Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

40K. הכותרת נערכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

התחלתי לחפש רכב ראשון בשבילי אני סטודנט (לומד יג') אך הרכב ישמש אותי גם בצבא והדרישות שלי מהרכב הם :

חסכוני בדלק

החזקה זולה וטיפולים זולים

שיהיה קצת ספורטיבי

המכוניות שאני חשבתי עליהם הם :

TOYOTA YARIS TS

SEAT IBIZA 1400 100HP

SEAT IBIZA 1600 105HP (יש רק בשנתון 08 )

מבחינת התקציב אני גמיש קצת.

השמח להמלצות על כל אחת מהמכוניות וגם להמלצות על רכבים אחרים.

תודה רבה שקד

פורסם

היאריס עולה יותר ממה שהיא שווה האיביזה אחלה רכב במיוחד ה1.4

תחפש רכבים בסגמנט המיני והסופרמיני שדומים לאיביזה עם נפח מנוע קטן וגיר ידני הם כולם בעקרון דיי דומים יש לך את הסקודה פאביה,פורד פיאסטה החדשה,פיאט גרנדה פונטו

אישית הייתי ממליץ לך בתור חיילך רכב מיני בדמות פיאט פנדה או רכב לא כײכ יקר כמו הפיאט גרנדה פונטו

הנפילה במחירון של הגרנדה תהיה לא כײכ כואבת לכיס כי אתה הולך 3 שנים לאחסן את הרכב בעיקרון והאחזקה והדלק של הפנדה גם לא תורגש לך מצד שני גם למה אתה צריך רכב מפנק? אתה סהײכ תיסע אליו פעמיים בשבוע

• תוכן חדש...