Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן, הדגם שלך מתאפיין בבעיות תוכנה מרובות. הרבה פעמים הוא מתבלבל ושואב עראק במקום לכלוך. בסופו של יום זה יוצא יקר בהרבה.

נטלי, תודה - אני אנסה לקבל אישור כניסה לר"ג כדי לבצע איחוד משפחות לרובוטים (הסוללה בדגמי 5XX זהה. לא סגור על דגמי 7XX).

הסוללה של הR2D2 הזה בנוייה, כמדומני, מתאי ניקל-קדמיום או מניקל-מטאל-היידריד (תלוי בשנת הייצור ו/או הדגם). הניקל קדמיום זה כבר ממש פאסה, בגלל ביצועים גרועים ("נגמר" מהר).

הלדרמן נבחר לעבודה בגלל עצלנות נטו. ראש הפיליפס שלו מושחז בצורה כזו שהוא לוקח ברגים בגודל 1 ו-2 בצורה מצויינת, להבדיל ממברג רגיל.

לא ניתן לבצע בעזרתו פירוק מלא, כי מעל הלוח הראשי יש ברגים עם ראש משולש. צריך מברג מיוחד או לאלתר עם מברג ישר קטן.

פורסם

שמר, לדעתי ומנסיוני זו כנראה הסוללה. ניסית טעינה ישירה, כלומר חיבור דרך השקע בשואב עצמו ולא דרך

עמדת הטעינה?

ואם תוציא ויזה לרמת גן אז גם אצלי יש רומבה 5XX, כך שאם לא מסתדר עם נטלי, יש לך עוד אופציה.

פורסם

אנחנו גם באותו אזור :)

וגם אצלי זה באזור ה 500

אצלי זה לא פעל גם כשניסיתי לחבר אותו ישירות לחשמל.

בעיטה לפעמים עזרה, בגלל זה הייתי בטוחה שזה משהו עם המגעים ולאו דווקא הסוללה.

במשך כמה חודשים זה הלך בסדר הזה: צ'רג'ינג ארור -> בום -> עובד. אחרי שהבומים הפסיקו לעזור הוא נלקח ליהוד.

למה כשהיית ביהוד לא נסית סוללה אחרת?

אצלי זה הדבר הראשון שהוא בדק.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

ניסיתי טעינה ישירה, הוציא גיחוך קל מכיוון המטען, המכשיר עדיין על הגל השקט.

הבחור ביהוד לא מצא חן בעיניי, כפי שסיפרתי, הוציא הסוללה, מבט קליל והצעה לטרייד אין מפתה (עאלק) ע"ס 1150 ש"ח למכשיר חדש עם הסוללה שלי :shock: .

מכיוון שזה הריח לי כמו עיסקה של סוחר רכב, אמרתי תודה רבה והמשכתי הלאה, עם הגוויה תחת זרועי.

שוקל הגעה לר"ג, אנא אשרו ביצוע העבודה עם לדרמן :lol: .

פורסם
לפחות אצלי, אני ואשתי בדיעה אחת, שצעצועים כאילו לא קונים.

אני תוהה בקשר לצעצועים שאתם כן קונים. :-P

לי היה רומבה שלא הסתדר בבית החדש והוחלף בניטו רובוטיקס.

הוא דווקא בהתחלה גימגם ואחרי כמה מחזורים הסוללה התחילה לעבוד תקין.

יש באינטרנט סוללות ליטיום לרומבה שמחזיקות יותר זמן. נדמה לי שעולות איזה 80 דולר.

ממליץ בכלל על הבחור. הוא גורו בתחום שואבי אבק רובוטיים.

פורסם
מישהו יודע אם יש מצב לחבר לרובוט את הסוללה של בטר פלייס? אני מוכן לבנות לו תחנת החלפה בסלון... :lol:

בטר פלייס זה קצת בעייתי בימינו. באמת ייתכן שימכרו לך סוללה במיוחד לארטו במחיר "רצפה", אך יש סיכוי שהיא כבר מעוקלת ותילקח ממך תוך זמן קצר ע"י מעקלים מ not such a good place.:lol:

חוץ מזה כולכם הלכתם ליהוד ולא אכלתם שניצל בפיתה ב22 שקל אצל ההוא מ"העגלקטיקוס" (נגרר אדום בתוך חנית עפר מאולתרת)?

זה למה הטכנאי לא עשה מחיר טוב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחרית דבר.

אחרי אישפוז לבדיקת סוללה וטעינת הקיימת במכשיר אחר (תקין), שכמובן לא הביאו את השינוי המיוחל, המסקנה הבלתי נמנעת הייתה שהמעגל הראשי כיבה עצמו לדעת.

הבאתי (כמאמר הרזמל = רכשתי) מעגל מפירוק (לא, לא בארץ הקודש) בעלות של 75 דולר (משלוח עליי, החבאתי אותו בחליפה של האיומים) ואתמול בלילה החלפתי את בן הבליעל.

עובד כמו פנתר :-D .

יחד איתו עשה עלייה עוד רובוט מסוג 595 (עם תא שאיבה מוגדל ב-1.90). עכשיו צריך רק להסב את השנאי השני ל-220 וולט ואפשר יהיה לעשות מלחמת רובוטים :borg:

http://www.youtube.com/watch?v=LJxPLqO3EBE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

נצל"ש. אבאמא רוצים אחד רובוט לקומת הקרקע של הבית, השטח שיהיה זמין לרובוט להסתובב בו הוא בערך 55 או 60 מ"ר. לא מלוכלך מדי, יש שם שני מבוגרים וזהו, פשוט נכנס אבק מבחוץ ורוצים לשמור אותו תחת שליטה. יש שטיח אחד בגודל 2 מ"ר בקומה, לא עבה מדי.

תקציב לא מוגבל, אבל רצוי שתהיה תמורה טובה יחסית לכסף, כלומר לא להוסיף עוד 1000 ש"ח בשביל שיפור זניח בביצועים.

אחריות על ידי יבואן עם שירות סביר - חובה.

אגרסיביות כלפי הפינצ'ר האידיוט שלהם שמדי פעם נכנס לסיבוב בבית - יתרון.

תודות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

nitch, רכשתי לפני כחודש וחצי רומבה 770. מתמודד בהצלחה עם שיער של 3 חתולים ואפילו לא מוציא הגה. אחרי שקנינו אותו, הדלי והסמרטוט עומדים להם בפינה-במקום זה משתמשים במגבות חד פעמיות לשטיפת הרצפות מרוב שהרצפה נקייה.

• תוכן חדש...