Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלעד, בכל מערב אירופה הרחובות נקיים מחתולים ושאר בע"ח משוטטים, ויחד עם זאת שום דבר לא מטפס החוצה מהביוב ואין מגפת חולדות או כל תסריט אימה אחר שמתואר במאמר שהבאת. לא יודע מה קורה בארה"ב אבל אני חושב שהמצב דומה. אתה באמת טוען שבשנת 2013 חתולים וכלבים משוטטים בשטח עירוני זה דבר נורמלי, שלא לומר נחוץ? בחייאת.

כשאינני מבין במשהו, אני מעדיף לנצור את לשוני וללמוד מכאלה שבקיאים ממני בנושא.

על אף שאני מגדל חתול בביתי, ברפואה של בע"ח או באקולוגיה ההבנה שלי שואפת לאפס, ועל כן אני סומך את דעתי על דבריו של דר' רפי קישון, שנחשב לאוטוריטה בתחום הווטרינריה בארץ.

קשה לי מאוד להאמין שאדם בעל מוניטין כשלו היה מסתכן ביודעין בפרסום מאמר שמסקנותיו אינן מתבססות על עובדות מדעיות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשאינני מבין במשהו, אני מעדיף לנצור את לשוני וללמוד מכאלה שבקיאים ממני בנושא.

על אף שאני מגדל חתול בביתי, ברפואה של בע"ח או באקולוגיה ההבנה שלי שואפת לאפס, ועל כן אני סומך את דעתי על דבריו של דר' רפי קישון, שנחשב לאוטוריטה בתחום הווטרינריה בארץ.

קשה לי מאוד להאמין שאדם בעל מוניטין כשלו היה מסתכן ביודעין בפרסום מאמר שמסקנותיו אינן מתבססות על עובדות מדעיות.

שני צדדים לכל מטבע:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3597180,00.html

.We apologise for the inconvenience

פורסם
אלעד, בכל מערב אירופה הרחובות נקיים מחתולים ושאר בע"ח משוטטים, ויחד עם זאת שום דבר לא מטפס החוצה מהביוב ואין מגפת חולדות או כל תסריט אימה אחר שמתואר במאמר שהבאת. לא יודע מה קורה בארה"ב אבל אני חושב שהמצב דומה. אתה באמת טוען שבשנת 2013 חתולים וכלבים משוטטים בשטח עירוני זה דבר נורמלי, שלא לומר נחוץ? בחייאת.

בארה"ב יש המון חולדות, המון, מספיק טיול לילי בניו יורק כדי להבין את התופעה, במקום חתולים יש סנאים, וואו.

בשכונה שלי יש חתולים, הם שייכים לשכנים שמטפלים בהם אבל הם מטיילים היכן שבא להם, יש עכברים ועכברושים ויש סנאים.

החיה הכי מפחידה שמסתובבת לי בגינה היא קיוטי ואני חושב שהם תורמים לאיזון האקולוגי, הם תוקפים מה שיש, הם אכלו לשכן את 2 הכלבים, הם אוכלים חתולים, סנאים, ינשופים, שווארמה, מה שבא ליד.

יום אחד התעוררתי באמצע הלילה לרעש של קרב מתחת לחלון, הסתכלתי לגינה וראיתי את החתול של השכן בקרב עם קיוטי שגדול ממנו פי 2, באותו הרגע החתול היה בעמדת שליטה, עוטף את הקיוטי, הברחתי אותם ובבוקר שטפתי את הדם מהחומה.

קצת תמונות מפחידות:

coyote17.jpg

2978830973_0852a70302.jpg?v=0

אני מעריץ את החיה הזאת, אני רואה אותם משוטטים באמצע הלילה בכבישים, במפגש הראשון אפילו החנתי והתחלתי לקרוא לאחד, חשבתי זה כלב אבוד.

אם אני מוצא גור אבוד אני מאמץ אותו.

00188535.jpg

tumblr_m1qd7ftGrK1qa0k33o1_500.jpg

ומסתבר שיש הרבה אנשים שמגדלים אותם כחיות מחמד

2989308904_c320ef7732_z.jpg?zz=1

i-22550c3bb157c094b382242e089755a8-cnc+bw.jpg

והנה הקיוטי הכי מפורסם בעולם

coyote.jpg

haters will hate

פורסם

אז מה בן, עדיף שרחובות הערים בארץ יראו כמו פאבלה ברזילאית? תכף גם תגיד לי שמדי פעם אנשים נכנסים אצלכם לקניון ומתחילים לירות בעוברי אורח, אז כדאי לשים שם שומר חמוש שיבדוק לכולם את התיקים בכניסה.

פורסם
בארה"ב יש המון חולדות, המון, מספיק טיול לילי בניו יורק כדי להבין את התופעה, במקום חתולים יש סנאים, וואו.

בשכונה שלי יש חתולים, הם שייכים לשכנים שמטפלים בהם אבל הם מטיילים היכן שבא להם, יש עכברים ועכברושים ויש סנאים.

החיה הכי מפחידה שמסתובבת לי בגינה היא קיוטי ואני חושב שהם תורמים לאיזון האקולוגי, הם תוקפים מה שיש, הם אכלו לשכן את 2 הכלבים, הם אוכלים חתולים, סנאים, ינשופים, שווארמה, מה שבא ליד.

יום אחד התעוררתי באמצע הלילה לרעש של קרב מתחת לחלון, הסתכלתי לגינה וראיתי את החתול של השכן בקרב עם קיוטי שגדול ממנו פי 2, באותו הרגע החתול היה בעמדת שליטה, עוטף את הקיוטי, הברחתי אותם ובבוקר שטפתי את הדם מהחומה.

קצת תמונות מפחידות:

coyote17.jpg

2978830973_0852a70302.jpg?v=0

אני מעריץ את החיה הזאת, אני רואה אותם משוטטים באמצע הלילה בכבישים, במפגש הראשון אפילו החנתי והתחלתי לקרוא לאחד, חשבתי זה כלב אבוד.

והנה הקיוטי הכי מפורסם בעולם

coyote.jpg

ובאותו עניין,

מתברר שכלבים משוטטים שנמלטים מהתופת בסוריה, הפכו לאימת תושבי רמת הגולן.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מה הבעיה?

אין חנות שמוכרת ארנבים בעיר שלך??, גש אליהם , תן להם ארנב במתנה. הם לא יגידו לך לא, להפך יתנו לך כוס קפה ומשם סע לשלום!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...