Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
You win

ישו הצלוב, מה זה התפלץ הזה.. ?

דינוזאור טי-רקס בצעירותו.

עם אקסודוס,הוא יגיע רחוק.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
You win

ישו הצלוב, מה זה התפלץ הזה.. ?

לא חשבתי שיש מישהו באוף טופיק שפספס אותו, הנה עוד קצת תמונות בסוף העמוד ובעמודים הבאים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=449688&highlight=%D7%90%D7%99%D7%92%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%94&page=2

בנוגע לארנבון, אם בעליו הזמניים עדיין בקטע אשמח לתאם את אימוצו ליום ראשון או שני, המנכ"לית אישרה בשמחה רבה.

מבטיח לא להאכיל בו את הטי רקס. :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
יכול להתאים, רוב השכנים שלי בוכרים (אבל אז צריך להגות את השם במלרע)

עריכה : אין לי אבטיח, אז קנה המידה הוא כף היד הענוגה שלי

9f0IlCO.jpg

כל הכבוד על האנושיות הטובה!

למרות שזה לא הארנב שלי ואין לי שום קשר אליו או אלייך, אני רוצה להגיד לך תודה.

אני בטוח שתדאג לו לבית טוב.

היא מאשרת לי את *זה:

*ראה תמונה.

אני חושב שהארנבון הזה קטן עליה.

כשאני מספר לאנשים, את הגזע של הגורה שלי, הם ישר אומרים שכשהיא תגדל, היא תאכל אותי. מעניין מה אנשים אומרים/אמרו לך במקרה שלך...:lol:

פורסם

אהלן,

הוא נראה ממש טעים! סליחה.. חמוד!

אם אתה בעניין מסירה - שלח לי הודעה בפרטי.

אני גר במושב בשרון ולשכנה שלנו יש ארנבים, הם מטיילים בכל המושב ונראה שיש להם חיים טובים :)

אני בטוח שהיא תשמח לאמץ אותו, ואם לא אז שיצטרף לקהילת הארנבים שמסתובבת בגינות שלנו בלילה.

פעם חשבתי שהם לא ישרדו לבד במושב, אבל מאז שראיתי אותם כמה פעמים מטיילים בפארק ובין העצים והגינות שלנו אני בטוח שהם יהיו בסדר.

יש גם מטעים סמוך לבתים כך שמקומות מסתור ומזון לא חסר..

פורסם
אהלן,

הוא נראה ממש טעים! סליחה.. חמוד!

אם אתה בעניין מסירה - שלח לי הודעה בפרטי.

אני גר במושב בשרון ולשכנה שלנו יש ארנבים, הם מטיילים בכל המושב ונראה שיש להם חיים טובים :)

אני בטוח שהיא תשמח לאמץ אותו, ואם לא אז שיצטרף לקהילת הארנבים שמסתובבת בגינות שלנו בלילה.

פעם חשבתי שהם לא ישרדו לבד במושב, אבל מאז שראיתי אותם כמה פעמים מטיילים בפארק ובין העצים והגינות שלנו אני בטוח שהם יהיו בסדר.

יש גם מטעים סמוך לבתים כך שמקומות מסתור ומזון לא חסר..

אז עוד כמה שנים כשנקרא על אסון אקולוגי שהוציא את אוכלוסית החיות המקומית מאיזון נדע מאיפה הכל התחיל. :roll:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תודה שהשכלתם אותי :)

לא שיפריע לי שאוכלוסיית החתולים שלנו תתחלף באוכלוסיית ארנבים - אני מעדיף לפתוח את פח הזבל ושיקפוץ עלי ארנב חמוד מאשר החתול שמיל השכונתי!

פורסם
תודה שהשכלתם אותי :)

לא שיפריע לי שאוכלוסיית החתולים שלנו תתחלף באוכלוסיית ארנבים - אני מעדיף לפתוח את פח הזבל ושיקפוץ עלי ארנב חמוד מאשר החתול שמיל השכונתי!

ועוד איך יפריע לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, בכל מערב אירופה הרחובות נקיים מחתולים ושאר בע"ח משוטטים, ויחד עם זאת שום דבר לא מטפס החוצה מהביוב ואין מגפת חולדות או כל תסריט אימה אחר שמתואר במאמר שהבאת. לא יודע מה קורה בארה"ב אבל אני חושב שהמצב דומה. אתה באמת טוען שבשנת 2013 חתולים וכלבים משוטטים בשטח עירוני זה דבר נורמלי, שלא לומר נחוץ? בחייאת.

פורסם
לנו יש את הבעיה שלנו - התוכי הירוק (דררה מצויה) אשר פלש לארץ בשנות ה-80 ודחק זנים רבים של ציפורים משטחי המחייה.

זה עוד כלום לעומת המיינה.

• תוכן חדש...