורובם אחרי שנייה מגיעים לרצפה במקום להישאר על המרכב.

ובכלל לדעתי גם מערכות מקצועיות של sonw poam לא יעילות והן בעיקר בזבוז של כסף, חשמל,מקום (צריך הרבה יותר מקום למסיבת קצף מאשר ב2 דליים), וגם בזבוז של הרבה סבון.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

צינור עדיף בהרבה על דליים. זה גם הרבה פעמים יותר חסכוני במים.

אפשר להוריד חלק מהאבק/חול ע"י זרם בלי שום מגע של כפפה/ספוג - וכבר חסכת שריטות.

ריכוך - לא כל כך משנה אם זה דלי או צינור - פשוט צינור יותר יעיל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אז איך אתה ממליץ לנקות?

להישאר עם שיטת שני הדליים..זה לא עושה יותר סוורלים בהשוואה לצינור?

לא אמרתי את זה. ההשוואה לא הייתה מול צינור אלא מול צינור ומערכת שמייצרת snow poam.

אמרתי שאם כבר לך יש צינור אז לקנות אקדחי ריסוס ליצירת snow poam זה פשוט מיותר לחלוטין שכן הצינור לבדו מוריד לכלוך ברמה זהה פחות או יותר. מבחנתי הבסיס לשטיפה הוא 2 דליים והצינור משמש כעזר בתחילת התהליך ובסופו.

עריכה: כמו שיוסי אמר ואני מחזק! שטיפה ראשונית עם צינור או דלי או כוסות מים ואז ריסוס ONR במרסס של 2 ליטר ידני עלוב שעולה 35 ש"ח מורידה לדעתי יותר ממה שתוריד ערכת snow poam מקצועית.

פוסט עדכני של החברה מ UK, תקרא ותראה מה הם חושבים על אקדחי ריסוס ומסיבות קצף.

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=307360

פורסם

לא יודע עד עכשיו הייתי משתמש בדלי בשביל הסבון ושוטף עם הצינור, הדלי מבזבז יותר מים מהצינור זה בטוח..

שהייתי משתמש בדלי המים היו מגיעים עד לכביש בערך 20 מטר ממקום השטיפה, אבל בכל מצב אני משתמש בכפפה להוריד לכלוך קשה.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

• תוכן חדש...