Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק, ולכן הרשה לי להבהיר את עצמי.

מרחתי שכבה של סילברול, היא התייבשה לחלוטין. לפני כל מריחה צריך לעשות מקלחת קרירה (גם אם זה אותו סוג משחה) ואז מרחתי ביאפין. אחרי כמה ימים שוב חזרתי לסילברול. כל זה בהוראת רופא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

:wink:

ושוב יתרון כפול לתימנים (אני חצי אז חצי מותר לי לצחוק על העדה):

גם נשרפים פחות.

גם בחיים לא יוציאו כסף בפארמים השונים על משחות. לבן (לא שמנת!) ויהיה בסדר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לגבי חומרי ההגנה צריך לשים לב לשני דברים:

1. המספר המצויין נמדד עם שכבה בעובי סטנדרטי, שאינו מפורסם. אנחנו נוטים להיות קמצנים בחומר (שהוא יקר) וכן לא רוצים להראות מרוחים - ולכן מורחים פחות, ולכן המסנן יעיל פחות מהצוצהר.

2. חשוב מאוד לחדש את שכבת ההגנה כל זמן קצוב. אישית אני מורח כל חצי שעה - שעה (אבל אני בהיר מאוד ונוטה מאד להשרף). מצד שני, גם האשה הפרענקית שלי, עם כל צפיפות הפיגמנט, יודעת להשרף בשמש הישראלית. לכן גם צאצאי התימנים - הזהרו!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעם הבאה אני אשתמש במשחה עם מקדם ההגנה הגבוה ביותר.

בכל מקרה ממליץ מאוד לכולם להיזהר עם נושא השמש ולהחמיר עד כמה שניתן עם המשחות הגנה, השעתיים האלו בים השביתו אותי לגמרי, אני בקושי יכול ללכת, הלבוש כרוך בכאבים עזים ולשים נעליים או גרביים מרגיש כאילו מסרקים לי את העור עם סכין.

נ.ב

אני לא בן 95

פורסם

לא ים, לא בריכה, אם כבר בריכה אז בשעות אחר הצהריים המאוחרות או ערב. רוכב בערב-לילה. עד לפני שנה לא הייתי בים 7 שנים. אם כבר נחשף לשמש זה עם קרם הגנה 100. ובצבא השרוולים אצלי אף פעם לא מקופלים.

המשתמש הנ"ל אשכנזי פולני משתי הצדדים לבן כשלג ונוטה להישרף מהר.

ונבדק כל חצי שנה אצל רופאת עור.

ובן 21

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כבר היו הרבה מחקרים שהראו שמקדם הגנה גבוה לא משנה הרבה, אלא סתם עולה יותר כסף, המליצו אם איני טועה על 30 ומעלה ומריחה לכל חצי שעה, במידה ואתה במים הרבה.

Opel Adam S 2017

פורסם

עם 30 או 34 הייתי עדיין נשרף, אז קניתי את ה70 וקיבלתי מתנה אחת של 100 אז פשוט משתמש כרגע ב100.

עור לבן בעייתי מאוד הן בחינת שיזוף שזה מאיץ יותר להופעת "נמשים" או כוויות מהשמש או נקודות חן.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...