Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שאם תשחרר אותו לרחוב אז בהכרח טורף מזדמן יחגוג עליו. במקום שבו אני גר יש ארנב שמסתובב באופן קבוע ומידי פעם מגיע להשתכן בחצר שלי.

פעם אפילו הצלחתי לעשות איתו בונדינג והוא הרשה לי לגעת בו. חתולים וכלבים לא ממש התעסקו איתו, וברוך השם יש מספיק מהם בסביבה.

מצד שני, לדעתי לא ראיתי אותו כבר קרוב לחודשיים אז או שמישהו אימץ אותו או ש... :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

לצערי יש לי 29 שכנים בבניין, ולכולם יש ילדים. לך חפש למי שייך הארנב, וגם אם אני אמצא אני מעריך שיאמרו לי ללכת לחפש.

תפעיל במכה את האינטרקום של כל הדיירים ותעשה קולות של ארנב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נשמע כמו מתכון טוב לקבל צו הרחקה :-D

שמר אני מודה על ההצעה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בגן של הילד שלי יש פינת חיי עם כמה ארנבים, אם תוכל להביא אותו לנתניה אני בטוח שהם ישמחו לקבלו.

לחלופין, אני בטוח שגם בחולון יש גנים עם פינות חיי (נסה את הפרטיים לא איזה שקר של אמונה איפה שיש גננת עייפה אחת על 40 ילדים מנוזלים).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao:

איך עושה ארנב? :-o

לא יודע, לא דיברתי איתו.

באמת תודה רבה

גרמתם לי לפרוץ עכשיו בצחוק רם באמצע ישיבת תיאום עם 10 יועצים שבאו במיוחד.

ועכשיו אני עוד מקליד להם מול הפרצוף.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שים פתק בלוח מודעות בלובי שמי שהארנב שלו שיתקשר איתך כי אתה מעוניין להכניס גם אותם לקרטון של מקרר עם חסה ומים ולשים אותם בחדר מדרגות [=

פורסם

לחלופין, אני בטוח שגם בחולון יש גנים עם פינות חיי

אני, מה שאני זוכר מחולון, זה בעיקר חיות עם פינות גן... :roll:

פורסם

פעם אפילו הצלחתי לעשות איתו בונדינג.

רק אני רואה כאן את הבעייתיות?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...