Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום הייתי בסוכנות פיאט ונעתי על פיאט קובו והפנדה החדשה ,אוטומדליק

אני צריך רכב חסכוני ומשפחתי

אם אני אקח את פנדה אצטרך לחפש עוד רכב יד שניה

אם אקח את הקובו דיזל זה ייפתור לי כמה בעיות

אשמח לשמוע ממשהו שישלו כזה רכב

צריכת סולר י מדבר על גרסת דיזל

תהמטען עושה קצת רושם קטן ?

(את האמת התאהבתי בפנדה)

פורסם

במחיר של הקובו דיזל הייתי שוקל גם C3 פיקאסו.

תבדוק גם אם מתי מתחילים לשווק את ה-500L - גם אופציה חביבה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה

תודה

ה500l קטנה מאד

והסיטרואן יותר יקרה

איך המכונית ברמת צריכת הדלק אמיתית לא לפי יצרן _?

פורסם

אני נוהג על פיורינו, - התאום ה"מסחרי" של הקובו, כמעט שנה וכמעט 40,000 ק"מ, עם מנוע טורבו דיזל 1.3 ותיבה רובוטית, 6 הילוכים, רכב חברה.

מבחינת צריכת דלק - מצויינת, נעה בין 1:15 כאשר יש הרבה נסיעות בעיר, ו 1:17 ואפילו 18 כאשר רוב הנסיעות הן בין עירוניות, ואני די לוחץ (בגבולות הסביר). אלה נתונים אמיתיים שאני בודק כאשר מתדלק ומאפס את המד קילומטרז', לא נתונים מהמחשב דרך.

אני אישית עברתי לפיורינו מברלינגו אז הציפיות שלי היו שונות, אבל אני חושב שבהשוואה לרכב מיני או סופר מיני יש לו מרווח מכובד, שטח אכסון רב (שוב, לעומת מיני \ סופר מיני - לא לעומת ברלינגו ושות'), שדה ראייה מצויין.

הנוחות בכבישים משובשים טעונה שיפור - המתלים קצת נוקשים וקופצניים, ואני מניח שגם העובדה שהרכב יחסית גבוה ולא רכב תורמת לקופצנות. הכסאות לא הכי נוחים. לעומת ברלינגו - ירידה בנוחות הנסיעה. מצד שני יחסית לעומת סוזוקי אלטו של אשתי - הנוחות מצויינת. הכל יחסי.

בסה"כ רכב חביב.

טיפולים כל 30,000 ק"מ, עברתי בינתיים רק טיפול אחד, במוסך המרכזי, עלה בערך 800 ש"ח כולל מע"מ, סביר בהחלט.

אם יש לך שאלות ספציפיות - אשמח לעזור.

פורסם

תודה רבה

מוזר שבחברה הציגו לי את הידני בלבד של הדיזל ולא את הרובוטית

בידני הרגשתי בין משהו לא הכי נוח בזמן החלפת הילוכים (לחיצה על ה קלאצ הרגל התחכחה בפלסטיק שמתחת להגה

ואני לא גבוה ???

בהתחלה חשבתי לקחת כמו שכתבתי את ה פנדה (לאחר נסיעת מבחן בין עיורוני) הרכב יושב טוב והוא די נוח גם מאחור שישמש אותי לנסיעות בין עירוניות ואז לקנות רכב משפחתי יד שניה עד 30-35K ואז ראיתי את הקובו שיכול לפתור לי את 2 הבעיות , אבל משום מה עושה רושם שתא המטען שלו די קטן ספק לגבי עגלת תינוק ועוד משהו ???

תודה

פורסם

מבחינה כלכלית רכב אחד יחסוך הרבה כסף לעומת 2,תחשוב שיש 2 ביטוחים,2 טסטים,פעם יכולה לצוץ תקלה,תחשוב טוב על זה.

תא מטען של הקיובו דווקא לא כזה קטן,היתרון שיש לו גג גבוהה כלומר אתה יכול לשים את העגלה על הצד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שאומר yulianx - תא המטען אכן לא מאוד ארוך, אבל גבוה ואפשר לשים שם די הרבה דברים, גם עגלות על הצד.

בנוסף הדלת צד האחורית, דלת הזזה - מאוד נוחה, לדעתי הרבה יותר נוחה מדלת רגילה אם אתה צריך לחגור ילדים.

לא יצא לי לנהוג על דגם ידני. הם כנראה מציעים את מה שיש במלאי ו \או מה שנותן מחיר אטרקטיבי יותר.

כאשר החברה שאני עובד בה קנתה אותם - זה היה בקיץ 2012 - היבואן נתקע עם מלאי פיורינו 2011 עם תיבות רובוטיות, חדשות עם 0 ק"מ, ונתנו עליהם מחירים ממש טובים. בגלל זה בכלל לא נתנו לי את האופציה של ידנית.

בכל אופן אני מטר שמונים וקצת, ולא נתקלתי בבעיות מרווח ברגליים. מה שכן - הכסא לא מתכוונן לגובה.

וכמובן שאחזקת רכב אחד כלכלית הרבה יותר כדאי והגיוני, מאשר שתי מכוניות.

פורסם

תודה רבה

אתם אולי יודעים האם יש אפשרות להשכיר את הרכב הנ"ל לפחות ליום זה יהיה יותר אמין מאשר נסיעת מבחן ?

תודה

פורסם

אני כבר מתחיל ללכת לאיבוד .....

המשכתי לחפש ונתקלתי ב סיטרואן C3 פיקאסו דיזל

היא עושה ממש רושם טוב , מבחינת הנתונים של הצריכה ואפילו תא המטען יותר גדול , יותר מאובזרת

האם יש איזה טריק ??

פורסם

C3 פיקאסו דיזל הוא פשוט רכב טוב יותר מהקובו/פיורינו דיזל בכל אספקט שהוא.

מה הקטאצ'? גיר רובוטי זוועתי. אבל זה לא שהגיר הרובוטי של הפיורינו/קובו דיזל טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
C3 פיקאסו דיזל הוא פשוט רכב טוב יותר מהקובו/פיורינו דיזל בכל אספקט שהוא.

מה הקטאצ'? גיר רובוטי זוועתי. אבל זה לא שהגיר הרובוטי של הפיורינו/קובו דיזל טוב יותר.

דווקא הגיר בפיקאסו בסדר גמור.. אתה מוזמן לנסוע ברכב שלי ולחוות את הנסיעה. אמנם ההעברות קצת איטיות, אבל לא נתקלתי בטלטולים בנסיעה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה.

בחודש ינואר רכשתי פיאט קובו (בנזין) 1.4 גיר רגיל חדשה מהיבואן עם 0 ק"מ.

נכון לעכשיו מד המרחק עומד על 15800 ק"מ (אני נוסע הרבה בסופי שבוע ).

הרכב אינו חסכוני למי שמחפש חסכון, אני מודה שבהקשר הזה (ורק בהקשר הזה יש להדגיש) טעיתי כשחשבתי שאני קונה רכב חסכוני כמו שהיצרן הציג אותו.

מלבד הנושא הזה לא מצאתי שום חסרון ברכב.

הכסאות מאד נוחים לטעמי (אבל זה ענין של טעם וריח) הישיבה גבוהה ונוחה , סביבת הנהג פשוטה ונעימה מאד בלי יותר מדי כפתורים וקשקושים .

רדיו דיסק מקורי פשוט להפעלה עם מסך די גדול וקריא.

תא המטען לדעתי די גדול ושימושי במיוחד בסופי שבוע וטיולים אז אני נוהג להעמיס המון ציוד.

בעליות הרכב די חלש (אבל את זה ידעתי כשקניתי אותו ולקחתי את זה בחשבון) וזה בסדר, בסופו של דבר אין לו יותר מדי כוחות סוס (מקסימום כוחות חמור .. בהומור כמובן) . אבל במישור הוא די זריז ונח. המתלים קצת קשים אבל לא כל כך נוראים.

זהו בגדול רכב מצויין למשפחה גדול מרווח ויעיל. (שוב מלבד ענין הדלק)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לאיזו צריכה אתה מגיע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...